wiki4 Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Co to jest za komenda ''pokaż jak kochasz pańcię '' ? :lol: Quote
vege* Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 Nuka macha ogonem ile wlezie i daje mi buziaka lub leci do mnie szczęśliwa z bucikiem lub czymś innym w pysku. To raczej nie komenda a zrozumienie słów jakie do niej mówię :D Quote
wiki4 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 vege* napisał(a):Nuka macha ogonem ile wlezie i daje mi buziaka lub leci do mnie szczęśliwa z bucikiem lub czymś innym w pysku. To raczej nie komenda a zrozumienie słów jakie do niej mówię :D Aha, bo masz na pierwszej stronce i byłam ciekawa :lol: Quote
vege* Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 wiki4 napisał(a):Aha, bo masz na pierwszej stronce i byłam ciekawa :lol: haha :D spoko Bettylion napisał(a):Super psiak :) dzięki :* twój też śliczny jeśli to ten w avku? :D Quote
wiki4 Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 A co tu tak cicho?! :mad: Jak było wczoraj na warkoczykach? :cool3: :lol: Quote
vege* Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 cicho, ponieważ mam zawirusowanego kompa i zabralam mamie laptopa, na którym nie ma zdjęc a na dworzu jest zbyt zimno żeby zrobi jakie kolwiek zdjecie xD ale jutro juz bedę na swoim kompie więc jakieś wstawię zdjecia bo mam jakieś których jeszcze nie widzieliście :D na warkoczykach bylo dobrze wyszlo 45 i robilam je 3h 40 min z przerwa ok 15 min miałam wczoraj niefajną sytuacje z psem kolezanki ktorej robilam warkoczki, jej pies sie rzucil na innego psa i to ja musialam go odciagac od tamtego bo martyna nie miala sily i nawet puscila smycz :O Quote
KT Arts Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 http://img267.imageshack.us/i/091219151327.jpg/ Jaki pysio śliczny:loveu: Quote
as_kate Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 vege* napisał(a):c miałam wczoraj niefajną sytuacje z psem kolezanki ktorej robilam warkoczki, jej pies sie rzucil na innego psa i to ja musialam go odciagac od tamtego bo martyna nie miala sily i nawet puscila smycz :O a co to był za pies? Quote
vege* Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 Labrador (bez rod) który waży tylko ok 30-32 kg i ja jak go złapałam za tą obrożę żeby go odciągnąć od tamtego psiaka to bez problemu go trzymałam, a martyna to dosłownie jechała za nim jak na nartach Quote
vege* Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 Witaj :multi: ostatnio tak mi się na łóżku rozwaliła :mad: Quote
as_kate Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 ach, no to jeśli nieprzyzwyczajona i nieobyta z psem takich rozmiarów to można zrozumieć. mnie Lakut kiedyś jeden jedyny raz przewrócił i od tej pory nauczyłam sie pozycji zaparcia ^^ jejciu jaka słodziaczka :loveu: Quote
vege* Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 as_kate napisał(a):ach, no to jeśli nieprzyzwyczajona i nieobyta z psem takich rozmiarów to można zrozumieć. mnie Lakut kiedyś jeden jedyny raz przewrócił i od tej pory nauczyłam sie pozycji zaparcia ^^ jejciu jaka słodziaczka :loveu: No to jej pierwszy pies wcześniej miała chomiki, żółwie i kota. Uczyłam i pokazywałam jej jak am trzymać psa ale ona mówi, że boi się, że mu rkzywde zrobi (że jak złąpie odrazu za kolczatkę a nie obrożę) Mnie Nuka też tylko raz przewaliła na śniegu i też nauczyłam sie ją trzymać :lol: Mimo, że Nuka jest mniejsza od Neona to też mimo wszystko siłę ma i pociągnąć też potrafi :mad: Quote
as_kate Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Tak, skąd się to zna ^^ CHociaż Nuka nie wygląda na taką silną. :crazyeye: Mój dorobek przed Lakutkiem jest podobny, myszy, chomik i bojowniki. ;) http://img682.imageshack.us/img682/7070/100109114427.jpg ale patrzysz na takie zdjęcia i myślisz: przecież to nie może być silne, ciągnące, przeciez jest takie słodkie :loveu: Quote
vege* Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 Może i na silną nie wygląda, ale na prawdę jest silna (ciagnęła mnie na hulajnodze :evil_lol: ) No i waży te 21 kg więc miniaturką nie jest :lol: Quote
as_kate Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 no to faktycznie niezła ^^ moje dziecko mnie wciąga po schodzach albo pod górkę i wtedy wolno jej ciągnąć i napinać smycz ;p a próbowałaś z nią biegać przy rowerze? Quote
vege* Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 Nie, przy rowerzse się trochę boję, żebym się nie wywaliła przypadkiem bo mam problem z prawą reką (jak byłam mała rozciełam niechcący szklaną butelką sobie tętnicę i gdybym się wywaliła np. właśnie na rowerze to mogłabym sobie to rozwalić i bym się wykrwawiła, więc nie ryzykuję dopuki nie będę miała operacji na tą rekę :crazyeye: ) Quote
as_kate Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 to wsadź psa na rower i biegnij obok :cool3: Quote
wiki4 Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 as_kate napisał(a):to wsadź psa na rower i biegnij obok :cool3: Też jakieś rozwiązanie xD Miłego weekendu :D:D:D Quote
vege* Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 jutro wyjeżdżam do zakopanego i wracam dopiero bardzo późno w piatek więc najprawdopodobniej będę na dogo w sobotę dopiero :-) Quote
vege* Posted January 30, 2010 Author Posted January 30, 2010 Wróciłam, było ZAJEBIŚCIE :multi: ja chcę jeszcze raz :D Quote
Recommended Posts