Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dOgLoV']My właśnie wróciliśmy ze spacerku , mam całe spodnie do kolan od błota :diabloti:
normalka :evil_lol:
[quote name='Aleksandra95']

o jak sympatycznie :lol:
co nie :evil_lol:
[quote name='Luzia']Ja dopiero na cmentarz idę :grins:
dobra pora :evil_lol:

"Nuka nie gryź miski!"

"nie gryzę!"

Posted

[quote name='Luzia']i to w dodatku resztki z przyprawami :shake: biedny piesio, na pewno ją potem brzuszek bolał :(
Co tam brzuszek, na pewno już kona gdzieś w mieszkaniu :-(:evil_lol:
[quote name='Izabela124.']http://img198.imageshack.us/img198/5844/pjs.JPG jaka księżniczka :)
:)

Jest ze mną źle, baaaardzo źle :(
Znowu dziś śniły mi się niufki. Śniła mi się cała historia jak jadę po szczeniaka, jak go odebrałam i jak z nim wracałam do domu, był taki mięciutki i pachnący i taki śliczny :loveu: Nawet nie wiecie jaka byłam wściekła kiedy się rano obudziłam, a tam pieska nie ma :( :oops:

Czy to już podchodzi pod chorobę czy jeszcze jestem choć trochę normalna? :diabloti:

Posted

vege* napisał(a):

Znowu dziś śniły mi się niufki. Śniła mi się cała historia jak jadę po szczeniaka, jak go odebrałam i jak z nim wracałam do domu, był taki mięciutki i pachnący i taki śliczny :loveu: Nawet nie wiecie jaka byłam wściekła kiedy się rano obudziłam, a tam pieska nie ma :( :oops:

Czy to już podchodzi pod chorobę czy jeszcze jestem choć trochę normalna? :diabloti:

Nie wiem. Ale jak mi się zaczną śnić niufki, to Ci powiem ;)

Guest wolfheart
Posted

vege* napisał(a):

mam to samo tylko,że z DONkiem:diabloti:

Posted

magdabroy napisał(a):
Nie wiem. Ale jak mi się zaczną śnić niufki, to Ci powiem ;)

ok :)
marta.k9080 napisał(a):
mam to samo tylko,że z DONkiem:diabloti:

o czyli ze mną wszystko ok :multi:
Luzia napisał(a):
tak, to już choroba. Potrzebujesz dobrego psychologa, psychiatry i masażysty :diabloti:

przesadzasz :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

vege* napisał(a):

o czyli ze mną wszystko ok :multi:

nie sądzę,ja nie należę do normalnych osób...więc skoro masz takie sny jak ja ,to coś jest nie tak:diabloti:

Posted

marta.k9080 napisał(a):
nie sądzę,ja nie należę do normalnych osób...więc skoro masz takie sny jak ja ,to coś jest nie tak:diabloti:

Jest na to tylko jeden sposób :diabloti::diabloti::diabloti:

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='Pixeloza']Haloo :mad:
Nie zaniedbywać galerii proszę! :diabloti:
Cześć :diabloti:

Tak niewiele psu do szczęścia potrzeba :diabloti:

Moja mama jest genialna. Pokazałam jej na fejsie przeuroczego łaciatego niufka z hodowli z Moskwy, a ona "O boże jaki piękny, jak uroczy, wygląda jak taka laleczka do zacałowania, jak sobie kupisz czarnego to będę każdemu opowiadać jakiego mam pięknego i kochanego wnuczka" :loveu: :roflt: