Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='magdabroy']http://imageshack.us/a/img163/2508/img20120918014.jpg :loveu:
:loveu:
[quote name='Besti']Oj jaka królewna http://imageshack.us/a/img163/2508/img20120918014.jpg :lol:
haha jak zawsze :eviltong: zawsze tylko dziwnie nos przekrzywia jak robię jej zdjęcia :mad:
[quote name='Victoria']łuuhuuhuuuu jaki dłuuugaśny. weź się kobieto ogranicz troche :evil_lol:
No baaa, zdążyłoby się zjeść miskę popcornu nie :evil_lol:

Posted

Kurczę rozchorowałam się :( Jakiś wirus mnie dopadł, mam zapalenie zatok (z zatokami ogólnie mam problemy i najczęściej z tym mam zapalenie krtani i tracę głos :evil_lol: ), a jutro mam jazdy i się zastanawiam czy ich nie odwołać bo nie czuję się najlepiej :(

Posted

[quote name='Victoria']oo matkoo wszyscy chorzy...
No niestety :(

A tak wczoraj Nuka sobie poduszkę pod głowę podłożyła :evil_lol:
miałam wtedy tylko telefon pod ręką, a była godz 22 :oops:

Posted

[quote name='magdabroy']:D:D:D mądra sunia :)[/QUOTE]
:-)
[quote name='Talucha']wygodnicka :lol:[/QUOTE]
ma to po mnie :lol:
[quote name='omry']To jest damesa dopiero, większość życia rozwalona w łóżeczku :) Żyć nie umierać :)[/QUOTE]
No zgadzam się, całe swoje życie Nuka przesypia, prawie jak ja :evil_lol: no ale co zrobić, jak człowiek się starzeje to i więcej śpi :evil_lol:

Posted

[quote name='vege*']

No zgadzam się, całe swoje życie Nuka przesypia, prawie jak ja :evil_lol: no ale co zrobić, jak człowiek się starzeje to i więcej śpi :evil_lol:[/QUOTE]

A mi zawsze mówili, że starzy ludzie śpią mniej :hmmmm::eviltong:

Posted

[quote name='magdabroy']A mi zawsze mówili, że starzy ludzie śpią mniej :hmmmm::eviltong:[/QUOTE]
Mi też, ale ja chyba mam wszystko na odwrót. Jak byłam młodsza to potrafiłam zasnąć o 23, a wstać przed 5 rano i normalnie funkcjonować :crazyeye: a teraz masakra jedna wielka, spałabym tylko, ale tłumaczę sobie, że to przez szkołę :lol: ostatnio pobiłam swój rekord, zasnęłam w środę o 00.00, a wstałam w sobotę rano :evil_lol:

Posted

[quote name='vege*']Mi też, ale ja chyba mam wszystko na odwrót. Jak byłam młodsza to potrafiłam zasnąć o 23, a wstać przed 5 rano i normalnie funkcjonować :crazyeye: a teraz masakra jedna wielka, spałabym tylko, ale tłumaczę sobie, że to przez szkołę :lol: ostatnio pobiłam swój rekord, zasnęłam w środę o 00.00, a wstałam w sobotę rano :evil_lol:

:lying: Tak o bez powodu?
Co na to Nuka?:lying:

Posted

[quote name='Besti']:lying: Tak o bez powodu?
Co na to Nuka?:lying:[/QUOTE]
Nie no z powodem, chora byłam i mnie w kościach tak połamało, że nawet ledwo do łazienki się mogłam doczłapać :-( A nuka zadowolona bo spała cały czas pod kołdrą ze mną, a ona jak każdy wie lubi ciepełko, mój pokój jest strasznie zimny, a wychodziła z nią mama akurat przez te 3 dni jak ledwo się ruszałam :lol:

• 3 weeks later...