vege* Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 magdabroy napisał(a):To Ty malutka musisz być :evil_lol: Taaa, 167 cm wzrostu :evil_lol: Quote
DomixX Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Witamy i u Was :hand: Jak tam zaliczenie? http://imageshack.us/photo/my-images/708/img20120129004.jpg/ Jak pięknie Sobie odpoczywa :loveu: :loveu: Quote
Falkaa Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 vege to jesteśmy równe wzrostem :evil_lol: a w ogóle to witaj! Dawno nie zaglądaliśmy :D świetne zdjecia ;) Pozdrawiamy cieplutko :loveu: Quote
vege* Posted February 25, 2012 Author Posted February 25, 2012 [quote name='DomixX']Witamy i u Was :hand: Jak tam zaliczenie? http://imageshack.us/photo/my-images/708/img20120129004.jpg/ Jak pięknie Sobie odpoczywa :loveu: :loveu: Chemię napiszę sobie dopiero w przyszłym tyg pewnie, bo mam czas do końca marca :-) :loveu: [quote name='Falkaa']vege to jesteśmy równe wzrostem :evil_lol: a w ogóle to witaj! Dawno nie zaglądaliśmy :D świetne zdjecia ;) Pozdrawiamy cieplutko :loveu: ooo jak miło :-) Wg mnie idealny wzrost dla kobiety to 160-170, w takich granicach, ani za niska ani za wysoka :lol: dziękuję :loveu: Jest tak beznadziejna pogoda, że wgl zdjęć nie mam, ciągle pada deszcz i śnieg na zmianę :-( Quote
vege* Posted February 26, 2012 Author Posted February 26, 2012 żebyście o nas nie zapomnieli :evil_lol: Quote
Aleksa. Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Ty to jej zawsze w łóżku fotki robisz.:mad: pewnie chcesz nam udowodnić, że ona to leniuszek ? :mad::hmmmm: :p hahah:p śliczna.:loveu: Quote
*Magda* Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 [quote name='vege*'] http://img259.imageshack.us/img259/3689/1001084y.jpg -Pobudka :D -Daj jeszcze pospać :roll: Quote
vege* Posted February 26, 2012 Author Posted February 26, 2012 [quote name='Aleksandra95']Ty to jej zawsze w łóżku fotki robisz.:mad: pewnie chcesz nam udowodnić, że ona to leniuszek ? :mad::hmmmm: :p hahah:p śliczna.:loveu:[/QUOTE] Nie prawda :eviltong: tylko takie znalazłam na komputerze :evil_lol: Quote
vege* Posted February 26, 2012 Author Posted February 26, 2012 [quote name='magdabroy']-Pobudka :D -Daj jeszcze pospać :roll: dokładnie! :-) [quote name='omry']Jaka słodziutka :loveu: :loveu: Quote
Talucha Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Ona zawsze na łóżku :lol: I teraz taki pies może sobie spac cały dzień w ciepełku, a my musimy wstawac rano do szkoły:mad: Quote
omry Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 [quote name='Talucha'] I teraz taki pies może sobie spac cały dzień w ciepełku, a my musimy wstawac rano do szkoły:mad:[/QUOTE] Taaa, Torika co rano mnie dobija, jak ona się słodko przewraca na drugi boczek, a ja muszę wstawać :angryy: Quote
vege* Posted March 3, 2012 Author Posted March 3, 2012 [quote name='Talucha']Ona zawsze na łóżku :lol: I teraz taki pies może sobie spac cały dzień w ciepełku, a my musimy wstawac rano do szkoły:mad:[/QUOTE] [quote name='omry']Taaa, Torika co rano mnie dobija, jak ona się słodko przewraca na drugi boczek, a ja muszę wstawać :angryy:[/QUOTE] Dlatego rano (szczególnie w zimę jak jest tak zimno) NIENAWIDZĘ własnego psa :evil_lol: i nie mogę zrozumieć tego dlaczego ja muszę iść do szkoły a ona bezczelnie włazi pod kołdrę i dalej śpi, ale pocieszam się tym, że ona też wstać musi, żeby wyjść na siku :lol: ale jak ją wołam na dwór rano lub wieczorem to patrzy na mnie taki wzrokiem jakby chciała powiedzieć "idź sama, ja poczekam na ciebie w domu" :evil_lol: Quote
omry Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 [quote name='vege*']Dlatego rano (szczególnie w zimę jak jest tak zimno) NIENAWIDZĘ własnego psa :evil_lol: i nie mogę zrozumieć tego dlaczego ja muszę iść do szkoły a ona bezczelnie włazi pod kołdrę i dalej śpi, ale pocieszam się tym, że ona też wstać musi, żeby wyjść na siku :lol: ale jak ją wołam na dwór rano lub wieczorem to patrzy na mnie taki wzrokiem jakby chciała powiedzieć "idź sama, ja poczekam na ciebie w domu" :evil_lol:[/QUOTE] Dokładnie.. A jeszcze jak wychodzę o 8 i wracam o 13, a pies dalej w tym samym miejscu i w tej samej pozycji to już w ogóle mnie trafia :D Quote
vege* Posted March 3, 2012 Author Posted March 3, 2012 [quote name='omry']Dokładnie.. A jeszcze jak wychodzę o 8 i wracam o 13, a pies dalej w tym samym miejscu i w tej samej pozycji to już w ogóle mnie trafia :D[/QUOTE] No ja wychodzę ok 7.40 a wracam różnie, od 13 do 16, zależy do której mam lekcje ;-) i właśnie jak wracam to Nukę zazwyczaj widzę w takiej samej pozycji w jakiej ją widziałam rano :lol: Quote
omry Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 [quote name='vege*']No ja wychodzę ok 7.40 a wracam różnie, od 13 do 16, zależy do której mam lekcje ;-) i właśnie jak wracam to Nukę zazwyczaj widzę w takiej samej pozycji w jakiej ją widziałam rano :lol:[/QUOTE] Ja mam lekcje dosyć fajnie ułożone, bo tylko w poniedziałki od 8 do 16, a później to już tak średnio do 12 :) Quote
Talucha Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Ja z domu wychodzę o 7:17 a wracam ok. 16:10 :shake: W piątki tylko mam lajtowo bo w domu jestem ok. 13 :) Nasze psy mają za dobrze :lol: Quote
vege* Posted March 3, 2012 Author Posted March 3, 2012 [quote name='Talucha'] Nasze psy mają za dobrze :lol:[/QUOTE] szkoda, że tylko nasze, jak tak czasami patrzę na śpiącą Nukę na moim łóżku to od razu mam przed oczami te biedne schroniskowce :-( Quote
vege* Posted March 12, 2012 Author Posted March 12, 2012 UWAGA!!!!! nowe zdjęcia i filmiki :diabloti: Żebyście nie gadały, że Nuka tylko leży i nic nie robi :evil_lol: http://www.youtube.com/watch?v=2uUbGMnmcoY&context=C44c606cADvjVQa1PpcFPzsWn0-ezBZO-5L4DUMg2RCsyqjCzK1y0= http://www.youtube.com/watch?v=sA_bpnZQuSM&context=C47ba799ADvjVQa1PpcFPzsWn0-ezBZHb5rt6JCPNApV-cAU-wqmI= http://www.youtube.com/watch?v=635lNgwWtNw&context=C447765aADvjVQa1PpcFPzsWn0-ezBZPh_n_SH3nVlmlyAuLrfNus= http://www.youtube.com/watch?v=mcUY2eebiiw&context=C4ed3cdcADvjVQa1PpcFPzsWn0-ezBZFgCwe9us55p2A064UZEAdY= Ten owczarek collie z filmików to Cobi, pies mojego kuzyna i najlepszy przyjaciel Nuki :loveu: Kuzyn mieszka jakieś 100-200m ode mnie i jak zobaczyłam, że Nuka tak się świetnie z nim bawi to biorę go na łąki jak idę z Nuką :-) Quote
Talucha Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Łaaaał Nuka się rusza! :lol::cool3::diabloti: Collie jak się tarza :lol: Quote
vege* Posted March 12, 2012 Author Posted March 12, 2012 Talucha napisał(a):Łaaaał Nuka się rusza! :lol::cool3::diabloti: Collie jak się tarza :lol: Owszem rusza się :evil_lol: Teraz będzie więcej zdjęć bo już jest ciepło i spokojnie bez strachu mogę trzymać komórkę/aparat w ręku, że mi się niespodziewanie wyślizgnie z rąk w rękawiczkach :-) Quote
*Magda* Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Nuka :loveu: Filmiki super ;) Fajnie, że Nuka ma takiego psiego przyjaciela :loveu: Quote
vege* Posted March 13, 2012 Author Posted March 13, 2012 [quote name='magdabroy']Nuka :loveu: Filmiki super ;) Fajnie, że Nuka ma takiego psiego przyjaciela :loveu: :loveu: no też się cieszę, że znalazłam psa dla Nuki z którym się tak fajnie bawi :-) A teraz zdjęcia Magika. Magik to kot mojej siostry, nazywany częściej jako Magunia :evil_lol: Quote
Recommended Posts