vege* Posted August 19, 2012 Author Posted August 19, 2012 [quote name='junoo']Biedny ten Wituś :([/QUOTE] No nie taki biedny bo ma kochającą rodzinę, która o niego zadba ;-) ale fakt padaczka jest straszna :( widziałam ludzkie ataki padaczki i psie, psie są gorsze :( Quote
Talia Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 Eh jak ja się cieszę, że moja Kudłata nie ma padaczki, bo jej ojciec na to chorował i wiem, że z tego powodu został uśpiony :( Quote
vege* Posted August 20, 2012 Author Posted August 20, 2012 [quote name='bianka19']no to nie fajnie, współczuję, jeej.:-([/QUOTE] Ja też, ale kobieta ma na prawdę niesamowicie wielkie serce dla zwierząt, którego na pewno nie jedna osoba może jej zazdrościć ;-) [quote name='Talia']Eh jak ja się cieszę, że moja Kudłata nie ma padaczki, bo jej ojciec na to chorował i wiem, że z tego powodu został uśpiony :([/QUOTE] Ja nigdy psa z padaczką nie miałam, więc nie wiem jak się żyje z takim psem, ale jak mówiłam wiele razy ataki widziałam :( Quote
junoo Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 Jak domek ma to świetnie, ale jakby był zdrowy byłoby jeszcze lepiej ;) Sąsiadka miała przez długie lata psa z padaczką. Bardzo przykry widok. Quote
vege* Posted August 24, 2012 Author Posted August 24, 2012 [quote name='junoo']Jak domek ma to świetnie, ale jakby był zdrowy byłoby jeszcze lepiej ;) Sąsiadka miała przez długie lata psa z padaczką. Bardzo przykry widok. Oj tak przykry widok :( mam zdjęcia :) Co Nuka robi jak jest zbyt gorąco na spacer? :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 http://img32.imageshack.us/img32/2863/img20120824010.jpg coś niezbyt zachwycona fotkami :D http://img62.imageshack.us/img62/5160/img20120824013.jpg "patrz i podziwiaj" :evil_lol: Uwielbiam jej mordencję :loveu: A wiesz, że mój kundel ma identycznego kolegę jak Nuka? Aż się czasem nie zastanawiałam czy nie mam zwidów, ale nie - brat bliźniak Nuki :D Quote
vege* Posted August 24, 2012 Author Posted August 24, 2012 [quote name='Ty$ka']http://img32.imageshack.us/img32/2863/img20120824010.jpg coś niezbyt zachwycona fotkami :D http://img62.imageshack.us/img62/5160/img20120824013.jpg "patrz i podziwiaj" :evil_lol: Uwielbiam jej mordencję :loveu: A wiesz, że mój kundel ma identycznego kolegę jak Nuka? Aż się czasem nie zastanawiałam czy nie mam zwidów, ale nie - brat bliźniak Nuki :D No niestety Nuka nie lubi zdjęć i zazwyczaj właśnie tak kładzie uszy i wtedy wygląda jak debil :evil_lol: albo odkręca się tyłkiem i tak stoi :mad: miło :-) Na serio? :crazyeye: jak była by taka możliwość zrób kiedyś zdjęcie :) Quote
omry Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Ja uwielbiam jej miny :lol: I te uszy :loveu: Quote
vege* Posted August 24, 2012 Author Posted August 24, 2012 omry napisał(a):Ja uwielbiam jej miny :lol: I te uszy :loveu: haha :-) :loveu: Quote
vege* Posted August 24, 2012 Author Posted August 24, 2012 magdabroy napisał(a):Kochana Nuka :loveu: ...jak śpi :diabloti: :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 vege* napisał(a):No niestety Nuka nie lubi zdjęć i zazwyczaj właśnie tak kładzie uszy i wtedy wygląda jak debil :evil_lol: albo odkręca się tyłkiem i tak stoi :mad: miło :-) Na serio? :crazyeye: jak była by taka możliwość zrób kiedyś zdjęcie :) Znamy to, znaaaamy. Choć u nas ser potrafi zdziałać cuda :evil_lol: Poważnie. Oczywiście jak nie zapomnę to zrobię fotkę, z tymże to dopiero za jakiś miesiąc - mój aparat w naprawie... ;) Quote
vege* Posted August 28, 2012 Author Posted August 28, 2012 Ty$ka napisał(a):Znamy to, znaaaamy. Choć u nas ser potrafi zdziałać cuda :evil_lol: Poważnie. Oczywiście jak nie zapomnę to zrobię fotkę, z tymże to dopiero za jakiś miesiąc - mój aparat w naprawie... ;) U mnie ciasteczka zdziałają cuda, ale akurat jest się Nuka ustawi ładnie i próbuję zrobić zdjęcie to ona musi odkręcić głowę -.- Spoko poczekam i chętnie zobaczę pieska :-) Quote
*Magda* Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 A ja bym chętnie pooglądała zdjęcia :razz: Quote
vege* Posted August 28, 2012 Author Posted August 28, 2012 magdabroy napisał(a):A ja bym chętnie pooglądała zdjęcia :razz: No to wieczorkiem jakieś porobię jak pójdę na spacer, bo teraz nie mam siły, boli mnie brzuch i o 12 wróciłam dopiero z jazd, a byłam na nogach od godz 6:30, a jeździłam jakoś od 9:40 bo jeszcze taka dziewczyna ze mną jechała, a instruktorka wzięła mnie pierwszy raz do Ciechanowa, a dopiero 3 godz miałam wyjeżdżone i się trochę bałam, ale chciała, żebym się zapoznała z tym miastem bo w Ciechanowie akurat z mojego miasta tam są egzaminy ;) Quote
*Magda* Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 To ile jeszcze masz godzin do wyjeżdżenia, zanim będzie egzamin?? Quote
*Magda* Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 To długa droga jeszcze przed Tobą :D Oby szybko zleciało i z sukcesem na końcu ;) Quote
vege* Posted August 28, 2012 Author Posted August 28, 2012 magdabroy napisał(a):To długa droga jeszcze przed Tobą :D Oby szybko zleciało i z sukcesem na końcu ;) No na pewno szybko zleci bo mam bardzo fajną instruktorkę :-) i też mam nadzieję, że z sukcesem wszystko się zakończy ;) Quote
vege* Posted September 3, 2012 Author Posted September 3, 2012 Talia napisał(a):Witamy pierwszy raz wrześniowo :) Witam :) Dziś było rozpoczęcie roku, ale planu nie mam takiego tragicznego :lol: W pon idę na 9.50 i mam lekcje do 13.30, we wtorek mam do 12.35, a w środę, czwartek i piątek do 13.30 ;-) Quote
Ty$ka Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Ej, ja też tak chcę! My mamy jutro do 13, ale podobno też i mamy któregoś dnia do 15... Podobno, gdyż planu jeszcze nie mamy: tylko na jutro :lol: Quote
vege* Posted September 3, 2012 Author Posted September 3, 2012 Ty$ka napisał(a):Ej, ja też tak chcę! My mamy jutro do 13, ale podobno też i mamy któregoś dnia do 15... Podobno, gdyż planu jeszcze nie mamy: tylko na jutro :lol: Wiesz co to chyba przez to, że to już maturalna klasa i dużo przedmiotów mi odpadło, mam teraz tylko: -angielski -polski -matme -biologie -chemie -religie -historie -wos -godz. wych., ale tego nie można zaliczać do przedmiotów :evil_lol: -wf (ale mnie nie dotyczy, bo przez moje chore biodro mam zwolnienie i chodzę przez to wcześniej do domu :-) ) Quote
Recommended Posts