Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

vege* napisał(a):
Jestem, jestem ;-) Ostatnio miałam mało czasu, ponieważ z siostrą maluję dwa dziecięce pokoje, a teraz choruję, więc zdjęć nie mam, tzn mam jedno. Mam zapalenie krtani, prawie nic nie mogę mówić, co niesamowicie mnie męczy, bo z natury jestem strasznie gadatliwa :evil_lol: do tego muszę brać antybiotyki :/

Ooooo :crazyeye: To może mi też przyjedziecie pomalować pokój dla Teosia :loveu:

Nie zazdroszczę choroby :shake: Życzę szybkiego powrotu do zdrowia :)

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='magdabroy']Ooooo :crazyeye: To może mi też przyjedziecie pomalować pokój dla Teosia :loveu:

Nie zazdroszczę choroby :shake: Życzę szybkiego powrotu do zdrowia :)
Bardzo chętnie, tylko szkoda, ze tak daleko :( U oliwki (lat prawie 6) namalowane zostały kucyki pony :-) a u Tomaszka (lat prawie 3) ciekawski george, ciuchcia koko, samolocik i zig zag mcqueen :-) Jak wszystko będzie skończone to mogę pokazać zdjęcia ;-)

Na razie mam tylko jedno zdj, jest to królewna Celestia czy jakoś tak ;-) wymiary 1,5x1 m, robiłam ją z siostrą jakieś 10h :O

Posted

[quote name='omry']Śliczny kucyk :)
dzieki :-)

[quote name='magdabroy']http://img85.imageshack.us/img85/5420/img20120424005.jpg Super to wygląda :)
No też mi się spodobało, pierwszy raz z siostrą malujemy w taki sposób ściany :-) Ważne, że siostrze ciotecznej się spodobało i że poświęciła nam ściany, teraz wiemy jak to wszystko wygląda jeśli chodzi o malowanie :evil_lol:

Czasami żałuję, że nie mam już tych 3-6 lat hahah :-)

Posted

a powrót całkiem spoko, wczoraj poszłam z koleżanką i jej psem na łąki i spuściłam Nukę i przychodziła na każde moje zawołanie :-) ale nadal dla bezpieczeństwa pracuję z linką ;-)

Posted

vege* napisał(a):

A ja właśnie nie przepadam za takimi uszami, ja lubię albo całkowicie stojące, albo totalne 'naleśniki" :lol:

to one ma takie uszy jak Ciapek :D
choć ja uwielbiam stojące, albo takie pośrodku... klapiące niet....
ale jeśli chodzi o zdjęcia to najgorsze są stojące, bo zawsze coś tam utnę u góry...

Posted

kalyna napisał(a):
to one ma takie uszy jak Ciapek :D
choć ja uwielbiam stojące, albo takie pośrodku... klapiące niet....
ale jeśli chodzi o zdjęcia to najgorsze są stojące, bo zawsze coś tam utnę u góry...

Z tym się zgadzam, zawsze się kawałek ucha utnie :evil_lol:
Ja uwielbiam takie klapacie jak mają np. Dogi Niem. czy Niufy :loveu:

Posted

Misia&Ruby napisał(a):
http://img39.imageshack.us/img39/3879/img20120428005.jpg
:loveu:
Uwielbiam szelki Nuki :) Mają super wzorek.

No to musisz się uśmiechnąć do 4pawz :-) powiem szczerze, ze na prawdę były nie drogie ;-)

Talucha napisał(a):
Ja też preferuję kłapciatki albo stojące :lol:
Ale chyba najbardziej kłapnięte :loveu:

Ja stojące naturalnie uwielbiam u ONków/DONków ;-) a kopiowane to u Dogów niem i dobermanów :loveu: Chociaż nelśniki u Dogów też uwielbiam :loveu: :-)

Posted

vege* napisał(a):

Ja stojące naturalnie uwielbiam u ONków/DONków ;-) a kopiowane to u Dogów niem i dobermanów :loveu: Chociaż nelśniki u Dogów też uwielbiam :loveu: :-)

oo tak :loveu: na ogół Dogi to nie moja bajka :D
ale podobają mi sie uszy takie jak mają staffiki, i stojące i leżące ;) takie pół na pół :loveu:

Posted

kalyna napisał(a):
oo tak :loveu: na ogół Dogi to nie moja bajka :D
ale podobają mi sie uszy takie jak mają staffiki, i stojące i leżące ;) takie pół na pół :loveu:

Takie pół na pół to tylko u owczarków szkockich mi się podobają ;-)
Ja ogólnie w molosach jestem zakochana, więc co tu dużo mówić :loveu: :evil_lol:

Posted

Wiem :lol:
Dla mnie molosy to ideały, z owczarków też kilka ideałów znajdę, a z ttb tylko bullki lubię. Nie lubię amstaffów, staffików, pitów, nie mój typ psa, nie mój charakter. Bullki lubię w tym sensie, że mi się podobają z wyglądu, jaki mają charakter nie wiem, bo takiego nie spotkałam na żywo i się z takim nigdy nawet nie bawiłam/nie obcowałam z takim ;-)

Posted

A ja właśnie kocham asty i rottki najmocniej :)
Lubię też dogi niemieckie, pity, bulle, dogo canario, cane corso.. To tak najbardziej. Ale ogólnie wszystkie molosy i TTB :)