Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='DomixX']Witamy i u Was :hand:

Jak tam zaliczenie?
http://imageshack.us/photo/my-images/708/img20120129004.jpg/ Jak pięknie Sobie odpoczywa :loveu: :loveu:
Chemię napiszę sobie dopiero w przyszłym tyg pewnie, bo mam czas do końca marca :-)

:loveu:

[quote name='Falkaa']vege to jesteśmy równe wzrostem :evil_lol:

a w ogóle to witaj! Dawno nie zaglądaliśmy :D
świetne zdjecia ;)
Pozdrawiamy cieplutko :loveu:
ooo jak miło :-) Wg mnie idealny wzrost dla kobiety to 160-170, w takich granicach, ani za niska ani za wysoka :lol:

dziękuję :loveu:

Jest tak beznadziejna pogoda, że wgl zdjęć nie mam, ciągle pada deszcz i śnieg na zmianę :-(

Posted

[quote name='Aleksandra95']Ty to jej zawsze w łóżku fotki robisz.:mad: pewnie chcesz nam udowodnić, że ona to leniuszek ? :mad::hmmmm: :p hahah:p śliczna.:loveu:[/QUOTE]

Nie prawda :eviltong: tylko takie znalazłam na komputerze :evil_lol:

Posted

[quote name='Talucha']
I teraz taki pies może sobie spac cały dzień w ciepełku, a my musimy wstawac rano do szkoły:mad:[/QUOTE]

Taaa, Torika co rano mnie dobija, jak ona się słodko przewraca na drugi boczek, a ja muszę wstawać :angryy:

Posted

[quote name='Talucha']Ona zawsze na łóżku :lol:
I teraz taki pies może sobie spac cały dzień w ciepełku, a my musimy wstawac rano do szkoły:mad:[/QUOTE]

[quote name='omry']Taaa, Torika co rano mnie dobija, jak ona się słodko przewraca na drugi boczek, a ja muszę wstawać :angryy:[/QUOTE]

Dlatego rano (szczególnie w zimę jak jest tak zimno) NIENAWIDZĘ własnego psa :evil_lol: i nie mogę zrozumieć tego dlaczego ja muszę iść do szkoły a ona bezczelnie włazi pod kołdrę i dalej śpi, ale pocieszam się tym, że ona też wstać musi, żeby wyjść na siku :lol: ale jak ją wołam na dwór rano lub wieczorem to patrzy na mnie taki wzrokiem jakby chciała powiedzieć "idź sama, ja poczekam na ciebie w domu" :evil_lol:

Posted

[quote name='vege*']Dlatego rano (szczególnie w zimę jak jest tak zimno) NIENAWIDZĘ własnego psa :evil_lol: i nie mogę zrozumieć tego dlaczego ja muszę iść do szkoły a ona bezczelnie włazi pod kołdrę i dalej śpi, ale pocieszam się tym, że ona też wstać musi, żeby wyjść na siku :lol: ale jak ją wołam na dwór rano lub wieczorem to patrzy na mnie taki wzrokiem jakby chciała powiedzieć "idź sama, ja poczekam na ciebie w domu" :evil_lol:[/QUOTE]

Dokładnie.. A jeszcze jak wychodzę o 8 i wracam o 13, a pies dalej w tym samym miejscu i w tej samej pozycji to już w ogóle mnie trafia :D

Posted

[quote name='omry']Dokładnie.. A jeszcze jak wychodzę o 8 i wracam o 13, a pies dalej w tym samym miejscu i w tej samej pozycji to już w ogóle mnie trafia :D[/QUOTE]

No ja wychodzę ok 7.40 a wracam różnie, od 13 do 16, zależy do której mam lekcje ;-) i właśnie jak wracam to Nukę zazwyczaj widzę w takiej samej pozycji w jakiej ją widziałam rano :lol:

Posted

[quote name='vege*']No ja wychodzę ok 7.40 a wracam różnie, od 13 do 16, zależy do której mam lekcje ;-) i właśnie jak wracam to Nukę zazwyczaj widzę w takiej samej pozycji w jakiej ją widziałam rano :lol:[/QUOTE]

Ja mam lekcje dosyć fajnie ułożone, bo tylko w poniedziałki od 8 do 16, a później to już tak średnio do 12 :)

Posted

[quote name='Talucha']
Nasze psy mają za dobrze :lol:[/QUOTE]
szkoda, że tylko nasze, jak tak czasami patrzę na śpiącą Nukę na moim łóżku to od razu mam przed oczami te biedne schroniskowce :-(

• 2 weeks later...
Posted

UWAGA!!!!!
nowe zdjęcia i filmiki :diabloti:

Żebyście nie gadały, że Nuka tylko leży i nic nie robi :evil_lol:
http://www.youtube.com/watch?v=2uUbGMnmcoY&context=C44c606cADvjVQa1PpcFPzsWn0-ezBZO-5L4DUMg2RCsyqjCzK1y0=

http://www.youtube.com/watch?v=sA_bpnZQuSM&context=C47ba799ADvjVQa1PpcFPzsWn0-ezBZHb5rt6JCPNApV-cAU-wqmI=

http://www.youtube.com/watch?v=635lNgwWtNw&context=C447765aADvjVQa1PpcFPzsWn0-ezBZPh_n_SH3nVlmlyAuLrfNus=

http://www.youtube.com/watch?v=mcUY2eebiiw&context=C4ed3cdcADvjVQa1PpcFPzsWn0-ezBZFgCwe9us55p2A064UZEAdY=

Ten owczarek collie z filmików to Cobi, pies mojego kuzyna i najlepszy przyjaciel Nuki :loveu: Kuzyn mieszka jakieś 100-200m ode mnie i jak zobaczyłam, że Nuka tak się świetnie z nim bawi to biorę go na łąki jak idę z Nuką :-)

Posted

Talucha napisał(a):
Łaaaał Nuka się rusza! :lol::cool3::diabloti:
Collie jak się tarza :lol:

Owszem rusza się :evil_lol:
Teraz będzie więcej zdjęć bo już jest ciepło i spokojnie bez strachu mogę trzymać komórkę/aparat w ręku, że mi się niespodziewanie wyślizgnie z rąk w rękawiczkach :-)

Posted

[quote name='magdabroy']Nuka :loveu:

Filmiki super ;) Fajnie, że Nuka ma takiego psiego przyjaciela :loveu:
:loveu:

no też się cieszę, że znalazłam psa dla Nuki z którym się tak fajnie bawi :-)

A teraz zdjęcia Magika. Magik to kot mojej siostry, nazywany częściej jako Magunia :evil_lol: