Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asia&Luna']Gratuluję :)
Z drugiej strony należy Ci się opieprz:mad: i masz się wziąć za naukę w przyszłym roku:evil_lol:!

[quote name='merrickmayfair']Podziwiam i gratuluję xD i dziekuję Bogu,że ja już szkołe skończyłam :diabloti:
dzięki :loveu:

[quote name='motyleqq']

widzę, że nie tylko ja mam bezczelnego psa ;) moja w ciągu ostatnich 3 nocy ze spania w nogach przeszła do spania przy moim boku, z pyskiem na poduszce, przy czym dzielę łoże jeszcze z chłopem, także budzę się jak połamana ;)
No wystarczy, że rano wyjdę na dosłownie chwilę do łazienki, przychodzę, a ta już na poduszce rozwalona :evil_lol:

mam, aż 5 domowych zdjęć Nuki, więcej będzie jak może mi się będzie chciało zrobić zdjęcia na dworze :eviltong:

mój spaślaczek:loveu:

Posted

[quote name='Misia&Ruby']http://img233.imageshack.us/img233/7610/img20110621001y.jpg
:crazyeye:
Moja przy Nuce ma mikro kiełki :lol:
haha :evil_lol:

[quote name='justyska2']urocze ząbeczki :D
prawda? :-)

[quote name='merrickmayfair']Ja odwiedzam, ja ! :D śliczne żabki xD
No akurat Nuka ma bardzo równiutkie ząbki ;-)

[quote name='motyleqq']masz wampira, nie psa :o :D
możliwe ;-)

ps. do domu wracam w pon po południu więc może wtedy wstawię jakieś zdjęcia Nuki ;-) Mogę się pochwalić, że mam na głowie syntetyczne warkoczyki ;-)

Posted

[quote name='Angi']daj zdjęcia swojej główki :D .[/QUOTE]
Dam jak wrócę do domu ;-)

[quote name='Sheltii']Piszę żeby subskrybować :D No więc miło było tutaj wpaść i zobaczyć śliczną sunieczkę, czekam na nowe fotki :)[/QUOTE]
Witamy i dziękujemy :loveu:

Posted

[quote name='Asia&Luna']http://imageshack.us/photo/my-images/829/img20110615004.jpg/]
Uszolotek :)

ta czerwona obróżka to pewnie na kleszcze... Działa na Nuce? Używasz jeszcze do tego kropli lub innych preparatów?

Czekamy na foty z Nuką na dworze ;)
:loveu:
tak to na kleszcze, powiem Ci, że działa, Nuka pierwszy raz od 3 lat złapała kleszcza (wbitego) ale zrobił się z niego od razu suszek i od razu też zdechł, do tego też krople jej zakraplam Fiprex chyba, a obroża Sabunol i jest wszystko ok ;-)
Teraz u mnie taka pogoda, że nawet nie mam gdzie zdj zrobić :/ Ciągle leje i jest zimno strasznie

[quote name='Angi']No ja myślę :loveu:
No oczywiście ;-)*

Posted

Nuka pierwszy raz od 3 lat złapała kleszcza
oo, moja średnio co tydzień nowego ma :( a kropelki jej kupuję z Beaphara... cóż, nawet lubię wyrywać to robactwo, ale aż strach pomyśleć co by było, gdyby mi suczydło czymś zaraziły.

• 2 weeks later...
Posted

Moje psisko też miewa kleszcze gdy spóźnię się tydzień z preparatem ;/ Na szczęście z tego co wiem chore kleszcze są na wschodzie i północy kraju.
Trochę mnie to uspokoiło, szczególnie teraz gdy Aron ma chwilowy zakaz wszelkich zabiegów na futrze.

Posted

[quote name='Sheltii']oo, moja średnio co tydzień nowego ma :( a kropelki jej kupuję z Beaphara... cóż, nawet lubię wyrywać to robactwo, ale aż strach pomyśleć co by było, gdyby mi suczydło czymś zaraziły.
Ojej :-( Ja pierwszy raz wyciągałam kleszcza, bo po prostu nie miałam nigdy okazji, ani nie miałam komu ;-)

[quote name='justyska2']Moje psisko też miewa kleszcze gdy spóźnię się tydzień z preparatem ;/ Na szczęście z tego co wiem chore kleszcze są na wschodzie i północy kraju.
Trochę mnie to uspokoiło, szczególnie teraz gdy Aron ma chwilowy zakaz wszelkich zabiegów na futrze.
U nas na prawdę pierwszy raz się Nuce kleszcz wbił, jak nie ma jeszcze kropelek zakroplonych to zawsze ma chociaż obrożę i nigdy nie ma problemów ;-)

UWAGA, UWAGA, NOWE ZDJĘCIA !!!!!! :evil_lol:

cdn

Posted

Asia&Luna napisał(a):

Pasują jej te trixie, ale spróbuj je lepiej wyregulować, aby się tak nie przekręcały ;)

No też mi się na niej podobają te szelki, ok spróbuję je lepiej wyregulować ;-)