vege* Posted February 10, 2011 Author Posted February 10, 2011 [quote name='justyska2']http://img12.imageshack.us/img12/2283/110130111715.jpg hahaha ;) a śniadania do łóżka nie chciała? proponowałam, ale nic nie odpowiedziała :evil_lol: Quote
Talia Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Słodka jest :loveu: Szkoda, ze moja nie lubi leżeć pod kołderką ;) Quote
vege* Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 Talia napisał(a):Słodka jest :loveu: Szkoda, ze moja nie lubi leżeć pod kołderką ;) a Nuka to uwielbia pod kołderką, najczęściej w nocy jak zmarznie to idzie do taty, trąca go nosem, żeby jej kołdrę do góry podniósł i wchodzi w nogi CAŁA pod kołdrę i tak śpi do rana :lol: Quote
catie Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Hej :) przyszłam odwiedzić galerię ;p Moje obydwa uwielbiają też pod kołdrą spać i mają tą samą taktykę co Nuka, jak im nie podniosę kołdry to nawet drapać potrafią ew. same podnoszą kołdrę i mnie odkrywają:diabloti: Quote
vege* Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 catie napisał(a):Hej :) przyszłam odwiedzić galerię ;p Moje obydwa uwielbiają też pod kołdrą spać i mają tą samą taktykę co Nuka, jak im nie podniosę kołdry to nawet drapać potrafią ew. same podnoszą kołdrę i mnie odkrywają:diabloti: hahaha, to widzę, że nie tylko moja taka wygodna jest :evil_lol: Quote
catie Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 vege* napisał(a):hahaha, to widzę, że nie tylko moja taka wygodna jest :evil_lol: muszą sobie psy jakoś radzić :evil_lol: Quote
Asia&Kleo Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Helow:) Co tam u Was? Nowe zdjęcia Nuki by się przydały;) Pzdr. Quote
vege* Posted February 12, 2011 Author Posted February 12, 2011 catie napisał(a):muszą sobie psy jakoś radzić :evil_lol: :evil_lol: Asia&Luna napisał(a):Helow:) Co tam u Was? Nowe zdjęcia Nuki by się przydały;) Pzdr. u nas załamka :/ patrzę teraz za okno i NIC nie widzę, tak śnieg pada, że masakra, wiatr straszny, zimno się zrobiło, do tego ja chora, no super :/ ale jest jeden plus MAM FERIE :evil_lol: zdjęć na razie nie będzie, chyba, że jutro jakieś domowe dodam ;-) Quote
Gosia9712P Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 vege* napisał(a):u nas załamka :/ patrzę teraz za okno i NIC nie widzę, tak śnieg pada, że masakra, wiatr straszny, zimno się zrobiło, do tego ja chora, no super :/ ale jest jeden plus MAM FERIE :evil_lol: Eee, co to za ferie, jak się chorym jest... :shake: vege* napisał(a):zdjęć na razie nie będzie, chyba, że jutro jakieś domowe dodam ;-) Dodaj koniecznie :cool3: Quote
Asia&Kleo Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 vege* napisał(a)::evil_lol: u nas załamka :/ patrzę teraz za okno i NIC nie widzę, tak śnieg pada, że masakra, wiatr straszny, zimno się zrobiło, do tego ja chora, no super :/ ale jest jeden plus MAM FERIE :evil_lol: zdjęć na razie nie będzie, chyba, że jutro jakieś domowe dodam ;-) Zobaczysz, szybko miną te ferie... Wszystko co dobre szybko się kończy. Ok, to jutro czekam zdjęcia, domowe też dobre!;) Quote
vege* Posted February 12, 2011 Author Posted February 12, 2011 Gosia9712P napisał(a):Eee, co to za ferie, jak się chorym jest... :shake: Dodaj koniecznie :cool3: spokojnie w pon na pewno będę już zdrowa, jeśli nie utonę w stercie zużytych chusteczek do nosa :evil_lol: Asia&Luna napisał(a): Ok, to jutro czekam zdjęcia, domowe też dobre!;) ok ok :lol: Quote
KT Arts Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 My niestety may za daleko do W-wy... zrobimy wam troszkę smaka:loveu: Quote
vege* Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 Niufciak napisał(a):My niestety may za daleko do W-wy... zrobimy wam troszkę smaka:loveu: szkoda:( osz ty, musiałaś wstawiać takie ciasteczka <mniam> :evil_lol: Quote
KT Arts Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 No szkoda:( Hehe, chociaż oczami sobie pojesz:D:D:D Quote
Aga&Ganja Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Witamy! :) Świetne zdjęcie w łóżku. ;) ale mi ślinka cieknie na widok tych ciasteczek... Jestem potworem ciasteczkowym! :evil_lol: Pozdrawiamy i zapr. Quote
vege* Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 Aga&Ganja napisał(a):Witamy! :) Świetne zdjęcie w łóżku. ;) ale mi ślinka cieknie na widok tych ciasteczek... Jestem potworem ciasteczkowym! :evil_lol: Pozdrawiamy i zapr. dzięki i już lecę do waszych galerii :-) Quote
Gosia9712P Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 No i gdzie te zdjęcia?! :eviltong: Quote
vege* Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 [SIZE="7"]Moja paskuda kończy dziś 3 lata!!!! :loveu: Nuśka życzę Ci wszystkiego dobrego, zdrowia i zawsze ulubionych smakołyków!!! :loveu: Quote
vege* Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 dziękujemy :-) ok 14-15 wstawię zdj, bo idę z Nuką i koleżanką i jej psem na łąki, więc jakieś zdj porobię :-) zdj miały być już dawno, ale jak koleżanka robiła, to oczywiście w domu się skapnęła, że nie wie gdzie zapodziała kabel od aparatu :evil_lol: Quote
Asia&Kleo Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 100 lat!!!! Głaski dla Nuki:loveu::klacz: Czekamy na foty...:) Quote
catie Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 wszystkiego najlepszego dla psicy :) :Rose::new-bday::BIG::tort: Quote
Asia&Kleo Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 [quote name='vege*'] ok 14-15 wstawię zdj, bo idę z Nuką i koleżanką i jej psem na łąki, więc jakieś zdj porobię :-) Zaraz 17...:mad: Quote
vege* Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 Dziękujemy pięknie za życzenia :loveu: przepraszam już daję fotki, ale domowe, bo Neon ma zakaz wychodzenia na spacery na razie, bo dziś rzucił się na ok 8 kg pieska i strasznie go pogryzł :shake: wyrwał się Martynie z ręki z taką siłą, że nawet ja nie zdążyłam go złapać za smycz i do tego jeszcze trzymałam Nukę w drugiej ręce :shake: jezu dziękuję Bogu, że Nuka stała spokojnie, że ona lubi tego psiaka i ja nie mam problemu z jej utrzymaniem bo najpierw ją uspokajam słownie, więc ona też idzie spokojnie tylko sobie powarkuje i patrzy podejrzliwie na danego psa, jak jej się nie podoba, a Neo mimo, że to pseudolab (bez rod.) jest agresywny, niewychowany, Martyna nad nim nie panuje, wczoraj próbowałam Martynie pokazać jak go nauczyć chodzić na smyczy, ale nawet dropsy go nie interesują i nie potrafi się skupić na właścicielu czy kimkolwiek, bo przecież wszystko wokół jest bardziej interesujące od dropsa i właściciela bo, pies jest niewybiegany, bo nie wraca na wołanie :shake: dobra kończę wam tu marudzenie i już daję fotki ;-) WOZA Flowers od Gops obróżka od Talii (wzięłam bo pasuje do szelek, które są z tej samej taśmy :eviltong: ) cdn... Quote
Recommended Posts