Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asia&Luna'][URL]
No wkrótce przydałyby się zdjęcia z wiosennych spacerków:razz::) Pogoda będzie dopisywać coraz częściej:lol:

Jak tam Dzień Wagarowicza;) ?
oj nie wiem bo teraz jest taki wysyp kleszczy u nas, ze nie mam gdzie z nią chodzić, żeby pobiegała :-(
a dzień wagarowicza to miałam dziś ogólnie wolne tylko do szkoły iść musiałam bo jakaś pierwsza pomoc była, a teraz tak się wycwanili, ze jak ktoś ma 100% frekwencje w szkole przez caly miesiac to ma + 3 N z dowolnych przedmiotów

[quote name='westie_justa']
Nuka jest piękna:loveu: ma świetne uszy:D i bardzo ładne imię
będziemy wpadać;)
nawet nie chcesz wiedzieć ile ona przed "Nuką" miała innych dziwnych imion :evil_lol:

• 3 weeks later...
Posted

Jestem dumna z Nuki! Dziś poszłam z nią na łąki i jak zawsze puszczam ją z linką treningową, bo uczę ją, żeby nie podbiegała do piesków sama i żeby wracała jak zobaczy psa. No i tak z nią chodzę, rzucam patyki, a tu wybiegł taki śmieszny, mały puchaty piesek, który lubi Nukę. No to pozwoliłam Nuce się z nim pobawić, ale gdy tamten psiak zaczął biec do domu to Nuka za nim, ale jak ją zawołałam to grzecznie do mnie przybiegła i czekała na ciasteczko :loveu: :multi:

Posted

To gratuluje:D
i przy okazji będę musiała tę to poćwiczyć z Dotą bo czasem jak zobaczy psa to już niema pzebacz, w ogóle sie nie słuch, tylko linki nie mam:/ ale na rozciąganej ją wezmę;)

Posted

na smyczy automatycznej będzie ci trudniej ją oduczyć, bo pies ciągle czuje, ze jest przypięty, a linka jest lekka i pies może z nią bez problemu biegać, przejdź się do sklepu budowlanego i kup karabińczyk i jakieś 10m link niezbyt grubej :-)

Posted

[quote name='Asia&Luna']
Justa, ja mam kilka wolnych mniejszych karabińczyków
mniejszych, tzn jak małych? :p

namalowałam sobie króliczki na bluzce :eviltong:

na żywo są równo namalowane tylko oczywiście zdj komórką jak zawsze badziewnie wychodzi :/

tak Nuka spędza wieczory :evil_lol:

więcej ni ma :eviltong: