Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przepraszam was ale nie miałam czasu, Stefan był w stanie krytycznym, musiałam się nim zajmować, myślałam, ze mi już zdechnie:-( ale wczoraj się poprawiło mu i zaczął trochę jeść i pić, a dziś już równo wcina pomarańcza i granulat swój ulubiony i pije wodę :loveu::multi: kochany tyran :loveu:

łapka

jak tu wygodnie

nusia

a to pies którego tydzień temu znalazłam (nie mogłam go zatrzymać, zadzwoniłam do weta i go zabrał, powiedział, że go podleczy i znajdzie mu dom :) )

Posted

Mi on bardziej wyglądał na psa w typie malamuta :lol: miał typowe oczy malamuta (kolor) i barwę, której na zdjęciu niezbyt widać. Przekochany psiak, co mnie bardzo zdziwiło psiak na każde moje zawołanie przychodził do mnie szczęśliwy i się przytulał :-o:loveu: chociaż byłam dla niego całkiem obcą osobą. Nakarmiłam go i dałam pić a jak szłam później do babci poszedł za mną i szedł mi przy nodze, a jak kawałek odbieg i go zawołałam od razu zawrócił i szedł dalej przy nodze :loveu:

Posted

deer_1987 napisał(a):
a wiesz co mu bylo?

podobno coś z płucami, ale dokładnie nie wiem, bo wet w moim mieście niezbyt się na królikach zna:shake: dlatego jadę jeszcze w tym tyg. do wa-wy z nim do jego osobistego lekarza :) najpierw nie mieliśmy jak jechać bo dziadek do szpitala trafił, ale jest z nim lepiej dużo lepiej i jutro wychodzi ze szpitala więc możemy spokojnie jechać do wawy ze Stefciem :loveu: jak będę już po wizycie to wam powiem co mu było

iwcza napisał(a):
Super zdjęcia :loveu::loveu::loveu:
Zdrowia Stefciu! :loveu:

Stefciu dziękuje! :loveu:

stratoos napisał(a):
Nuka i Stefcio :loveu: Kochany duecik :razz:

I to jeszcze jak kochany:loveu:

Posted

Nowe zdjęcia: :evil_lol:

jestem z Nusi dumna i bardzo zadowolona dziś się nauczyła:
-podaj łapkę
-proś
-proś i łapki (siada na pupie i obejmuje moją rękę łapkami)
-a kuku!:evil_lol:
-wejdź na krzesło
-obrót
-turlaj się (pracujemy nad tym)
-ósemka (też pracujemy, ale bardzo ładnie jej wychodzi) ;)

Posted

http://img21.imageshack.us/img21/5638/090819104751.jpg
Te oczy:loveu::loveu::loveu::loveu:
[quote name='vege*']
jestem z Nusi dumna i bardzo zadowolona dziś się nauczyła:
-podaj łapkę
-proś
-proś i łapki (siada na pupie i obejmuje moją rękę łapkami)
-a kuku!:evil_lol:
-wejdź na krzesło
-obrót
-turlaj się (pracujemy nad tym)
-ósemka (też pracujemy, ale bardzo ładnie jej wychodzi) ;)
Mądra pannica :loveu:

Posted

Sama się zdziwiłam, że aż tyle załapała xD
jak chcecie i mi się uda zrobić zdjęcie to wstawię wam jak robi 'proś i łapki' bo to tak słodko wygląda :loveu:

Posted

[quote name='vege*']Sama się zdziwiłam, że aż tyle załapała xD
jak chcecie i mi się uda zrobić zdjęcie to wstawię wam jak robi 'proś i łapki' bo to tak słodko wygląda :loveu:
Jasne że chcemy :loveu: Wygłaskaj Nuśkę :loveu::loveu::loveu: Stefcia też :loveu: