Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

obróżka od TAKS

ACTIVDOG

Audrey Hepburn

Johnny Depp, Audrey Hepburn i Marilyn Monroe namalowane na drzwiach (drzwi jeszcze nie dokończone :evil_lol: )

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

żółtej nie chciałam, chciałam właśnie coś z fioletem (bo jeszcze ani granatu ani fioletowego nie miałam), tak rysunki robię sama ;-)

Posted

gops napisał(a):
swietne rysunki !
aktiv dog mi sie nie podoba :eviltong: , slabo widac , za ciemny wedlug mnie

gops nie marudź :eviltong: ważne, że mi się podoba (chciałam coś ciemniejszego ;p), zdjęcie słabe bo telefonem, w aparacie nie mam baterii ;p

misia93 napisał(a):
Cześć! Psica ładnie wygląda w ACTIVDOG :loveu: szkoda że głowę jej ucięło :lol: Pozdrawiam :)

hej :loveu:
głowy to nie ucięło, tylko tak zdjęcie zrobiłam, żeby obroże choć trochę było widać ;-)

Posted

dagaa111 napisał(a):
fajnie w tej obroży wygląda :D
a te rysunki na drzwiach świetne :) ja bym się nie odważyła malować na drzwiach, bo tylko drzwi bym zepsuła :evil_lol:

Niufciak napisał(a):
Witamy :loveu:
Zaglądamy często, ale jakoś nigdy nie ma czasu żeby napisać:)
Rysunki zajeb****:loveu:

dzięki :loveu:

Posted

dagaa111 napisał(a):
Nuka świetnie piątki przybija :)
fajnie w tej obróżce wygląda

dzięki ;-) niestety nie uchwyciłam tak dobrze tego przybijania piatki, bo trudno mi trochę było trzymać jednocześnie telefon, smaczek i jeszcze to nagrać xD

gops napisał(a):
bardzo ladna obrozka :)
widze ze biedny skrzywdzony piesek musi wachac Twoje skarpety :diabloti:

a no obróżka też mi się podoba, coraz bardziej podobają mi się proste skórzane obróżki i teraz mam ochotę na zwykłą czarną DINGO, niedługo Nuka ma urodziny :evil_lol:
niech się cieszy, że to nie były skarpety mojego chrzestnego :diabloti:

Posted

moje ulubione obroze to skorzane wlasnie, ale prawdziwa skora jest bardzo droga wiec zostaje mi tylko ogladac :) te sztuczne dlugo u nas nie wytrzymuja