Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

[quote name='Victoria']hahaha jaki wzrok <lol2>
a szelki takie normalne :diabloti:[/QUOTE]
To Red Dingo z allegro i aż żal było nie kupić za tak niską cenę :diabloti: I są super bo sierść się do nich nie czepia :-)

Wczoraj dokonałam czegoś na co czekałam ok 3 lat! A więc poszłam wczoraj z Nuką i mamą na łąkę, żeby Nuka sobie pobiegała jak to codziennie wieczorem się odbywa :-) Ćwiczyłam z nią przywoływanie na gwizdek i w pewnej chwili pojawił się pies, mały taki co za bramą wiecznie się na Nukę rzucał i szczekał. Nuka zauważyła go pierwsza, ale nie podbiegła, tylko siedziała i patrzyła raz na niego raz na mnie :loveu: Piesek poza swoim terenem okazał się bardzo sympatyczny i na początku nieśmiały, ale jak zobaczył, że Nuka chce się bawić to razem tak sobie biegały i się bawiły chyba ze 30 min:loveu: Jak Nuka za daleko odbiegała to tylko wołałam raz "Nuka" a ta siadała w miejscu i czekała na mnie :crazyeye: :loveu: Coraz bardziej ją uwielbiam :evil_lol:

Edited by vege*
  • Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gratuluję postępów no i trzymam kciuki, żeby zawsze tak było :cool3:
Ja ostatnio też jestem zadowolona (tfu tfu tfu) z mojego gnojka, bo przychodzi na każde zawołanie bez ociągania :loveu: Fakt, że za przychodzenie akurat nagradzam go za każdym razem, ale wolę całe życie go faszerować smakami za przychodzenie byle tylko się odwoływał. Ciekawa jestem ile to jeszcze potrwa :evil_lol:

Posted

[quote name='Talucha']Gratuluję postępów no i trzymam kciuki, żeby zawsze tak było :cool3:
Ja ostatnio też jestem zadowolona (tfu tfu tfu) z mojego gnojka, bo przychodzi na każde zawołanie bez ociągania :loveu: Fakt, że za przychodzenie akurat nagradzam go za każdym razem, ale wolę całe życie go faszerować smakami za przychodzenie byle tylko się odwoływał. Ciekawa jestem ile to jeszcze potrwa :evil_lol:[/QUOTE]
Ja też ją nagradzam za każde przyjście do mnie ;-) też wolę faszerować smakami, żeby tylko przychodziła do mnie :-)

[quote name='kalyna']szeleczki wypasione to ona ma :)

a jak takie małe sukcesy a jak cieszą :loveu: skąd ja to znam :lol:[/QUOTE]
Dziękujemy :-)
Oj tak :loveu:

Posted

[quote name='omry']Gratulacje! Uwielbiam takie sukcesy :)
Pamiętam jak oduczyłyśmy się z Tori jej agresji. Obie byłyśmy takie dumne :)[/QUOTE]
Ja na taki sukces czekałam długo, oj długo, ale w końcu się udało :loveu:

Posted

No bo z moim telefonem się coś stało i nie mogę zgrywać z niego zdjęć, aparat też szwankuje, a to zdjęcie robiłam aparatem siostry :lol: mam jeszcze tylko zdjęcia mojej siostrzenicy i siostrzeńca :evil_lol:

Posted

Wpadamy z rewizytą do słodkiej Nuki :loveu:

Widzę, że nawet autem potrafi jeździć :D Mądra sunia ;)

Miłego poniedziałku życzymy i serdecznie pozdrawiamy :)

Posted

Ptysiak napisał(a):
Wpadamy z rewizytą do słodkiej Nuki :loveu:

Widzę, że nawet autem potrafi jeździć :D Mądra sunia ;)

Miłego poniedziałku życzymy i serdecznie pozdrawiamy :)

Witamy :-)
No Nuka bardzo lubi jeździć samochodem i wyglądać sobie przez okienko ;-)

Victoria napisał(a):
ej to dawaj reszte ;p

no dobra :evil_lol:

Tomcio :loveu:

Oliwka :loveu:

Tomcio i Oliwka :loveu:

Tomo i Oli są super, najfajniejsze dzieciaki jakie mogłam spotkać :loveu: a należę do osób, które nie przepadają za dziećmi, ale ich się nie da nie lubić :evil_lol:
Tomo ma 3 lata, Oli skończy we wrześniu 5 lat ;-)

Posted

DomixX napisał(a):
Gratuluję i ja postępów! ;)
Bardzo fajne te szele RD.. :cool3:

Urocze dzieciaczki

Głaseczki ślemy :loveu:

Dziękujemy :loveu:

Ty$ka napisał(a):
Tomek wydaje się być niezłym szkrabem :lol: Strzela minki jak prawdziwy model :P

Oj tak Tomcio to niezły psotnik jest, Oliwka to jego przeciwieństwo, od małego była mega grzeczniutka, jak jej się powie, żeby posiedziała chwilę sama i zajęła się sobą to będzie siedziała i jeszcze by się pewnie zapytała czy może wstać i sobie postać :eviltong: za to Tomo tylko patrzy co gdzie zbroić, patrzy kiedy Oli się bawi i np. wbiegnie jej do pokoju i wszystko porozrzuca, podepcze :evil_lol: Ale przy mnie i przy mojej siostrze jest mega grzeczny, przyjdzie przytuli się na ręce ciągle chce :loveu: aż czasami nie wieżę jak mi Basia (siostra cioteczna, mama Toma i Oli) mówi, że on taki niegrzeczny :evil_lol:

Posted

Victoria napisał(a):
Hihi, jakie słodkie dzieci :)
Oliwcia urocza :loveu:

Tomo fajniejszy :loveu: Oliwka jest za grzeczna hahah :evil_lol:
magdabroy napisał(a):
Dzieci pooglądałam ;) A teraz poproszę Nukę :mad::eviltong:

No to jutro wrzucę jakieś zdjęcia bo teraz na długie spacery wychodzimy tylko wieczorem bo w dzień się po prostu nie da, w słońcu dziś u mnie prawie 45 st :/ A na spacerach teraz głównie skupiam się na uczeniu Nuki przywołania a nie na robieniu zdjęć, ale dziś może coś porobię skoro tak bardzo tęsknicie za tą 'paskudą' ;-)

Ptysiak napisał(a):
Dzień doberek ;-)

Witamy :loveu:

Posted

Mam jedno zdjęcie jak Nuka rankiem śpi kiedy ja urzęduję na dogo :evil_lol:

I takie moje pierwsze spotkanie z igłą i nitką, powstał niufowy breloczek, jest mięciutki, wypchany watą :-) chyba nie wyszedł najgorzej jak na pierwszy raz? :evil_lol: