*Magda* Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 vege* napisał(a):Jestem, jestem ;-) Ostatnio miałam mało czasu, ponieważ z siostrą maluję dwa dziecięce pokoje, a teraz choruję, więc zdjęć nie mam, tzn mam jedno. Mam zapalenie krtani, prawie nic nie mogę mówić, co niesamowicie mnie męczy, bo z natury jestem strasznie gadatliwa :evil_lol: do tego muszę brać antybiotyki :/ Ooooo :crazyeye: To może mi też przyjedziecie pomalować pokój dla Teosia :loveu: Nie zazdroszczę choroby :shake: Życzę szybkiego powrotu do zdrowia :) Quote
vege* Posted April 24, 2012 Author Posted April 24, 2012 [quote name='magdabroy']Ooooo :crazyeye: To może mi też przyjedziecie pomalować pokój dla Teosia :loveu: Nie zazdroszczę choroby :shake: Życzę szybkiego powrotu do zdrowia :) Bardzo chętnie, tylko szkoda, ze tak daleko :( U oliwki (lat prawie 6) namalowane zostały kucyki pony :-) a u Tomaszka (lat prawie 3) ciekawski george, ciuchcia koko, samolocik i zig zag mcqueen :-) Jak wszystko będzie skończone to mogę pokazać zdjęcia ;-) Na razie mam tylko jedno zdj, jest to królewna Celestia czy jakoś tak ;-) wymiary 1,5x1 m, robiłam ją z siostrą jakieś 10h :O Quote
*Magda* Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 http://img85.imageshack.us/img85/5420/img20120424005.jpg Super to wygląda :) Quote
vege* Posted April 24, 2012 Author Posted April 24, 2012 [quote name='omry']Śliczny kucyk :) dzieki :-) [quote name='magdabroy']http://img85.imageshack.us/img85/5420/img20120424005.jpg Super to wygląda :) No też mi się spodobało, pierwszy raz z siostrą malujemy w taki sposób ściany :-) Ważne, że siostrze ciotecznej się spodobało i że poświęciła nam ściany, teraz wiemy jak to wszystko wygląda jeśli chodzi o malowanie :evil_lol: Czasami żałuję, że nie mam już tych 3-6 lat hahah :-) Quote
Talucha Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 I co, jednak powrót do linki? ;) Ja z moim też na lince muszę śmigac niestety :( Quote
vege* Posted April 29, 2012 Author Posted April 29, 2012 a powrót całkiem spoko, wczoraj poszłam z koleżanką i jej psem na łąki i spuściłam Nukę i przychodziła na każde moje zawołanie :-) ale nadal dla bezpieczeństwa pracuję z linką ;-) Quote
Daga&Maks Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 http://img39.imageshack.us/img39/3879/img20120428005.jpg te uszy to ma naprawdę świetne :) Quote
vege* Posted April 30, 2012 Author Posted April 30, 2012 magdabroy napisał(a):Nuka :loveu: Jak ja za nią tęskniłam :) :-) dagaa111 napisał(a):http://img39.imageshack.us/img39/3879/img20120428005.jpg te uszy to ma naprawdę świetne :) A ja właśnie nie przepadam za takimi uszami, ja lubię albo całkowicie stojące, albo totalne 'naleśniki" :lol: Quote
kalyna Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 vege* napisał(a): A ja właśnie nie przepadam za takimi uszami, ja lubię albo całkowicie stojące, albo totalne 'naleśniki" :lol: to one ma takie uszy jak Ciapek :D choć ja uwielbiam stojące, albo takie pośrodku... klapiące niet.... ale jeśli chodzi o zdjęcia to najgorsze są stojące, bo zawsze coś tam utnę u góry... Quote
vege* Posted May 2, 2012 Author Posted May 2, 2012 kalyna napisał(a):to one ma takie uszy jak Ciapek :D choć ja uwielbiam stojące, albo takie pośrodku... klapiące niet.... ale jeśli chodzi o zdjęcia to najgorsze są stojące, bo zawsze coś tam utnę u góry... Z tym się zgadzam, zawsze się kawałek ucha utnie :evil_lol: Ja uwielbiam takie klapacie jak mają np. Dogi Niem. czy Niufy :loveu: Quote
Misia&Ruby Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 http://img39.imageshack.us/img39/3879/img20120428005.jpg :loveu: Uwielbiam szelki Nuki :) Mają super wzorek. Quote
Talucha Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Ja też preferuję kłapciatki albo stojące :lol: Ale chyba najbardziej kłapnięte :loveu: Quote
vege* Posted May 3, 2012 Author Posted May 3, 2012 Misia&Ruby napisał(a):http://img39.imageshack.us/img39/3879/img20120428005.jpg :loveu: Uwielbiam szelki Nuki :) Mają super wzorek. No to musisz się uśmiechnąć do 4pawz :-) powiem szczerze, ze na prawdę były nie drogie ;-) Talucha napisał(a):Ja też preferuję kłapciatki albo stojące :lol: Ale chyba najbardziej kłapnięte :loveu: Ja stojące naturalnie uwielbiam u ONków/DONków ;-) a kopiowane to u Dogów niem i dobermanów :loveu: Chociaż nelśniki u Dogów też uwielbiam :loveu: :-) Quote
kalyna Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 vege* napisał(a): Ja stojące naturalnie uwielbiam u ONków/DONków ;-) a kopiowane to u Dogów niem i dobermanów :loveu: Chociaż nelśniki u Dogów też uwielbiam :loveu: :-) oo tak :loveu: na ogół Dogi to nie moja bajka :D ale podobają mi sie uszy takie jak mają staffiki, i stojące i leżące ;) takie pół na pół :loveu: Quote
vege* Posted May 3, 2012 Author Posted May 3, 2012 kalyna napisał(a):oo tak :loveu: na ogół Dogi to nie moja bajka :D ale podobają mi sie uszy takie jak mają staffiki, i stojące i leżące ;) takie pół na pół :loveu: Takie pół na pół to tylko u owczarków szkockich mi się podobają ;-) Ja ogólnie w molosach jestem zakochana, więc co tu dużo mówić :loveu: :evil_lol: Quote
vege* Posted May 5, 2012 Author Posted May 5, 2012 Talucha napisał(a):Dokładnie, molosy rządzą :lol: :loveu: Dobrze mówi, polać jej :evil_lol: Quote
vege* Posted May 5, 2012 Author Posted May 5, 2012 omry napisał(a):Molosy i TTB :loveu: TTB nieeee :evil_lol: już wolę owczarki od ttb ;-) Z ttb tylko bullki lubię ;-) Quote
omry Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 vege* napisał(a):TTB nieeee :evil_lol: już wolę owczarki od ttb ;-) Z ttb tylko bullki lubię ;-) Dziwna jesteś! :D Quote
vege* Posted May 5, 2012 Author Posted May 5, 2012 Wiem :lol: Dla mnie molosy to ideały, z owczarków też kilka ideałów znajdę, a z ttb tylko bullki lubię. Nie lubię amstaffów, staffików, pitów, nie mój typ psa, nie mój charakter. Bullki lubię w tym sensie, że mi się podobają z wyglądu, jaki mają charakter nie wiem, bo takiego nie spotkałam na żywo i się z takim nigdy nawet nie bawiłam/nie obcowałam z takim ;-) Quote
omry Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 A ja właśnie kocham asty i rottki najmocniej :) Lubię też dogi niemieckie, pity, bulle, dogo canario, cane corso.. To tak najbardziej. Ale ogólnie wszystkie molosy i TTB :) Quote
Recommended Posts