Ptysiak Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 http://imageshack.us/a/img138/3108/1001290i.jpg słodziaczek :loveu: Quote
vege* Posted October 19, 2012 Author Posted October 19, 2012 [quote name='magdabroy']Ile zdjęć :crazyeye::eviltong: Nuka wie co dobre :evil_lol: Haha :evil_lol: No ma to po mnie :evil_lol: [quote name='Ptysiak']http://imageshack.us/a/img138/3108/1001290i.jpg słodziaczek :loveu: :loveu: Quote
sandrula811 Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 http://imageshack.us/a/img443/9728/img20120918003.jpg Słodziak :loveu: I jakie ma fajne szelki :razz: Quote
vege* Posted October 21, 2012 Author Posted October 21, 2012 [quote name='sandrula811']http://imageshack.us/a/img443/9728/img20120918003.jpg Słodziak :loveu: I jakie ma fajne szelki :razz: dzięki :loveu: Też lubię te szelki :-) [quote name='Ptysiak']Dobrej nocki :) Teraz to już dobrego dnia :evil_lol: Quote
Besti Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 Nuka też leży na łóżko dla ozdoby, wtapia się w otoczenie:evil_lol: Quote
Aleksa. Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 Remont miałaś w pokoju ?:) ładnie :loveu: Quote
vege* Posted October 30, 2012 Author Posted October 30, 2012 Besti napisał(a):Nuka też leży na łóżko dla ozdoby, wtapia się w otoczenie:evil_lol: No jasne hahah :loveu: Aleksandra95 napisał(a):Remont miałaś w pokoju ?:) ładnie :loveu: Tak miałam, w sierpniu :-) też mi się bardzo podoba :) Quote
vege* Posted November 6, 2012 Author Posted November 6, 2012 Jednak ja to jestem kaleka :shake: Od 2 mies boli mnie nadgarstek przy prowadzeniu samochodu czy jak się opieram na nim. Dobra olałam to, ale wystaje mi z niego cały czas jakaś "kość", ale jak to ja do lekarza nie poszłam :oops: Moja mama ma to od kilku dni też bo jakoś ręką zbyt mocno machnęła i ją bolała i też ma taki guzik :lol: Zgadała się dziś ze znajomą, że jej brat też to miał i to nie kość tylko wypadnięta torebka stawowa :| Jak chodzenie w opasce i smarowanie jakąś maścią nie pomoże się tej torebce wchłonąć to będziemy obie z mamą musiały mieć zabieg na to, życie jest piękne :loveu: :evil_lol: Quote
Victoria Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 Ja to mam :razz:. znaczy miałam, bo teraz mi zniknelo ale wiem ze to tylko stan tymczasowy :p. mialam wybor - albo operacja z ogromnym ryzykiem utraty władzy w ręce, albo życie z tym.. bolącym cholerstwem.. Możesz to jeszcze pęknąć - strasznie bolesne, ale znika (na jakiś czas) ja tego nie mam juz od pol roku, bo bardzo mocno walnęłam ręką w ścianę (niechcący, żeby nie było) i mi pękło, kulki już niby nie ma, ale nadgarstek boli jak bolał, bo jakby nie było w stawie płynu mniej, albo nie ma wcale (nie wiem nie znam sie xp) dodam jeszcze, ze po operacji masz całkiem spore szanse ze to powroci. A opaski uciskowe gówno dają :evil_lol: Quote
vege* Posted November 6, 2012 Author Posted November 6, 2012 [quote name='Victoria']Ja to mam :razz:. znaczy miałam, bo teraz mi zniknelo ale wiem ze to tylko stan tymczasowy :p. mialam wybor - albo operacja z ogromnym ryzykiem utraty władzy w ręce, albo życie z tym.. bolącym cholerstwem.. Możesz to jeszcze pęknąć - strasznie bolesne, ale znika (na jakiś czas) ja tego nie mam juz od pol roku, bo bardzo mocno walnęłam ręką w ścianę (niechcący, żeby nie było) i mi pękło, kulki już niby nie ma, ale nadgarstek boli jak bolał, bo jakby nie było w stawie płynu mniej, albo nie ma wcale (nie wiem nie znam sie xp) dodam jeszcze, ze po operacji masz całkiem spore szanse ze to powroci. A opaski uciskowe gówno dają :evil_lol:[/QUOTE] Dzięki tłumacz dalej to wszystko osobie, która czytając takie rzeczy od razu sobie wmawia wszystkie możliwe objawy chorób :evil_lol: No nie wiem spróbuję z tymi opaskami i altacetem to może minimalnie przestanie boleć :shake: Ja powinnam mieć operację na drugą rękę bo ok 13 lat żyję z takim guzem na dłoni bo w wieku 5 lat przecięłam sobie tętnicę niechcący jak to dziecko ma różne pomysły :shake: Ale mama się nie chce zgodzić bo mogę mieć niedowład małego palca, ale z drugiej strony przez to mogę kiedyś nawet zginąć bo jeśli bym to gdzieś niechcący przecięła czy nawet Nuka w zabawie by mi to rozerwała to mogę się w ciągu kilku minut po prostu wykrwawić bo nie mam zszytej tętnicy, takich mam cudownych chirurgów w moim mieście:loveu: Dlatego namawiam mamę ciągle, żeby mnie do warszawy zapisała, bo czasami to strasznie boli, tak mi pulsuje :shake: dobra koniec użalania się nad sobą :evil_lol: Quote
vege* Posted November 6, 2012 Author Posted November 6, 2012 [quote name='magdabroy']Do lekarza i to już :mad:[/QUOTE] Dobra dobra, w tym tyg się wybiorę jak będę na badania szła to przy okazji mogę wpaść :evil_lol: Quote
vege* Posted November 6, 2012 Author Posted November 6, 2012 [quote name='magdabroy']"przy okazji" :shake::eviltong:[/QUOTE] oj ciii :evil_lol: [quote name='Aleksandra95']Lepiej skontrolować to u lekarza :)[/QUOTE] no będę musiała iść ;-) Quote
Victoria Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 jak masz to na zewnetrznej stronie nadgarstka to nie jest tak zle, ja mialam ten najgorszy przypadek bo mi to nerw uciskalo, wiec jesli nie masz tak jak ja to nie ma sie co bac :evil_lol:. jak sobie tetnice rozcielas??:mdrmed: Quote
vege* Posted November 7, 2012 Author Posted November 7, 2012 [quote name='Victoria']jak masz to na zewnetrznej stronie nadgarstka to nie jest tak zle, ja mialam ten najgorszy przypadek bo mi to nerw uciskalo, wiec jesli nie masz tak jak ja to nie ma sie co bac :evil_lol:. jak sobie tetnice rozcielas??:mdrmed:[/QUOTE] Tak mam po wewnętrznej stronie nadgarstka ;-) A co też chcesz sobie rozciąć? :eviltong: :diabloti: A wzięłam butelkę w rękę i o kamień uderzyłam i mi rozcięło tętnicę :roll: Quote
Victoria Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 [quote name='vege*']A co też chcesz sobie rozciąć? :eviltong: :diabloti: A wzięłam butelkę w rękę i o kamień uderzyłam i mi rozcięło tętnicę :roll:[/QUOTE] marze o tym :evil_lol:. to masz talent :eviltong: Quote
vege* Posted November 7, 2012 Author Posted November 7, 2012 [quote name='Victoria']marze o tym :evil_lol:. to masz talent :eviltong:[/QUOTE] To super :evil_lol: jednak wstręt do szpitala i lekarzy został mi po tym do dzisiaj :shake: Pamiętam, że nawet mi narkozy nie dali bo czasu nie było żadnego, jedna pielęgniarka zemdlała i tata musiał mnie trzymać za nogi, jakieś inne pielęgniarki i lekarze za ręce a chirurg mi szył rękę :shake: Pamiętam jeszcze jeden widok, który chyba do końca życia będę miała przed oczami jak przekręciłam głowę w prawo (bo prawą rękę rozcięłam) to ta krew z tętnicy miała takie ciśnienie, że do góry tak mocno tryskała, brr. :shake: Quote
Victoria Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 o ja pierdziu :crazyeye::roll: musiało strasznie boleć.. wow ze sie trzymałaś, ja tam bym pewnie zemdlała Quote
vege* Posted November 7, 2012 Author Posted November 7, 2012 [quote name='Victoria']o ja pierdziu :crazyeye::roll: musiało strasznie boleć.. wow ze sie trzymałaś, ja tam bym pewnie zemdlała[/QUOTE] Szczerze samego bólu nie pamiętam miałam 4 albo 5 lat coś w tych granicach i tylko tyle z tego pamiętam i że nienawidziłam zmieniania opatrunków bo w szwy się bandaże wplątywały i wtedy bolało :shake: Quote
Victoria Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 Ja na szczescie nigdy nie miałam nic szytego wiec nie wiem jak to jest, ale wierze Ci że musiało boleć. Ałć aż mi się słabo zrobiło. Ale jak byłam mała miałam dziure w czaszce :evil_lol:. Na szczęście malutką :diabloti: hahaha jak ja kocham takie tematy :lol: Quote
vege* Posted November 7, 2012 Author Posted November 7, 2012 [quote name='Victoria']Ja na szczescie nigdy nie miałam nic szytego wiec nie wiem jak to jest, ale wierze Ci że musiało boleć. Ałć aż mi się słabo zrobiło. Ale jak byłam mała miałam dziure w czaszce :evil_lol:. Na szczęście malutką :diabloti: hahaha jak ja kocham takie tematy :lol:[/QUOTE] W czaszce? :-o Dobra jesteś moim mistrzem! :evil_lol: Hahah ja też kocham takie tematy :loveu: :evil_lol: Quote
Victoria Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 [quote name='vege*']W czaszce? :-o Dobra jesteś moim mistrzem! :evil_lol: Hahah ja też kocham takie tematy :loveu: :evil_lol:[/QUOTE] nom ;d;d; w zasadzie nie tak dosłownie, bo nie na wylot, ale kawałeczek kości mi odłupało :diabloti: Quote
Recommended Posts