Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Długo mnie nie było, ale przychodzę ze smutnymi wieściami.

Rodzice musieli uśpić jednego z moich 4 psów, małego uroczego Tofficzka zgarniętego 7 lat temu ze stacji benzynowej. Pogryzły go psy i złamały kręgosłup. Nie miał czucia w łapkach i nimi powłóczył. To była cholernie trudna decyzja, ale postanowiliśmy mu ulżyć niż miałby przez resztę życia żyć jak roślinka. Teraz już nie cierpi :(
[']

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 months later...
  • 4 weeks later...
Posted

Jak zawsze :)

Na lince to kompletnie inny pies, mogę powiedzieć, że idealny. Nawet jak nie trzymam linki w dłoniach to przybiega na każde zawołanie, nie zwraca wgl uwagi na ludzi i rowery, nie oddala się ode mnie :loveu: Będzie chodziła na lince, bo ze smyczy jej nie spuszczę, aż tak jej nie ufam :lol:

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
Zadowolony pyszczek :lol:

:loveu:
Ty$ka napisał(a):
W czerwonym jej do pyska :lol:

Jej we wszystkim jest ładnie :evil_lol:
junoo napisał(a):
Współczuję straty psa :(
a co z tymi psami co go pogryzły?
to jakaś dzika wataha czy po prostu wypadek?

To nasze psy go poturbowały. Toffik był psem strasznie zaczepnym, trzymał się z Blackym czyli tym czarnym dużym, a Azorka zawsze zaczepiał, podgryzał, zabierał jedzenie z pyska, w pewnym momencie po prostu Azor go niefortunnie złapał i jak się domyślam z mamą uderzył o schody co spowodowało paraliż połowy ciała, czyli tylnych łap. Lekarz powiedział, że lepiej było go uśpić bo inaczej by się strasznie męczył bo by się nie ruszał, wiec woleliśmy mu ulżyć w cierpieniach :(

• 1 month later...
Posted

Jeeeeej :laugh2_2:
Stęskniłam się :evil_lol:

Really? ^^ 

A to dowód, że Nuka żyje :P (po kliknięciu otworzy się większe ;) )

dvgpxt8p46yo_t.jpg

ujssq7is9mi6_t.jpg

3qxuvr95ak6y_t.jpg

cpeehsdnuc62_t.jpg

Starczy :D

Posted

Dziękuję :) 

wiatło było już takie sobie bo jak wychodzę z nią po 15 to zapomniałam, że teraz o tej godzinie już słońce zachodzi :P