Ty$ka Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Pewnie i tak, ale naprawdę masz fajnie z tymi przedmiotami ;) A zwolnienia z WF nie zazdroszczę... nie wyobrażam sobie nie chodzić na wuef ;) Quote
vege* Posted September 3, 2012 Author Posted September 3, 2012 Ty$ka napisał(a):Pewnie i tak, ale naprawdę masz fajnie z tymi przedmiotami ;) A zwolnienia z WF nie zazdroszczę... nie wyobrażam sobie nie chodzić na wuef ;) No może i fajnie :-) Dlaczego nie zazdrościsz? :p U mnie wf polega na tym, że całe 2 godz biegasz, albo rzucasz piłką do kosza i to wszystko :eviltong: A ja dzięki zwolnieniu idę sobie wcześniej do domu :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Myśl pozytywnie, dziewczyno: pewnie, że fajnie :eviltong: Ja te 2h biegać mogę, bo lubię to robić. Kosz też zresztą jest OK. Za to siatki nie zdzierżę! W ubiegłym roku 2/3 lekcji to granie w siatkówkę z innymi klasami :roll: U nas WF są fajne, bo mamy fajnego wuefistę (dyrektora :P) i często idziemy to na spacer, to na lody, to na pizzę, to biegać, to wylewać poty na siłowni ;). Chyba, że akurat go nie ma to wtedy mamy wolne ( :D ) lub - o zgrozo! - mamy z inną klasą... :roll: Quote
vege* Posted September 3, 2012 Author Posted September 3, 2012 No to widzisz mój wf w porównaniu do twojego jest nudny i niepotrzebny xD Quote
vege* Posted September 7, 2012 Author Posted September 7, 2012 Dziś mijają dokładnie 3 lata odkąd Stefanek zasnął :-(:-(:-( Byłeś takim moich kochanym jedynym promyczkiem o którym nie da się zapomnieć :-(:-(:-( Quote
vege* Posted September 7, 2012 Author Posted September 7, 2012 magdabroy napisał(a):Przykro mi :( :-( Stefanek był jedyny w swoim rodzaju, był najkochańszym futrzakiem jakie kiedykolwiek miałam, szkoda tylko, że króliczki są tak bardzo chorowite, co chciałabym kiedyś jeszcze mieć baranka :loveu: :-( Quote
vege* Posted September 7, 2012 Author Posted September 7, 2012 Aleksandra95 napisał(a):przykro mi.:( :-(:-(:-(:-(:-( Chciałabym znowu taką biegającą kuleczkę, która wieczorami wskakiwała by mi do łóżka, kładła się na brzuchu i wciskała główkę pod moją rękę, żebym ją głaskała :-( Quote
Ty$ka Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Baaardzo mi przykro. Ile wtedy miał? :( My mamy baranka i też nam strasznie choruje. Quote
vege* Posted September 8, 2012 Author Posted September 8, 2012 Ty$ka napisał(a):Baaardzo mi przykro. Ile wtedy miał? :( My mamy baranka i też nam strasznie choruje. Miał 7 lat Quote
junoo Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Echh bardzo mi przykro :( Ślicznym był króliczkiem. Quote
vege* Posted September 9, 2012 Author Posted September 9, 2012 junoo napisał(a):Echh bardzo mi przykro :( Ślicznym był króliczkiem. :( Fakt urody mu matka natura nie żałowała :loveu: ;-) Quote
vege* Posted September 10, 2012 Author Posted September 10, 2012 żyjemy ;-) Nuka strasznie tęskniła za moim pokojem w czasie remontu, wiec teraz wykorzystuje moje łóżko aż nad to :lol: Quote
*Magda* Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Piękny masz pokój po remoncie :) A Nuka jak się ładnie prezentuje w fioletowej pościeli :loveu: Quote
vege* Posted September 10, 2012 Author Posted September 10, 2012 Ty$ka napisał(a):Śpioszek kochany :loveu: Nuka chyba tak we mnie kocha spać :-) magdabroy napisał(a):Piękny masz pokój po remoncie :) A Nuka jak się ładnie prezentuje w fioletowej pościeli :loveu: A dziękuję bardzo :loveu: też mi się podoba :evil_lol: jaka tam pościel, poduszki leżą po to, żebym ja miała się o co oprzeć i Nuka gdzie trzymać głowę, a prześcieradło leży po to, żeby łatwiej z tego odkurzyć codziennie sierść niż z polarowego koca -.- :lol: Quote
Naklejka Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Pokój całkiem całkiem :cool3: Te moje psy jakieś takie dziwne i do łóżka się nie pchają :P Quote
vege* Posted September 12, 2012 Author Posted September 12, 2012 Naklejka napisał(a):Pokój całkiem całkiem :cool3: Te moje psy jakieś takie dziwne i do łóżka się nie pchają :P ;-) Nuka lubi spać w łóżku jak zmarźnie to wtedy budzi mojego tatę, żeby kołdrę uniósł do góry i wtedy wchodzi pod kołdrę i idzie spać i tak śpi do rana aż z nią nie wyjdę przed szkołą na siku ;-) Wczoraj jak wracałam z łąk to miałam trochę dziwną sytuację, ale tylko na początku. Wracałam już z łąk i widziałam, że w oddali w moją stronę szedł jakiś facet, ok spoko był daleko, ja z Nuką dalej ćwiczyłam chodzenie przy nodze bez smyczy, ładnie się skupiała na mnie, ale zobaczyła tego faceta i przystawała co chwilę i się patrzyła i dalej szła przy nodze i tak z 15 m było, w końcu zeszłam z nią na bok bo facet był blisko i przypięłam Nuce smycz i czekam, aż facet przejdzie (a nie wyglądał sympatycznie, raczej tak podejrzanie), Nuka wtedy patrzyła na niego tak spode łba i burczała pod nosem, a facet się mnie zapytał "Czy ten pies taki groźny faktycznie czy tylko udaje", nie wiedziałam jakie miał zamiary a się szarawo robiło to powiedziałam, że jak sytuacja tego wymaga to może być nieobliczalna, a facet "Aha, to proszę trzymać psa, bo ja się strasznie boję", powiedziałam, że nie ma problemu i sobie poszedł, ale na początku trochę się zlękłam bo nie wyglądał sympatycznie, ale żadnych pretensji nie miał mówiąc to co mówił ;-) Quote
Ty$ka Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Rany, Ty to umiesz trzymać w napięciu! :D Nie każdy żul czy facet wyglądający podejrzanie to zboczeniec, ale szczerze to ja też teraz na każdego patrzę spode łba :lol: Quote
vege* Posted September 12, 2012 Author Posted September 12, 2012 magdabroy napisał(a):Nuka, pies obronny ;) Nie mogę zaprzeczyć ;-) nie raz mnie już obroniła i moją mamę, kochany pies :loveu: Ty$ka napisał(a):Rany, Ty to umiesz trzymać w napięciu! Nie każdy żul czy facet wyglądający podejrzanie to zboczeniec, ale szczerze to ja też teraz na każdego patrzę spode łba Haha :evil_lol: Ja wiem, że nie każdy to zboczeniec itd. akurat u mnie na osiedlu jest taki jeden śmieszny żul, niegroźny, ale strasznie śmierdzi :lol: Ale ja z natury jestem nie ufna do obcych osób, a ten facet na prawdę wyglądał dziwnie, jeszcze do tego z fajkiem szedł :eviltong: Quote
Besti Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 Cześć Nuka:loveu: Wpadam z rewizytą. Nuka świetnie prezentuje się w Twoim nowym pokoju, ładnie się wkomponowała, pewnie wybierałaś kolory po nią:eviltong: Co to podejrzanego typa to lepiej powiedzieć żeby nie podchodzić bo zagryzie. Też miała sytuacje: chciał moją Małą pogłaskać rozweselony pijany mężczyzna ale powiedziałam mu że pies gryzie więc czym prędzej się zawinął:lol: Quote
vege* Posted September 14, 2012 Author Posted September 14, 2012 Besti napisał(a):Cześć Nuka:loveu: Wpadam z rewizytą. Nuka świetnie prezentuje się w Twoim nowym pokoju, ładnie się wkomponowała, pewnie wybierałaś kolory po nią:eviltong: Co to podejrzanego typa to lepiej powiedzieć żeby nie podchodzić bo zagryzie. Też miała sytuacje: chciał moją Małą pogłaskać rozweselony pijany mężczyzna ale powiedziałam mu że pies gryzie więc czym prędzej się zawinął:lol: Cześć :loveu: Nie, kolory wybierałam takie jakie mi się podobają a akurat bardzo lubię połączenie szarosci z ciemnym fioletem ;-) A co do faceta to ja zawsze mówię, że Nuka może ugryźć, tylko jak się dziecko pyta to mówię, że nie gryzie, bo akurat dzieci Nuka uwielbia jak jakieś zobaczy to siada i piszczy, żeby do niej podeszło i pogłaskało bo inaczej ona nigdzie nie pójdzie i już :lol: Quote
vege* Posted September 18, 2012 Author Posted September 18, 2012 Na początek bardzo nudny filmik :lol: http://www.youtube.com/watch?v=p44f03OCNT8&feature=youtu.be i zdjęcia ;-) ktoś chyba chciał zobaczyć co pańcia trzyma w dłoni :eviltong: Quote
Recommended Posts