vege* Posted March 13, 2012 Author Posted March 13, 2012 omry napisał(a):Uwielbiam czarne koty :loveu: Ja ogólnie uwielbiam zwierzęta o czarnej maści :loveu: Quote
pina_collie Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 dobre towarzystwo! ;) ja jak pierwszy raz zajrzałam do galeri myślałam że Nuka to taki leniuszek a tu proszę :loveu: będę częściej wpadać , Nuka to ma sekrety :roll: Quote
vege* Posted March 13, 2012 Author Posted March 13, 2012 pina_collie napisał(a):dobre towarzystwo! ;) ja jak pierwszy raz zajrzałam do galeri myślałam że Nuka to taki leniuszek a tu proszę :loveu: będę częściej wpadać , Nuka to ma sekrety :roll: pozory mylą co? :-) Quote
pina_collie Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 vege* napisał(a):pozory mylą co? :-) Heheh, i to bardzo ;) cudna psina :) Quote
*Magda* Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 [quote name='vege*'] A teraz zdjęcia Magika. Magik to kot mojej siostry, nazywany częściej jako Magunia :evil_lol: http://img818.imageshack.us/img818/6677/img20120313008.jpg Magik, taką ksywę ma mój brat :diabloti: Ale jakoś nie podobny do koteczka :evil_lol: Quote
vege* Posted March 13, 2012 Author Posted March 13, 2012 pina_collie napisał(a):Heheh, i to bardzo ;) cudna psina :) dzięki :-) magdabroy napisał(a):Magik, taką ksywę ma mój brat :diabloti: Ale jakoś nie podobny do koteczka :evil_lol: Magik został nazwany Magikiem ponieważ jak był mały to usiadł sobie na telewizorze, siostra na chwilę się odwróciła zamknąć okno, a jego na telewizorze już nie było, co się okazało, kot znikł jak jakiś magik spadając za telewizor i zasypiając tam :evil_lol: Quote
*Magda* Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 vege* napisał(a): Magik został nazwany Magikiem ponieważ jak był mały to usiadł sobie na telewizorze, siostra na chwilę się odwróciła zamknąć okno, a jego na telewizorze już nie było, co się okazało, kot znikł jak jakiś magik spadając za telewizor i zasypiając tam :evil_lol: Dobre :D:D Quote
vege* Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 [quote name='magdabroy']Dobre :D:D :-) nowe szelki Nuki, 4pawz ;-) Quote
vege* Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 magdabroy napisał(a):Ale jej ładnie w tych szelkach :loveu: Nawet nie wiesz jak długo się zastanawiałam z jakim wzorkiem wziąć te szelki :evil_lol: i dziękuję mi też się bardzo podobają i na lato super bo są bez podszycia :-) Quote
*Magda* Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 vege* napisał(a):Nawet nie wiesz jak długo się zastanawiałam z jakim wzorkiem wziąć te szelki :evil_lol: i dziękuję mi też się bardzo podobają i na lato super bo są bez podszycia :-) Nuka jest czarna, więc chyba każdy żywy kolor by jej pasował ;) Myślę, że taki zielony, jak soczysta trawa, też by się ładnie prezentował ;) Quote
vege* Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 [quote name='omry']Ślicznotka :loveu: :loveu: [quote name='magdabroy']Nuka jest czarna, więc chyba każdy żywy kolor by jej pasował ;) Myślę, że taki zielony, jak soczysta trawa, też by się ładnie prezentował ;) Miałam limonkową obrożę, ale właśnie dziś pojechała sobie do nowego domu dla szczeniaka shar-pei :-) mi się znudziła i dlatego sprzedałam. Miałam już różową, błękitną, limonkową, fioletową mam i czerwone i niebieskie, powiem szczerze, że te jasne kolory jak różowy czy limonka mnie trochę drażniły na niej :oops: mimo, że czerwony jest strasznie oklepany to lubię ten kolor na czarnym psie :loveu: PADŁAM!!! :roflt::roflt::roflt: Quote
*Magda* Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Miałam na myśli bardziej ciemną zieleń niż limonka ;) Taka ciemna soczysta trawa :) Quote
vege* Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 magdabroy napisał(a):Miałam na myśli bardziej ciemną zieleń niż limonka ;) Taka ciemna soczysta trawa :) a już wiem o jaki odcień chodzi :-) może kiedyś się skuszę na jakąś zieleń ;-) Quote
*Magda* Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Albo taka żółta jak słonecznik ;) Też mogłaby ładnie wyglądać na jej czarnej sierści ;) Ok, zmykam na spacerek z Torą :) Quote
vege* Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 (edited) [quote name='magdabroy']Albo taka żółta jak słonecznik ;) Też mogłaby ładnie wyglądać na jej czarnej sierści ;) Ok, zmykam na spacerek z Torą :) mam taką :evil_lol: jak znajdę gdzieś zdjęcie to wstawię, ale chyba kiedyś w galerii gdzieś je wstawiałam ;-) [quote name='gops']świetnie Nuka wygląda w tych szelkach :) dziękuję :loveu: edit: wiedziałam, że gdzieś te zdj wstawiałam :evil_lol: http://desmond.imageshack.us/Himg263/scaled.php?server=263&filename=110505153258.jpg&res=medium http://desmond.imageshack.us/Himg405/scaled.php?server=405&filename=110505153249.jpg&res=medium Edited March 14, 2012 by vege* Quote
*Magda* Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 [quote name='vege*'] wiedziałam, że gdzieś te zdj wstawiałam :evil_lol: http://desmond.imageshack.us/Himg263/scaled.php?server=263&filename=110505153258.jpg&res=medium http://desmond.imageshack.us/Himg405/scaled.php?server=405&filename=110505153249.jpg&res=medium No i pięknie się w niej prezentuje :loveu: Quote
vege* Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 magdabroy napisał(a):No i pięknie się w niej prezentuje :loveu: szczególnie na tle tych mleczy :loveu: to jest taka codzienna obroża do wychodzenia na siku i do zdzierania totalnego, więc nawet mi jej nie szkoda :eviltong: mam ją od 5 mies życia Nuki więc niedługo będzie 3,5 roku a nadal jest w super stanie mimo, że prana kilkanaście razy, tylko od kółka trochę taśma na zacisku się pobrudziła i się tam nie dopiera :lol: Quote
vege* Posted March 18, 2012 Author Posted March 18, 2012 Przyszłam z kilkoma byle jakimi zdjęciami :p "I'm sexy and I know it" :evil_lol: Quote
Recommended Posts