Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no wspomnienia są niezapomniane i teraz wiem, ze jednak marzenia się spełniają :loveu: ale ile ja najpierw łez wylałam pod tą sceną, jak się dowiedziałam, że po autograf puszczają tylko z wejściówkami, a wejściówkę można było dostać jak się kupiło perfumy (cena była 130 zł) ale się nie kapnęłam na początku, że to za 50 ml, więc kupiłam 15 ml i się okazało, że te kosztują 60 zł i na te akurat mi starczyło (głupio było mi prosić mamę o pieniądze na początku bo wiem, że wtedy rodzice mieli b. dużo wydatków. Na początku jak usłyszałam "Wpuszczamy tylko z wejściówkami" to po prostu nogi się pode mną ugięły, łzy od razu w oczach, załamka i gadanie "po co ja tu przyjechałam, bez sensu było przyjeżdżać, skoro nawet jej autografu nie zdobędę, taka okazja a tu doopa wyszła z tego", ale później jak już wejściówkę trzymałam w ręku to nie mogłam w to uwierzyć, ze ja osobiście dostanę autograf od Halle Berry :-O .A nawet nie wiecie jaka była moja radość (przed wejściem na scenę po autograf) jak zadzwonił mi telefon z nieznajomym nr telefonu, ja dobieram i w słuchawce słyszę "Dzień dobry, czy rozmawiam z panią Barbarą Bu*****ką? Jeśli tak to prosiły zgłosić się za 15 min pod informację bo wygrała pani perfumy Halle Berry z jej autografem", a ja od razu "Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... na prawdę?, nie wierzę, jaja sobie robicie, ale na prawdę wygrałam? Maaaaaaaaaaaaaaaamooooooooooo, Aniaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! WYGRAŁAM perfumy"!

Normalnie nadal nie wierzę w to wszystko, szkoda, że minęło tak szybko :-(

• 2 weeks later...
Posted

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Witam się serdecznie z Wami :)
Widziałam Stefcia, był to na prawdę śliczny króliczek. Niech szczęśliwie kica z TM.

Nuka jest urocza :loveu: świrusek mały :)
[url]http://img530.imageshack.us/img530/5479/obraz004h.jpg[/url]
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

a no były tylko, że nie tam gdzie ona patrzy :evil_lol: chyba się na okno patrzyła, z nadzieją, że jak już pójdzie na łóżko to zobaczy jej podwórkowego przyjaciela liska :lol: