vege* Posted May 15, 2012 Author Posted May 15, 2012 [quote name='Victoria']najlepszego kochana :*[/QUOTE] [quote name='dagaa111']wszystkiego najlepszego :)[/QUOTE] dziękuję :** Quote
Aleksa. Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 [quote name='vege*']A całkiem spoko, odpuściła mi tą poprawkę i powiedziała, że mam mieć takie ok oceny w drugim semestrze ;-)[/QUOTE] farciara :) mnie wychodzi 2... a ona mówi że mnie nie przepuszcza :angryy: uwzięła się na mnie,,,, :shake: Quote
vege* Posted May 18, 2012 Author Posted May 18, 2012 [quote name='Aleksandra95']farciara :) mnie wychodzi 2... a ona mówi że mnie nie przepuszcza :angryy: uwzięła się na mnie,,,, :shake: głupi ma zawsze szczęście :evil_lol: Przepuszczą, przepuszczą ;-) macie kilka zdj, ponieważ nie ma mnie w dniach 21-25 maja ;-) Quote
*Magda* Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 http://img526.imageshack.us/img526/2783/img20120514002.jpg Nuka przerobiła się na żabę :D:D:D Quote
vege* Posted May 18, 2012 Author Posted May 18, 2012 [quote name='magdabroy']http://img526.imageshack.us/img526/2783/img20120514002.jpg Nuka przerobiła się na żabę :D:D:D w takiej pozie leżała to stwierdziłam, że muszę jej zrobić zdj :evil_lol: Quote
Victoria Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 na wyrku mi się najbardziej podobają ;P śliczna jest <3 Quote
vege* Posted May 19, 2012 Author Posted May 19, 2012 [quote name='Talucha']Haha jak fajnie leży :D [quote name='Victoria']na wyrku mi się najbardziej podobają ;P śliczna jest <3 Dzięki :-) :loveu: Quote
kalyna Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 http://img193.imageshack.us/img193/4782/img20120514001.jpg tak odpoczywa szlachta :D http://img705.imageshack.us/img705/2681/img20120519006.jpg no i się zawstydziła :) Quote
vege* Posted May 29, 2012 Author Posted May 29, 2012 kalyna napisał(a):http://img193.imageshack.us/img193/4782/img20120514001.jpg tak odpoczywa szlachta :D http://img705.imageshack.us/img705/2681/img20120519006.jpg no i się zawstydziła :) :-) Nuka dziś chyba jakiegoś olśnienia w tej swojej pustej głowie dostała :-o a o co chodzi? :lol: Spuściłam ją ze smyczy a ona cały spacer szła mi przy nodze, albo max 3 kroki przede mną i słuchała wszystkich moich poleceń :-o jestem w szoku, bo była bez linki, dlaczego tak nie może być zawsze :placz: Quote
vege* Posted May 29, 2012 Author Posted May 29, 2012 magdabroy napisał(a):Ciesz się z małych sukcesów ;) Cieszę się strasznie, ale to taki szok dla mnie był bo przez całe 4 lata Nuka nigdy nie szła mi przy nodze bez smyczy :lol: Quote
kalyna Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 vege* napisał(a):Cieszę się strasznie, ale to taki szok dla mnie był bo przez całe 4 lata Nuka nigdy nie szła mi przy nodze bez smyczy :lol: oby tylko nie doznała amnezji jak moje :roll: jak jeden dzień są grzeczne to wiem, ze przez następnych kilka jest rozpierducha :roll: Quote
vege* Posted May 30, 2012 Author Posted May 30, 2012 kalyna napisał(a):oby tylko nie doznała amnezji jak moje :roll: jak jeden dzień są grzeczne to wiem, ze przez następnych kilka jest rozpierducha :roll: No też mam nadzieję, że będzie już tylko lepiej z jej przywołaniem i trzymaniem się mnie :-) Już teraz są duże postępy bo ostatnio wyszłam po siostrę na PKS i po drodze są trzy psy, które zawsze się strasznie rzucały na siatkę, żeby tylko dopaść Nukę i ta oczywiście też szczekała na nie, ale teraz wystarczyło powiedzieć jej 'nie wolno' i tylko się zjeżyła i szła przy mnie :-) Robi się prawie idealna :evil_lol: Quote
gops Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 coś Ci się piesek roztył :diabloti::eviltong: fajnie wygląda, porządna dziewczyna . Quote
vege* Posted June 5, 2012 Author Posted June 5, 2012 gops napisał(a):coś Ci się piesek roztył :diabloti::eviltong: fajnie wygląda, porządna dziewczyna . Oj ciii, nie prawda :evil_lol: to tylko 24 kg :eviltong: dzięki :-) Quote
vege* Posted June 5, 2012 Author Posted June 5, 2012 magdabroy napisał(a):Jedno zdjęcie, ale i tak ładne :loveu: Dziękuję :loveu: Ale mi się sytuacja przytrafiła :-o Poszłam na korki z chemii i wracałam do domu z nich po 19.00 i wyszła po mnie siostra z Nuką. Żeby dojść do mojego domu muszę przejść przez osiedle domków jednorodzinnych, uliczki są długości pewnie niecałe 100m. Zdążyłam skręcić w uliczkę, patrzę a na mnie biegną dwa rozpędzone yorki z pełnym uzębieniem :crazyeye: Właściciel próbował je złapać, ale mu uciekły z rąk u prosto na Nukę. Jeden się zatrzymał i z daleka tylko się szczerzył i szczekał, za to drugi biegł dalej z taką wściekłością jakiej nigdy nie widziałam :-o Nie wiem jak to się stało bo to były ułamki sekund, ale Nuka jakoś dziwnie wywinęła się i chwyciła 2 kg yorka w zęby, ten zaczął piszczeć bo się wystraszył, Nuka od razu go wypuściła, bo nic mu nie zrobiła, tylko nastraszyła i york uciekł do domu. Przeprosiłam, a właściciel powiedział, że nic się nie stało i jeszcze opierniczył swojego psa, że podbiega do innych i się nie słucha i jeszcze taki tekst do niego poleciał "no widzisz co się stało, trzeba było nie podbiegać, bardzo dobrze ci, teraz się nauczysz, że do dużych psów się nie podbiega" :lol: Quote
*Magda* Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Ale numer :D Ale to nie była Twoja wina, nawet gdyby Nuka zagryzła tego yorka :shake: Wkońcu to on podleciał do niej, a nie ona do niego ;) Quote
vege* Posted June 5, 2012 Author Posted June 5, 2012 magdabroy napisał(a):Ale numer :D Ale to nie była Twoja wina, nawet gdyby Nuka zagryzła tego yorka :shake: Wkońcu to on podleciał do niej, a nie ona do niego ;) Wiem, że to nie była moja wina, ale jeszcze nigdy nie widziałam tyle nienawiści w tak małym psie :-o on na prawdę był przekonany, że zagryzie Nukę, bo kiedyś ją już ciągnął za ogon i gryzł po nogach jak była jeszcze mała (ok 5-6 mies) i to zapamiętała i żadnego yorka nie lubi i sama jednak nie reaguje dopóki ten nie zrobi dymu :shake: Ale tym razem to nie zdążył ugryźć Nuki bo ona go złapała w locie i od razu wypluła więc sądzę, że nic mu nie zrobiła :shake: Quote
Daga&Maks Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 na mojego psa też biegł kiedyś rozwścieczony york, chyba chciał mu ucho rozszarpać, ale Maks przygniótł go do ziemi. A właściciele tych psów nic sobie z tego nie robią, dalej puszczają je bez smyczy. Quote
vege* Posted June 7, 2012 Author Posted June 7, 2012 [quote name='dagaa111']na mojego psa też biegł kiedyś rozwścieczony york, chyba chciał mu ucho rozszarpać, ale Maks przygniótł go do ziemi. A właściciele tych psów nic sobie z tego nie robią, dalej puszczają je bez smyczy. U mnie na osiedlu są same przygłupie yorki :eviltong: A tak Nuka spędza poranki, czyli tak jak zawsze :evil_lol: Quote
vege* Posted June 16, 2012 Author Posted June 16, 2012 Witajcie :-) Wybaczcie, nie było mnie długo bo ciągle się uczę, bo poprawiam klasówki z matmy :placz: A teraz wam powiem, ze na cmentarzu jakieś 30 m od grobu mojego dziadka w krzakach siedzi duży mieszaniec podobny do mixa nowofundlanda, piękny pies, ale strasznie zaniedbany i chudy. Widać, że był na wsi na łańcuchu, bo chyba nikt w mieście nie zakłada swojemu psu wielkiego krowiego kółka i nie nituje kilkakrotnie obroży :shake: Moja nauczycielka od biologii jeździ codziennie i go dokarmia, ja też chodzę z mamą go karmić, dziś chciałyśmy go zabrać, ale się przestraszył burzy i nie chciał wstać, tylko leżał plackiem :-( Jutro ma przyjechać jedna dziewczyna z opieki nad zwierzętami (dawna uczennica mojej nauczycielki) i mają go spróbować złapać i dopóki nie znajdą domu pies będzie u mojej nauczycielki ;-) Mam nadzieję, że szybko Nina znajdzie mu dobry dom :-) A oto jego zdj :-) Quote
Recommended Posts