Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chciałam powiedzieć, że komenda "do mnie" idzie nam coraz lepiej.
Dziś poszłam z N. na łąki jak co dzień i nie trzymałam linki, ale linka leżała koło mojego buta, N. sobie szukała miejsca do załatwienia się i na łąki weszła pani z małym, białym pieskiem. N. go zobaczyła, ale tylko stała i patrzyła, ja dla bezpieczeństwa nadepnęłam na linkę, ale nie była napięta, leżała sobie na ziemi po prostu i zawołałam N. do siebie. Przybiegła od razu, usiadła i czekała na smaczka ze wzrokiem "zobacz pańcia jaka jestem grzeczna" :loveu: :multi:
Później w odległości ok 15 m mijałam się z tą panią i N. chyba chciała podbiec do pieska bo zaczynała już iść w jego stronę, krzyknęłam "stój", ta stanęła i po zawołaniu jej wróciła do mnie i znowu usiadła czekając na smaczka :loveu: Jak tak dalej pójdzie to chyba wierzę w to, że będę kiedyś mogła w końcu N. puścić ze smyczy :multi:

Posted

Też mnie to cieszy, bo nie dawno nawet na lince mnie ciągnęła do innego psa bo chciała się przywitać, teraz tylko stoi i patrzy dopóki ja jej czegoś nie powiem ;-)

Posted

magdabroy napisał(a):
Nuka ma dziś urodzinki :cool3: Wszystkiego najlepszego dla niej :loveu:

dziękujemy za pamięć :loveu:

Ja też życzę Nuce wszystkiego co najlepsze i długich lat spędzonych ze mną :evil_lol: :loveu::loveu::loveu:

Posted

pina_collie napisał(a):
Oj nie wybacze sobie że nie byłam na porę by złożyć życzenia .. :(
a zdradzisz nam co Nuka dostała?:) :D :D

nie szkodzi ;-)
Nuka dostała szelki 4pawz, które pokazywałam na zdjęciach wcześniej i całą torbę ciasteczek i dropsów od taty :loveu:

Jestem załamana! Jeśli przeżyję jutrzejszy szkolny dzień to chyba do nieba podskoczę!
Jutro w ciągu 8 godzin lekcyjnych wolną mam tylko religię i dodatkową matmę, a tak to mam:
-test z francuskiego
-test z historii
-test z polskiego
-test z matmy
-test z chemii

ZABIJCIE MNIE! Nie potrafię sobie znaleźć miejsca, pierwszy raz się tak boję, że wszystko zawalę, głowa mi pęka i nie przyswaja żadnych informacji, dosłownie. Teraz najchętniej bym się położyła do łóżka i nie wstała z niego przez najbliższy tydzień! :placz::placz::placz:

Posted

Ja to mam farta, że się szybko uczę. Wystarczy, że przeczytam temat jeden raz i mam 4 albo 5. Ale wiesz, nie można mieć wszystkiego.. Matma, fizyka i chemia w ogóle mi nie wchodzi, nic a nic :shake:
W każdym razie jestem trzymaczem kciuków :)

Posted

omry napisał(a):
Ja to mam farta, że się szybko uczę. Wystarczy, że przeczytam temat jeden raz i mam 4 albo 5. Ale wiesz, nie można mieć wszystkiego.. Matma, fizyka i chemia w ogóle mi nie wchodzi, nic a nic :shake:

zazdroszcze, bo ja moge uczyc sie regułki godzinę, a na sprawdzianie i tak jej zapomnieć :placz:

Posted

Nie fajnie macie :mad:
Trzymam kciuki.
Nam też dowalili, mam 5 godzin i na pierwszej matma-sprawdzian, na drugiej fizyka-beznadziejna praca domowa, na trzeciej-niemiecki-sprawdzian, potem angielski-sprawdzian i na końcu historia-pewnie będzie pytac :roll:
A według regulaminu szkoły można w ciągu tygodnia max. 3 sprawdziany. A my w ciągu jednego dnia mamy więcej :roll:
omry u mnie to samo, przedmioty ścisłe to porażka

Posted

[quote name='Talucha']
A według regulaminu szkoły można w ciągu tygodnia max. 3 sprawdziany. A my w ciągu jednego dnia mamy więcej :roll:

Nam też nie raz chcą dowalić tyle, ale buntujemy się i przesuwają na następny tydzień :)

[quote name='Talucha']omry u mnie to samo, przedmioty ścisłe to porażka

Taaa, a matma na maturze już za rok :shake:
Powodzenia sobie życzę, serio.

Posted

[quote name='magdabroy']Będzie dobrze ;) Myśl pozytywnie :)
No i przezyłam dzisiejszy dzień ;-)
[quote name='Aleksandra95']to wam dowalili....:(
no niestety -.-
[quote name='omry']Ja to mam farta, że się szybko uczę. Wystarczy, że przeczytam temat jeden raz i mam 4 albo 5. Ale wiesz, nie można mieć wszystkiego.. Matma, fizyka i chemia w ogóle mi nie wchodzi, nic a nic :shake:
No ja takiego szczęścia nie mam, chyba, ze jakiś temat mi podpasuje to też wystarczy, że tylko rpzeczytam i wszystko pamiętam ;-)

[quote name='Aleksandra95']zazdroszcze, bo ja moge uczyc sie regułki godzinę, a na sprawdzianie i tak jej zapomnieć :placz:
Ja mam praktycznie to samo dlatego jadę na ściągach z tego, z czego za cholerę nie potrafię się nauczyć :evil_lol:

[quote name='Talucha']Nie fajnie macie :mad:
Trzymam kciuki.
Nam też dowalili, mam 5 godzin i na pierwszej matma-sprawdzian, na drugiej fizyka-beznadziejna praca domowa, na trzeciej-niemiecki-sprawdzian, potem angielski-sprawdzian i na końcu historia-pewnie będzie pytac :roll:
omry u mnie to samo, przedmioty ścisłe to porażka
U mnie można jeden sprawdzian na jeden dzień, a kartk. może być i 20 ale sprawdzian może być tylko jeden, niestety jak zwykle nauczyciele mają wszystko w doopie :angryy:

[quote name='omry']Nam też nie raz chcą dowalić tyle, ale buntujemy się i przesuwają na następny tydzień :)

Taaa, a matma na maturze już za rok :shake:
Powodzenia sobie życzę, serio.
Taak u nas to samo jest, buntujemy się i przesuwamy :evil_lol:

Matura z matmy mnie zniszczy!!

ps. nie pisaliśmy z chemii bo wyszła załatwiać jakieś sprawy i o! :multi:

Posted

Ojej, ja chwilami też nie ogarniam, ale ściągę się zrobi, albo leje wodę i jakoś leci :P Ścisłe trzeba zrozumieć, nie da się ich nauczyć na pamięć... Ze mnie humanistka żadna, uczyć na pamięć się nie umiem, szczególnie czegoś co dla mnie jest nielogiczne :D Wszystko biorę na rozumowanie, pamięciówka jest beee

Posted

Naklejka napisał(a):
Ojej, ja chwilami też nie ogarniam, ale ściągę się zrobi, albo leje wodę i jakoś leci :P Ścisłe trzeba zrozumieć, nie da się ich nauczyć na pamięć... Ze mnie humanistka żadna, uczyć na pamięć się nie umiem, szczególnie czegoś co dla mnie jest nielogiczne :D Wszystko biorę na rozumowanie, pamięciówka jest beee

zgadzam się ;-)

Misia&Ruby napisał(a):
Spóźnione, ale jak najbardziej szczere WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO dla Nuki!!! :loveu:
:new-bday::BIG::new-bday:

pięknie dziękujemy :loveu: