vege* Posted March 18, 2012 Author Posted March 18, 2012 Aleksandra95 napisał(a):ładne te szelki.:): dziękujemy :loveu: Quote
*Magda* Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 [quote name='vege*'] "I'm sexy and I know it" :evil_lol: http://img716.imageshack.us/img716/2788/img20120318002.jpg It is true :loveu: Quote
vege* Posted March 18, 2012 Author Posted March 18, 2012 magdabroy napisał(a):It is true :loveu: haha :loveu: Quote
vege* Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 Chciałam powiedzieć, że komenda "do mnie" idzie nam coraz lepiej. Dziś poszłam z N. na łąki jak co dzień i nie trzymałam linki, ale linka leżała koło mojego buta, N. sobie szukała miejsca do załatwienia się i na łąki weszła pani z małym, białym pieskiem. N. go zobaczyła, ale tylko stała i patrzyła, ja dla bezpieczeństwa nadepnęłam na linkę, ale nie była napięta, leżała sobie na ziemi po prostu i zawołałam N. do siebie. Przybiegła od razu, usiadła i czekała na smaczka ze wzrokiem "zobacz pańcia jaka jestem grzeczna" :loveu: :multi: Później w odległości ok 15 m mijałam się z tą panią i N. chyba chciała podbiec do pieska bo zaczynała już iść w jego stronę, krzyknęłam "stój", ta stanęła i po zawołaniu jej wróciła do mnie i znowu usiadła czekając na smaczka :loveu: Jak tak dalej pójdzie to chyba wierzę w to, że będę kiedyś mogła w końcu N. puścić ze smyczy :multi: Quote
*Magda* Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Super, że Nuka woli Ciebie i smaczki niż innego psa ;) Gratuluję sukcesu :) Quote
vege* Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 Też mnie to cieszy, bo nie dawno nawet na lince mnie ciągnęła do innego psa bo chciała się przywitać, teraz tylko stoi i patrzy dopóki ja jej czegoś nie powiem ;-) Quote
*Magda* Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Nuka ma dziś urodzinki :cool3: Wszystkiego najlepszego dla niej :loveu: Quote
vege* Posted March 20, 2012 Author Posted March 20, 2012 magdabroy napisał(a):Nuka ma dziś urodzinki :cool3: Wszystkiego najlepszego dla niej :loveu: dziękujemy za pamięć :loveu: Ja też życzę Nuce wszystkiego co najlepsze i długich lat spędzonych ze mną :evil_lol: :loveu::loveu::loveu: Quote
omry Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 :new-bday::BIG::tort::drink1: :laola: :bluepaw: Sto lat pięknotko! :loveu: Quote
vege* Posted March 20, 2012 Author Posted March 20, 2012 omry napisał(a)::new-bday::BIG::tort::drink1: :laola: :bluepaw: Sto lat pięknotko! :loveu: Nuka bardzo dziękuje :-) :loveu: Quote
vege* Posted March 20, 2012 Author Posted March 20, 2012 Joann napisał(a):sto lat sto lat dużo zdrówka ! Talucha napisał(a):Sto lat:new-bday: Dziękujemy :loveu: Quote
pina_collie Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Oj nie wybacze sobie że nie byłam na porę by złożyć życzenia .. :( a zdradzisz nam co Nuka dostała?:) :D :D Quote
vege* Posted March 22, 2012 Author Posted March 22, 2012 pina_collie napisał(a):Oj nie wybacze sobie że nie byłam na porę by złożyć życzenia .. :( a zdradzisz nam co Nuka dostała?:) :D :D nie szkodzi ;-) Nuka dostała szelki 4pawz, które pokazywałam na zdjęciach wcześniej i całą torbę ciasteczek i dropsów od taty :loveu: Jestem załamana! Jeśli przeżyję jutrzejszy szkolny dzień to chyba do nieba podskoczę! Jutro w ciągu 8 godzin lekcyjnych wolną mam tylko religię i dodatkową matmę, a tak to mam: -test z francuskiego -test z historii -test z polskiego -test z matmy -test z chemii ZABIJCIE MNIE! Nie potrafię sobie znaleźć miejsca, pierwszy raz się tak boję, że wszystko zawalę, głowa mi pęka i nie przyswaja żadnych informacji, dosłownie. Teraz najchętniej bym się położyła do łóżka i nie wstała z niego przez najbliższy tydzień! :placz::placz::placz: Quote
omry Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Ja to mam farta, że się szybko uczę. Wystarczy, że przeczytam temat jeden raz i mam 4 albo 5. Ale wiesz, nie można mieć wszystkiego.. Matma, fizyka i chemia w ogóle mi nie wchodzi, nic a nic :shake: W każdym razie jestem trzymaczem kciuków :) Quote
Aleksa. Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 omry napisał(a):Ja to mam farta, że się szybko uczę. Wystarczy, że przeczytam temat jeden raz i mam 4 albo 5. Ale wiesz, nie można mieć wszystkiego.. Matma, fizyka i chemia w ogóle mi nie wchodzi, nic a nic :shake: W każdym razie jestem trzymaczem kciuków :) zazdroszcze, bo ja moge uczyc sie regułki godzinę, a na sprawdzianie i tak jej zapomnieć :placz: Quote
Talucha Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Nie fajnie macie :mad: Trzymam kciuki. Nam też dowalili, mam 5 godzin i na pierwszej matma-sprawdzian, na drugiej fizyka-beznadziejna praca domowa, na trzeciej-niemiecki-sprawdzian, potem angielski-sprawdzian i na końcu historia-pewnie będzie pytac :roll: A według regulaminu szkoły można w ciągu tygodnia max. 3 sprawdziany. A my w ciągu jednego dnia mamy więcej :roll: omry u mnie to samo, przedmioty ścisłe to porażka Quote
omry Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 [quote name='Talucha'] A według regulaminu szkoły można w ciągu tygodnia max. 3 sprawdziany. A my w ciągu jednego dnia mamy więcej :roll: Nam też nie raz chcą dowalić tyle, ale buntujemy się i przesuwają na następny tydzień :) [quote name='Talucha']omry u mnie to samo, przedmioty ścisłe to porażka Taaa, a matma na maturze już za rok :shake: Powodzenia sobie życzę, serio. Quote
vege* Posted March 23, 2012 Author Posted March 23, 2012 [quote name='magdabroy']Będzie dobrze ;) Myśl pozytywnie :) No i przezyłam dzisiejszy dzień ;-) [quote name='Aleksandra95']to wam dowalili....:( no niestety -.- [quote name='omry']Ja to mam farta, że się szybko uczę. Wystarczy, że przeczytam temat jeden raz i mam 4 albo 5. Ale wiesz, nie można mieć wszystkiego.. Matma, fizyka i chemia w ogóle mi nie wchodzi, nic a nic :shake: W każdym razie jestem trzymaczem kciuków :) No ja takiego szczęścia nie mam, chyba, ze jakiś temat mi podpasuje to też wystarczy, że tylko rpzeczytam i wszystko pamiętam ;-) [quote name='Aleksandra95']zazdroszcze, bo ja moge uczyc sie regułki godzinę, a na sprawdzianie i tak jej zapomnieć :placz: Ja mam praktycznie to samo dlatego jadę na ściągach z tego, z czego za cholerę nie potrafię się nauczyć :evil_lol: [quote name='Talucha']Nie fajnie macie :mad: Trzymam kciuki. Nam też dowalili, mam 5 godzin i na pierwszej matma-sprawdzian, na drugiej fizyka-beznadziejna praca domowa, na trzeciej-niemiecki-sprawdzian, potem angielski-sprawdzian i na końcu historia-pewnie będzie pytac :roll: A według regulaminu szkoły można w ciągu tygodnia max. 3 sprawdziany. A my w ciągu jednego dnia mamy więcej :roll: omry u mnie to samo, przedmioty ścisłe to porażka U mnie można jeden sprawdzian na jeden dzień, a kartk. może być i 20 ale sprawdzian może być tylko jeden, niestety jak zwykle nauczyciele mają wszystko w doopie :angryy: [quote name='omry']Nam też nie raz chcą dowalić tyle, ale buntujemy się i przesuwają na następny tydzień :) Taaa, a matma na maturze już za rok :shake: Powodzenia sobie życzę, serio. Taak u nas to samo jest, buntujemy się i przesuwamy :evil_lol: Matura z matmy mnie zniszczy!! ps. nie pisaliśmy z chemii bo wyszła załatwiać jakieś sprawy i o! :multi: Quote
Naklejka Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Ojej, ja chwilami też nie ogarniam, ale ściągę się zrobi, albo leje wodę i jakoś leci :P Ścisłe trzeba zrozumieć, nie da się ich nauczyć na pamięć... Ze mnie humanistka żadna, uczyć na pamięć się nie umiem, szczególnie czegoś co dla mnie jest nielogiczne :D Wszystko biorę na rozumowanie, pamięciówka jest beee Quote
Misia&Ruby Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Spóźnione, ale jak najbardziej szczere WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO dla Nuki!!! :loveu: :new-bday::BIG::new-bday: Quote
vege* Posted March 23, 2012 Author Posted March 23, 2012 Naklejka napisał(a):Ojej, ja chwilami też nie ogarniam, ale ściągę się zrobi, albo leje wodę i jakoś leci :P Ścisłe trzeba zrozumieć, nie da się ich nauczyć na pamięć... Ze mnie humanistka żadna, uczyć na pamięć się nie umiem, szczególnie czegoś co dla mnie jest nielogiczne :D Wszystko biorę na rozumowanie, pamięciówka jest beee zgadzam się ;-) Misia&Ruby napisał(a):Spóźnione, ale jak najbardziej szczere WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO dla Nuki!!! :loveu: :new-bday::BIG::new-bday: pięknie dziękujemy :loveu: Quote
Recommended Posts