Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nuka macha ogonem ile wlezie i daje mi buziaka lub leci do mnie szczęśliwa z bucikiem lub czymś innym w pysku.
To raczej nie komenda a zrozumienie słów jakie do niej mówię :D

Posted

vege* napisał(a):
Nuka macha ogonem ile wlezie i daje mi buziaka lub leci do mnie szczęśliwa z bucikiem lub czymś innym w pysku.
To raczej nie komenda a zrozumienie słów jakie do niej mówię :D

Aha, bo masz na pierwszej stronce i byłam ciekawa :lol:

Posted

wiki4 napisał(a):
Aha, bo masz na pierwszej stronce i byłam ciekawa :lol:

haha :D spoko
Bettylion napisał(a):
Super psiak :)

dzięki :* twój też śliczny jeśli to ten w avku? :D

• 3 weeks later...
Posted

cicho, ponieważ mam zawirusowanego kompa i zabralam mamie laptopa, na którym nie ma zdjęc a na dworzu jest zbyt zimno żeby zrobi jakie kolwiek zdjecie xD
ale jutro juz bedę na swoim kompie więc jakieś wstawię zdjecia bo mam jakieś których jeszcze nie widzieliście :D

na warkoczykach bylo dobrze wyszlo 45 i robilam je 3h 40 min z przerwa ok 15 min

miałam wczoraj niefajną sytuacje z psem kolezanki ktorej robilam warkoczki, jej pies sie rzucil na innego psa i to ja musialam go odciagac od tamtego bo martyna nie miala sily i nawet puscila smycz :O

Posted

vege* napisał(a):
c
miałam wczoraj niefajną sytuacje z psem kolezanki ktorej robilam warkoczki, jej pies sie rzucil na innego psa i to ja musialam go odciagac od tamtego bo martyna nie miala sily i nawet puscila smycz :O

a co to był za pies?

Posted

Labrador (bez rod) który waży tylko ok 30-32 kg i ja jak go złapałam za tą obrożę żeby go odciągnąć od tamtego psiaka to bez problemu go trzymałam, a martyna to dosłownie jechała za nim jak na nartach

Posted

ach, no to jeśli nieprzyzwyczajona i nieobyta z psem takich rozmiarów to można zrozumieć. mnie Lakut kiedyś jeden jedyny raz przewrócił i od tej pory nauczyłam sie pozycji zaparcia ^^
jejciu jaka słodziaczka :loveu:

Posted

as_kate napisał(a):
ach, no to jeśli nieprzyzwyczajona i nieobyta z psem takich rozmiarów to można zrozumieć. mnie Lakut kiedyś jeden jedyny raz przewrócił i od tej pory nauczyłam sie pozycji zaparcia ^^
jejciu jaka słodziaczka :loveu:

No to jej pierwszy pies wcześniej miała chomiki, żółwie i kota. Uczyłam i pokazywałam jej jak am trzymać psa ale ona mówi, że boi się, że mu rkzywde zrobi (że jak złąpie odrazu za kolczatkę a nie obrożę)
Mnie Nuka też tylko raz przewaliła na śniegu i też nauczyłam sie ją trzymać :lol: Mimo, że Nuka jest mniejsza od Neona to też mimo wszystko siłę ma i pociągnąć też potrafi :mad:

Posted

Może i na silną nie wygląda, ale na prawdę jest silna (ciagnęła mnie na hulajnodze :evil_lol: )
No i waży te 21 kg więc miniaturką nie jest :lol:

Posted

no to faktycznie niezła ^^ moje dziecko mnie wciąga po schodzach albo pod górkę i wtedy wolno jej ciągnąć i napinać smycz ;p a próbowałaś z nią biegać przy rowerze?

Posted

Nie, przy rowerzse się trochę boję, żebym się nie wywaliła przypadkiem bo mam problem z prawą reką (jak byłam mała rozciełam niechcący szklaną butelką sobie tętnicę i gdybym się wywaliła np. właśnie na rowerze to mogłabym sobie to rozwalić i bym się wykrwawiła, więc nie ryzykuję dopuki nie będę miała operacji na tą rekę :crazyeye: )