Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

vege* napisał(a):
no szkoda szkoda, ale jak byś mieszkała bliżej mnie to byś się nie uwolniła ode mnie z powodu twojego Niufka :loveu:

Spoko spoko:D nie będziesz czasem na klubówce nowofundlandów??

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gops napisał(a):
super sie slucha :)

bo musi! :diabloti:
limonka97 napisał(a):
Hej wam! :)
Nuka świetnie aportuje, moja z czym jak z czym, ale z patykami to całkiem ucieka ;)

no akurat patyczki ładnie aportuje, ale ten zgubiła w połowie drogi bo zobaczyła, że trzymam rękę w kieszeni, a że ręka w kieszeni = coś pysznego to trzeba było czym prędzej biec do pani po smakołyk niekoniecznie z patyczkiem :evil_lol:

Posted

Śliczna ta Twoja Nuka jest :loveu: Ile ona waży?
Oczywiście będę tu zaglądać regularnie (chyba, że zapomnę ;P).

P.S. Widzę (po pierwszym poście), że nie tylko ja lubię się śmiać praktycznie z niczego :evil_lol:

Posted

dzięki :loveu:
ile waży? pewnie jakieś 21-22 kg ostatnio trochę przytyła bo zaczęła W KOŃCU normalnie jeść :evil_lol:
no widzisz ile mamy wspólnego :lol:

Posted

vege* napisał(a):
dzięki :loveu:
ile waży? pewnie jakieś 21-22 kg ostatnio trochę przytyła bo zaczęła W KOŃCU normalnie jeść :evil_lol:
no widzisz ile mamy wspólnego :lol:

O, jakoś tak mi na mniejszą wyglądała, kilkanaście kilo bym jej dała :lol: btw mój pies też nigdy nie jadł normalnie (tylko, że to się u niego nie zmieniło, tak jak u Nuki), dzienną dawkę karmy zje w jakieś 3 dni, a przytył kg po kastracji :evil_lol:

Posted

Bo ona tylko taka drobna na zdjęciach wychodzi :lol:
Nuka zaczęła jeść karmę bo jej troszeczkę tłuszczykiem ze skwarkami polewam i mieszam ;-)

Posted

[quote name='vege*']Nuka zaczęła jeść karmę bo jej troszeczkę tłuszczykiem ze skwarkami polewam i mieszam ;-)[/QUOTE]
A to cwaniara z niej ;) Pańcia syf dawała, nie jadło się, to teraz lepsze w misce jest :lol:

Ona zawsze taki śpioch, czy tylko zimą?

Posted

[quote name='Gosia9712P']A to cwaniara z niej ;) Pańcia syf dawała, nie jadło się, to teraz lepsze w misce jest :lol:

Ona zawsze taki śpioch, czy tylko zimą?[/QUOTE]
jaki syf, jaki syf? :evil_lol: zawsze dostawała purinę, albo royala, ale go niezbyt polubiła, teraz ma boscha i brita i jej lepiej smakuje xd no a jak dostanie wołowinkę z ryzem i warzywkami to uhuhu, wcina aż miło popatrzeć :-)
a co do spania, to ona tak zawsze, cały dzień tak spędza :lol:

[quote name='Asia&Luna'][URL]http://img12.imageshack.us/img12/2283/110130111715.jpg[/URL] Luksusy pierwsza klasa!:evil_lol:[/QUOTE]
wiem :evil_lol: ale tylko rano takie luksusy z poduszką ma, po później wszystko chowam do szuflady :lol:

Posted

[quote name='vege*']jaki syf, jaki syf? :evil_lol: zawsze dostawała purinę, albo royala, ale go niezbyt polubiła, teraz ma boscha i brita i jej lepiej smakuje xd no a jak dostanie wołowinkę z ryzem i warzywkami to uhuhu, wcina aż miło popatrzeć :-)[/QUOTE]
No syf, syf, paskudztwo takie biednemu psu, a fe ;)
O matko, ile karm mój już miał :lol: Teraz mu brita dałam, to sobie głodówkę urządził, przez jakieś 3 dni zjadł pół miski (czyli tyle, co na pół posiłku powinien mieć) :evil_lol:

Posted

drobna to ona raczej nie jest, ok 22 kg :-) ogólnie jest wielkości i budowy shar-pei'a, tylko ma głowę dość małą do reszty ciała :evil_lol:
no to może trochę pomyliłam, myślałam, że whippety ważą do 12 kg, pomyliłam go z charcikiem :oops: