Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Franca81 napisał(a):
Jak sie ubrac na 1 listopada..

Zarcik. ;) Tez jestem ciekawa. :eviltong:

na 1 listopada? hmmm ciekawa koncepcja, mi cały czas się wydawało że chodzi o zajęcia praktycznie pod tytułem "maskowanie w sosenkach" :evilbat:

Posted

Franca81 napisał(a):
Jak sie ubrac na 1 listopada..

Zarcik. ;) Tez jestem ciekawa. :eviltong:

Luzia napisał(a):
na 1 listopada? hmmm ciekawa koncepcja, mi cały czas się wydawało że chodzi o zajęcia praktycznie pod tytułem "maskowanie w sosenkach" :evilbat:

Bardzo proszę sobie nie robić jaj z mojej pracy zaliczeniowej, ponieważ wczoraj na zaliczeniu została ogłoszona najlepiej zrobioną pracą, dodano jeszcze, że wygląda perfekcyjnie :grins: dziękuję :evil_lol:

Może ktoś chętny na wypożyczenie tejże kreacji na 1 listopada? :diabloti: :roflt:

Posted

[quote name='magdabroy']No to gratuluję :multi: Oby zawsze Twoje prace były tak doceniane :)
dziękuję :*

http://www. charakteryzacja.pl/galeria/charakteryzacja/?album=17&gallery=254 tu można ją sobie zobaczyć, jeśli zgadniecie, która to moja :razz: tylko spacje trzeba usunąć ;)

Posted

magdabroy napisał(a):
Druga jest Twoja :eviltong:

tak :grins:
ta ze słomek jest mojej koleżanki z grupy i ta z liści też, cztery są z drugiej grupy, a reszta z poprzednich lat ;)

Posted

[quote name='Luzia']Ale ja nie mówiłam, że jest brzydka :eviltong: Ale mimo wszystko pośmiać się można :evil_lol: Jak będę szła na painballa to dam znać :loveu:
Moja praca jest za delikatna na paintballa:evil_lol:
[quote name='Izabela124.']Oryginalna ta praca :D
dzięki :)

Kilka fotek

tak, Nuka też biega :evil_lol:

Posted

Luzia napisał(a):
ja widzę wszystko :diabloti:

no tak, zapomniałam :evil_lol:
Aleksandra95 napisał(a):
Super, że dałaś fotki :loveu:

:)
mam fotki z przed chwili jak Nuka zmagała się z miską po mięsie mielonym, ale nie chce mi się teraz ich zgrywać :evil_lol: