Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pina_collie napisał(a):
dobre towarzystwo! ;) ja jak pierwszy raz zajrzałam do galeri myślałam że Nuka to taki leniuszek a tu proszę :loveu: będę częściej wpadać , Nuka to ma sekrety :roll:

pozory mylą co? :-)

Posted

pina_collie napisał(a):
Heheh, i to bardzo ;) cudna psina :)

dzięki :-)
magdabroy napisał(a):
Magik, taką ksywę ma mój brat :diabloti: Ale jakoś nie podobny do koteczka :evil_lol:

Magik został nazwany Magikiem ponieważ jak był mały to usiadł sobie na telewizorze, siostra na chwilę się odwróciła zamknąć okno, a jego na telewizorze już nie było, co się okazało, kot znikł jak jakiś magik spadając za telewizor i zasypiając tam :evil_lol:

Posted

vege* napisał(a):

Magik został nazwany Magikiem ponieważ jak był mały to usiadł sobie na telewizorze, siostra na chwilę się odwróciła zamknąć okno, a jego na telewizorze już nie było, co się okazało, kot znikł jak jakiś magik spadając za telewizor i zasypiając tam :evil_lol:

Dobre :D:D

Posted

magdabroy napisał(a):
Ale jej ładnie w tych szelkach :loveu:

Nawet nie wiesz jak długo się zastanawiałam z jakim wzorkiem wziąć te szelki :evil_lol:

i dziękuję mi też się bardzo podobają i na lato super bo są bez podszycia :-)

Posted

vege* napisał(a):
Nawet nie wiesz jak długo się zastanawiałam z jakim wzorkiem wziąć te szelki :evil_lol:

i dziękuję mi też się bardzo podobają i na lato super bo są bez podszycia :-)

Nuka jest czarna, więc chyba każdy żywy kolor by jej pasował ;) Myślę, że taki zielony, jak soczysta trawa, też by się ładnie prezentował ;)

Posted

[quote name='omry']Ślicznotka :loveu:
:loveu:

[quote name='magdabroy']Nuka jest czarna, więc chyba każdy żywy kolor by jej pasował ;) Myślę, że taki zielony, jak soczysta trawa, też by się ładnie prezentował ;)
Miałam limonkową obrożę, ale właśnie dziś pojechała sobie do nowego domu dla szczeniaka shar-pei :-) mi się znudziła i dlatego sprzedałam.
Miałam już różową, błękitną, limonkową, fioletową mam i czerwone i niebieskie, powiem szczerze, że te jasne kolory jak różowy czy limonka mnie trochę drażniły na niej :oops: mimo, że czerwony jest strasznie oklepany to lubię ten kolor na czarnym psie :loveu:

PADŁAM!!! :roflt::roflt::roflt:

Posted

magdabroy napisał(a):
Miałam na myśli bardziej ciemną zieleń niż limonka ;) Taka ciemna soczysta trawa :)

a już wiem o jaki odcień chodzi :-) może kiedyś się skuszę na jakąś zieleń ;-)

Posted (edited)

[quote name='magdabroy']Albo taka żółta jak słonecznik ;) Też mogłaby ładnie wyglądać na jej czarnej sierści ;)

Ok, zmykam na spacerek z Torą :)
mam taką :evil_lol: jak znajdę gdzieś zdjęcie to wstawię, ale chyba kiedyś w galerii gdzieś je wstawiałam ;-)

[quote name='gops']świetnie Nuka wygląda w tych szelkach :)
dziękuję :loveu:

edit:
wiedziałam, że gdzieś te zdj wstawiałam :evil_lol:
http://desmond.imageshack.us/Himg263/scaled.php?server=263&filename=110505153258.jpg&res=medium

http://desmond.imageshack.us/Himg405/scaled.php?server=405&filename=110505153249.jpg&res=medium

Edited by vege*
Posted

magdabroy napisał(a):
No i pięknie się w niej prezentuje :loveu:

szczególnie na tle tych mleczy :loveu:
to jest taka codzienna obroża do wychodzenia na siku i do zdzierania totalnego, więc nawet mi jej nie szkoda :eviltong: mam ją od 5 mies życia Nuki więc niedługo będzie 3,5 roku a nadal jest w super stanie mimo, że prana kilkanaście razy, tylko od kółka trochę taśma na zacisku się pobrudziła i się tam nie dopiera :lol: