Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pina_collie napisał(a):
A gdzie urodzinowe fotki? :D

zapomniałam zrobić, proszę mnie nie bić :oops:

Jezu pragnę ODPOCZYNKU!!! już, teraz, zaraz, szkoła mnie wykańcza, jestem zmęczona tą nauką, ciągle jakieś klasówki, tylko siedzę i się uczę, nie wysypiam się i chodzę jak by mnie ktoś przeżuł i wypluł -.-
Za tydzień w końcu święta to sobie odpocznę i się wyśpię :loveu: O niczym innym nie marzę jak tylko się położyć i nie wstawać przez ok 3 dni :loveu:

Posted

Ja sobie jutro robię wolne, w czwartek i piątek też mam wolne, bo rekolekcje :D Potem pon, wt, śr do szkoły i znowu od czwartku wolne, bo święta :D

Posted

Talucha napisał(a):
Ja sobie jutro robię wolne, w czwartek i piątek też mam wolne, bo rekolekcje :D Potem pon, wt, śr do szkoły i znowu od czwartku wolne, bo święta :D

U nas nie robią wolnego w rekolekcje bo nikt do kościoła nie chodzi ze szkoły, no może pójdzie ze 150 osób na prawie 1000 :evil_lol:

Czwartek przed świętami jest wolne? :razz:

Posted

vege* napisał(a):
Za tydzień w końcu święta to sobie odpocznę i się wyśpię :loveu: O niczym innym nie marzę jak tylko się położyć i nie wstawać przez ok 3 dni :loveu:

Tylko nie zapomnij wyjść na spacer z Nuką ;)

Posted

omry napisał(a):
Ja też rekolekcje już od jutra. Błooooogi sen :loveu:

a ja mam rekolekcje czwartek, piątek soboa. w tyg. na 8:00 a potem lekcje .. :/ dobrze że w piątek jade do Londynu.:loveu:

Posted

magdabroy napisał(a):
Jedziesz czy lecisz? Bo tyle godzin w aucie/autobusie to porażka :/

Jadę niestety.. :( ale to wycieczka ze szkołą.;)

będę mieszkała u jakiejś rodziny.:lol:

Posted

Aleksandra95 napisał(a):

To miłego pobytu ;)
Ja byłam w Londynie 6 lat temu. Oby dopisała Wam pogoda, bo ja miałam cudną :) I polecam London Eye ;)

Posted

magdabroy napisał(a):
To miłego pobytu ;)
Ja byłam w Londynie 6 lat temu. Oby dopisała Wam pogoda, bo ja miałam cudną :) I polecam London Eye ;)

oby pogoda była.:) dziękuję, ja będę pierwszy raz za granicą. ;)

Posted

Ja za granicą byłam tylko w Słowacji :lol:
Ja bym chętnie pojechała z Tobą :D Byc może w wakacje polecę do siostry do Irlandii ;)
A macie taką jakby wymianę? Najpierw Ty do jakiejś tam rodziny a potem ktoś od nich do Ciebie? My w gimnazjum mieliśmy taką wymianę z Niemcami ale nie brałam w tym udziału ;)

Posted

Talucha napisał(a):
Ja bym chętnie pojechała z Tobą :D Byc może w wakacje polecę do siostry do Irlandii ;)
A macie taką jakby wymianę? Najpierw Ty do jakiejś tam rodziny a potem ktoś od nich do Ciebie? My w gimnazjum mieliśmy taką wymianę z Niemcami ale nie brałam w tym udziału ;)

Nie, to nie jest wymiana akurat.;) za to normalnie płacimy.

za to w przyszłym roku Włosi mają być u nas na wymianie, to oznacza ze my do nich potem.:lol:

Posted

Talucha napisał(a):
U nas raczej też nikt nie idzie ale wolne mamy :D
Tak, my w każdym razie mamy wolny czwartek przed świętami:razz:

ja tez mam wolny czwartek przed świętami :multi:
magdabroy napisał(a):
Tylko nie zapomnij wyjść na spacer z Nuką ;)

absolutnie, o tym bym nie zapomniała bo to mnie odpręża, lubię chodzić z Nuką na spacery na łąki, tylko szkoda, że nikt z moich znajomych nie chce też się przejść ze mną i swoim psem na takie spacer :(

omry napisał(a):
Ja też rekolekcje już od jutra. Błooooogi sen :loveu:

ja błogi sen zaczynam w czwartek za tydzień i nie wstaję z łóżka w ogóle! no oprócz spacerów z Nuką :evil_lol:

Aleksandra95 napisał(a):
a ja mam rekolekcje czwartek, piątek soboa. w tyg. na 8:00 a potem lekcje .. :/ dobrze że w piątek jade do Londynu.:loveu:

Londyn :loveu::loveu::loveu:

Talucha napisał(a):
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, Londyn :loveu: też chcę!

Aleksandra95 napisał(a):
to jedź ze mną.:D :lol:

:lol:

magdabroy napisał(a):
Jedziesz czy lecisz? Bo tyle godzin w aucie/autobusie to porażka :/

Nie nawidzę jeździć gdzieś daleko samochodem, to mnie cholernie męczy, i do tego jeśli to jest lato to już tragedia totalna :shake:

Aleksandra95 napisał(a):

fajnie masz ;)

Posted

magdabroy napisał(a):
To miłego pobytu ;)

Ja jednak w maju na 18-tkę nie jadę do Londynu, stwierdziłam z siostrą, że pojedziemy na inną premierę za 2 lata i odłożymy sobie więcej pieniędzy, żeby poszaleć w tamtejszych sklepach :evil_lol:

Aleksandra95 napisał(a):
oby pogoda była.:) dziękuję, ja będę pierwszy raz za granicą. ;)

Z tego co słyszałam pogoda w Londynie zawsze jest dość ponura :-(

Talucha napisał(a):

U mnie w szkole nie ma wymian, a szkoda

Aleksandra95 napisał(a):
Nie, to nie jest wymiana akurat.;) za to normalnie płacimy.

za to w przyszłym roku Włosi mają być u nas na wymianie, to oznacza ze my do nich potem.:lol:

Włosi :loveu: :eviltong:

Posted

Mnie też straszyli deszczem w Londynie, że tam pada przez 360 dni w roku itp. A ja miałam upał taki, że w dzień w sukience bawełnianej byłam spocona, a w nocy nie dało się spać nawet pod samym prześcieradłem. Było prawie 40 stopni :crazyeye:

Co do sklepów, to kasy potrzeba i to sporo ;)

Pisałam o London Eye i na to trzeba przeznaczyć jakieś 30 funtów (jakoś tak), ale uważam że warto, bo widać z niego cały Londyn :loveu:

Posted

[quote name='magdabroy']Mnie też straszyli deszczem w Londynie, że tam pada przez 360 dni w roku itp. A ja miałam upał taki, że w dzień w sukience bawełnianej byłam spocona, a w nocy nie dało się spać nawet pod samym prześcieradłem. Było prawie 40 stopni :crazyeye:

Pisałam o London Eye i na to trzeba przeznaczyć jakieś 30 funtów (jakoś tak), ale uważam że warto, bo widać z niego cały Londyn :loveu:

mamy w planie tam wycieczkę.:loveu: cały plan wycieczki u mnie w galerii. :D

Posted

Aleksandra95 napisał(a):

Wiem już czytałam ;) Ostatniego dnia macie London Eye :) Weź dobry aparat, bo widoki są piękne :loveu:

Posted

magdabroy napisał(a):
Wiem już czytałam ;) Ostatniego dnia macie London Eye :) Weź dobry aparat, bo widoki są piękne :loveu:

problem w tym, że nie mam dobrego :placz:

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
Rodzice maja znajomych w Londynie i pogoda tam teraz to 25 stopni.:loveu: ja tez taką zamawiam.:loveu:

No to faktycznie ładna pogoda :-)

magdabroy napisał(a):
Mnie też straszyli deszczem w Londynie, że tam pada przez 360 dni w roku itp. A ja miałam upał taki, że w dzień w sukience bawełnianej byłam spocona, a w nocy nie dało się spać nawet pod samym prześcieradłem. Było prawie 40 stopni :crazyeye:

Marzę o London Eye bo Londyn podobno jest piękny, a zobaczyć cały, no bajka :loveu:

Aleksandra95 napisał(a):

zaraz rpzeczytam ;-)

magdabroy napisał(a):

Aleksandra95 napisał(a):
problem w tym, że nie mam dobrego :placz:

może ktoś ci pożyczy? :-)