Aleksa. Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 [quote name='dOgLoV']My właśnie wróciliśmy ze spacerku , mam całe spodnie do kolan od błota :diabloti: o jak sympatycznie :lol: Quote
vege* Posted November 2, 2013 Author Posted November 2, 2013 [quote name='dOgLoV']My właśnie wróciliśmy ze spacerku , mam całe spodnie do kolan od błota :diabloti: normalka :evil_lol: [quote name='Aleksandra95'] o jak sympatycznie :lol: co nie :evil_lol: [quote name='Luzia']Ja dopiero na cmentarz idę :grins: dobra pora :evil_lol: "Nuka nie gryź miski!" "nie gryzę!" Quote
vege* Posted November 2, 2013 Author Posted November 2, 2013 Angi napisał(a):jaka grzeczna :lol: a spróbowałaby nie być :eviltong: dOgLoV napisał(a):słodka :loveu: co nie :loveu: Quote
*Magda* Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 http://img834.imageshack.us/img834/1852/khv7.jpg biedna :( musi jeść plastikową miskę, bo jej nie karmią :shake::eviltong: Quote
vege* Posted November 2, 2013 Author Posted November 2, 2013 [quote name='magdabroy']http://img834.imageshack.us/img834/1852/khv7.jpg biedna :( musi jeść plastikową miskę, bo jej nie karmią :shake::eviltong: Miska była po mięsie mielonym, biedna musiała resztki jeść :-( Quote
Luzia Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 i to w dodatku resztki z przyprawami :shake: biedny piesio, na pewno ją potem brzuszek bolał :( Quote
Izabela124. Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 http://img198.imageshack.us/img198/5844/pjs.JPG jaka księżniczka :) Quote
vege* Posted November 3, 2013 Author Posted November 3, 2013 [quote name='Luzia']i to w dodatku resztki z przyprawami :shake: biedny piesio, na pewno ją potem brzuszek bolał :( Co tam brzuszek, na pewno już kona gdzieś w mieszkaniu :-(:evil_lol: [quote name='Izabela124.']http://img198.imageshack.us/img198/5844/pjs.JPG jaka księżniczka :) :) Jest ze mną źle, baaaardzo źle :( Znowu dziś śniły mi się niufki. Śniła mi się cała historia jak jadę po szczeniaka, jak go odebrałam i jak z nim wracałam do domu, był taki mięciutki i pachnący i taki śliczny :loveu: Nawet nie wiecie jaka byłam wściekła kiedy się rano obudziłam, a tam pieska nie ma :( :oops: Czy to już podchodzi pod chorobę czy jeszcze jestem choć trochę normalna? :diabloti: Quote
*Magda* Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 vege* napisał(a): Jest ze mną źle, baaaardzo źle :( Znowu dziś śniły mi się niufki. Śniła mi się cała historia jak jadę po szczeniaka, jak go odebrałam i jak z nim wracałam do domu, był taki mięciutki i pachnący i taki śliczny :loveu: Nawet nie wiecie jaka byłam wściekła kiedy się rano obudziłam, a tam pieska nie ma :( :oops: Czy to już podchodzi pod chorobę czy jeszcze jestem choć trochę normalna? :diabloti: Nie wiem. Ale jak mi się zaczną śnić niufki, to Ci powiem ;) Quote
Guest wolfheart Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 vege* napisał(a): Jest ze mną źle, baaaardzo źle :( Znowu dziś śniły mi się niufki. Śniła mi się cała historia jak jadę po szczeniaka, jak go odebrałam i jak z nim wracałam do domu, był taki mięciutki i pachnący i taki śliczny :loveu: Nawet nie wiecie jaka byłam wściekła kiedy się rano obudziłam, a tam pieska nie ma :( :oops: Czy to już podchodzi pod chorobę czy jeszcze jestem choć trochę normalna? :diabloti: mam to samo tylko,że z DONkiem:diabloti: Quote
Luzia Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 tak, to już choroba. Potrzebujesz dobrego psychologa, psychiatry i masażysty :diabloti: Quote
vege* Posted November 4, 2013 Author Posted November 4, 2013 magdabroy napisał(a):Nie wiem. Ale jak mi się zaczną śnić niufki, to Ci powiem ;) ok :) marta.k9080 napisał(a):mam to samo tylko,że z DONkiem:diabloti: o czyli ze mną wszystko ok :multi: Luzia napisał(a):tak, to już choroba. Potrzebujesz dobrego psychologa, psychiatry i masażysty :diabloti: przesadzasz :diabloti: Quote
vege* Posted November 4, 2013 Author Posted November 4, 2013 Izabela124. napisał(a):Mi czasem wystawy się śnią :D Wystawy też mi się śniły :evil_lol: Quote
angineuuka Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 a mi wystawy, mecze... oraz dogo spotkania :evil_lol: Quote
vege* Posted November 5, 2013 Author Posted November 5, 2013 Angi napisał(a):a mi wystawy, mecze... oraz dogo spotkania :evil_lol: Hahaha, ostatnie najlepsze :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 vege* napisał(a): o czyli ze mną wszystko ok :multi: nie sądzę,ja nie należę do normalnych osób...więc skoro masz takie sny jak ja ,to coś jest nie tak:diabloti: Quote
vege* Posted November 5, 2013 Author Posted November 5, 2013 marta.k9080 napisał(a):nie sądzę,ja nie należę do normalnych osób...więc skoro masz takie sny jak ja ,to coś jest nie tak:diabloti: Jest na to tylko jeden sposób :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Pixeloza Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 Haloo :mad: Nie zaniedbywać galerii proszę! :diabloti: Quote
vege* Posted November 24, 2013 Author Posted November 24, 2013 [quote name='Pixeloza']Haloo :mad: Nie zaniedbywać galerii proszę! :diabloti: Cześć :diabloti: Tak niewiele psu do szczęścia potrzeba :diabloti: Moja mama jest genialna. Pokazałam jej na fejsie przeuroczego łaciatego niufka z hodowli z Moskwy, a ona "O boże jaki piękny, jak uroczy, wygląda jak taka laleczka do zacałowania, jak sobie kupisz czarnego to będę każdemu opowiadać jakiego mam pięknego i kochanego wnuczka" :loveu: :roflt: Quote
vege* Posted November 24, 2013 Author Posted November 24, 2013 O tym nie wspomniała xD :evil_lol: Quote
Recommended Posts