Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
raczej nikt nie pożyczy lustrzanki.:diabloti:

Nie chodzi od razu o lustrzankę, ale skoro mówisz, że nie masz zbyt dobrego aparatu to może ktos ma nie lustrzankę ale jakiś lepszy i mógłby ci użyczyć ;-)

magdabroy napisał(a):
No właśnie ;)

;-)

Posted

Wczoraj nie mogłam się zalogować na dogo i nie miałam jak wam się pochwalić odnośnie wczorajszego dnia, a więc wczoraj był wielki dzień bo...puściłam Nukę bez smyczy ;-)
Zachowywała się pięknie, przybiegała na każde moje zawołanie, nie oddalała się dalej jak 7 m, biegała na około mnie, przynosiła mi kamyczki do rzucania i nie próbowała uciekać, kiedy zapinałam ją na smycz :loveu: jestem z niej dumna :multi:

Posted

magdabroy napisał(a):
Bardzo się cieszę z Waszych sukcesów
:multi: Oby tak dalej ;)

Też się strasznie cieszę :multi: Na początku się obawiałam, że jak poczuje, że nie ma linki przy szelkach to mi gdzieś pobiegnie, ucieknie za tory w stronę pól i już nie wróci, ale niepotrzebnie się martwiłam :oops: Dziś na łąkach nie byłam bo padało cały dzień i się zrobiło straszne błoto i wszędzie pełno żab, a ja się strasznie boję żab :oops: Takze jak do jutra przeschnie drużka to pójdę z Nuką dalej ćwiczyć :loveu: Albo po sterylce się zaczęła bardziej słuchać, albo przez to, że jest coraz starsza :eviltong:

Posted

vege* napisał(a):
a ja się strasznie boję żab :oops:

A ja całuję żaby. Są taaaakie słodkie :loveu:
Gratulujemy sukcesów! :)

Posted

omry napisał(a):
A ja całuję żaby. Są taaaakie słodkie

:loveu:
Gratulujemy sukcesów! :)

A ja od zawsze boję się żab, pająków i innych tego typu paskudztw :oops: No i może wstyd się przyznać ale poję się również kogutów i kur i nie wiem skąd mi się to wzięło, po prostu się boję, jak kura/kogut są zbyt blisko mnie, one się tak podejrzanie patrzą i zaraz myślę, że mi wskoczy na głowę :lol: Kiedyś mnie kogut zaczął gonić, ale nie wiem dlaczego, ja siedziałam sobie tylko przed domem, a ten zaczął na mnie biec -.-
Jak widzę pająki i jakieś latające owady typu ćmy czy chrabąszcze to mnie paraliżuje strach, staję i nie wiem co robić :oops:
pina_collie napisał(a):
No no! gratulacje Nuce

Dziękujemy :loveu:

Posted

Ja mam chyba tylko akie fobię. Pająków boję się od kiedy pamiętam, a pamiętam bardzo dobrze jak miałam chyba 4 latka (obecnie prawie 18) i ugryzł mnie w dłoń pająk, jako 4 letnie dziecko miałam maleńkie rączki, a po ugryzieniu moja rączka wyglądała jak nadmuchana gumowa rękawiczka i to dosłownie :( Owadów to i się brzydzę i boję, komary mnie denerwują niesamowicie. Kiedyś mnie jeden ugryzł w powiekę i nie mogłam oka otworzyć bo tak mi spuchła (bo jestem uczulona na ugryzienia komarów, żeby było jeszcze "śmieszniej" :evil_lol: ) inny ugryzł mnie w dolną wargę (mimo, że usta mam dość duże) i wyglądała jak po botoksie, Straszne! :shake:

Posted

Ja mam fobię odnośne owadów i robaków. Chrabąszcze to już w ogóle tragedia, a jeszcze to to się we włosy wplątuje :shake: wtedy z domu nie wychodzę jak nie mam ze sobą bluzy z kapturem :lol: A jak mi taki przelatuje obok głowy to się wydzieram na całe gardło :lol:Już mam taki odruch :P
A osa mi kiedyś na języku siedziała :diabloti:
Kury mam za płotem, bo babcia ma i dzisiaj Lasti dopadł jedną w pysk :mad:Na szczęście nic jej nie zrobił, inaczej babcia by mnie chyba udusiła :P

A sukcesów gratuluję :multi:

Posted

Bać to się boję jedynie os i szerszeni. Nawet jak patrzę na AnimalPlanet czy gdzieś na te owady to sztywnieję, ale tak to spoko. Kury uwielbiam :loveu: zamierzam mieć kiedyś mały kurniczek :) Żeby sobie chodziły, skubały trawkę i dawały mi jajeczka :)
A zimą Maciej mój prawie wrzucił żabę do pieca. Mieszkała sobie w węglu, cała była czarna i skulona, jak węgiel wyglądała :) Ale dosłownie jak Maciej już miał wrzucać to się poruszyła i mnie zawołał, żebym ją zabrała. Jaka kochana była :)

Posted

Talucha napisał(a):
Ja mam fobię odnośne owadów i robaków. Chrabąszcze to już w ogóle tragedia, a jeszcze to to się we włosy wplątuje :shake: wtedy z domu nie wychodzę jak nie mam ze sobą bluzy z kapturem :lol: A jak mi taki przelatuje obok głowy to się wydzieram na całe gardło :lol:Już mam taki odruch :P
A osa mi kiedyś na języku siedziała :diabloti:
Kury mam za płotem, bo babcia ma i dzisiaj Lasti dopadł jedną w pysk :mad:Na szczęście nic jej nie zrobił, inaczej babcia by mnie chyba udusiła :P

A sukcesów gratuluję :multi:

Mi kiedyś na polach jeden za sweterek wpadł, zaczęłam tak się drzeć, puściłam smycz Nuki, zaczęłam biegać po całym polu, a Nuka tylko siedziała i się patrzyła na mnie co ja do cholery robię :lol: ale na szczęście wypadł i gdzieś odleciał <brr>

dziękujemy :loveu:

omry napisał(a):
Bać to się boję jedynie os i szerszeni. Nawet jak patrzę na AnimalPlanet czy gdzieś na te owady to sztywnieję, ale tak to spoko. Kury uwielbiam :loveu: zamierzam mieć kiedyś mały kurniczek :) Żeby sobie chodziły, skubały trawkę i dawały mi jajeczka :)
A zimą Maciej mój prawie wrzucił żabę do pieca. Mieszkała sobie w węglu, cała była czarna i skulona, jak węgiel wyglądała :) Ale dosłownie jak Maciej już miał wrzucać to się poruszyła i mnie zawołał, żebym ją zabrała. Jaka kochana była :)

Ja wszystkich owadów się boję :lol: Taki trzęsi portek ze mnie :evil_lol:

patusiove napisał(a):
Śliczna suczka. <3
Pzdr. ;)

dziękujemy :)

Posted

magdabroy napisał(a):
:evil_lol:
Jaka słodziaśna Nuka :loveu:

:loveu:
Naklejka napisał(a):
Ale ładne łapki :loveu:

dziękujemy :loveu:

Posted

Misia&Ruby napisał(a):

Jaka urocza :loveu:

prawda :loveu:

Talucha napisał(a):
I oczywiście na łóżku :lol: :loveu:

no bo to była 7.00 rano :evil_lol:

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='magdabroy']Puk, puk ;) Jest tu kto?
Jestem, jestem ;-) Ostatnio miałam mało czasu, ponieważ z siostrą maluję dwa dziecięce pokoje, a teraz choruję, więc zdjęć nie mam, tzn mam jedno. Mam zapalenie krtani, prawie nic nie mogę mówić, co niesamowicie mnie męczy, bo z natury jestem strasznie gadatliwa :evil_lol: do tego muszę brać antybiotyki :/

[quote name='Bernese']Jest niesamowita - królewna :loveu:
Nuka jest mieszańcem z jakąś
rasom czy kundelek? :)
Dziękuję :-)
Nuka to kundelek ;-)