Franca81 Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 Luzia napisał(a):A do czego to "coś"? W sensie jaki jest temat pracy? Jak sie ubrac na 1 listopada.. Zarcik. ;) Tez jestem ciekawa. :eviltong: Quote
Luzia Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 Franca81 napisał(a):Jak sie ubrac na 1 listopada.. Zarcik. ;) Tez jestem ciekawa. :eviltong: na 1 listopada? hmmm ciekawa koncepcja, mi cały czas się wydawało że chodzi o zajęcia praktycznie pod tytułem "maskowanie w sosenkach" :evilbat: Quote
vege* Posted October 24, 2013 Author Posted October 24, 2013 Franca81 napisał(a):Jak sie ubrac na 1 listopada.. Zarcik. ;) Tez jestem ciekawa. :eviltong: Luzia napisał(a):na 1 listopada? hmmm ciekawa koncepcja, mi cały czas się wydawało że chodzi o zajęcia praktycznie pod tytułem "maskowanie w sosenkach" :evilbat: Bardzo proszę sobie nie robić jaj z mojej pracy zaliczeniowej, ponieważ wczoraj na zaliczeniu została ogłoszona najlepiej zrobioną pracą, dodano jeszcze, że wygląda perfekcyjnie :grins: dziękuję :evil_lol: Może ktoś chętny na wypożyczenie tejże kreacji na 1 listopada? :diabloti: :roflt: Quote
*Magda* Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 No to gratuluję :multi: Oby zawsze Twoje prace były tak doceniane :) Quote
vege* Posted October 24, 2013 Author Posted October 24, 2013 [quote name='magdabroy']No to gratuluję :multi: Oby zawsze Twoje prace były tak doceniane :) dziękuję :* http://www. charakteryzacja.pl/galeria/charakteryzacja/?album=17&gallery=254 tu można ją sobie zobaczyć, jeśli zgadniecie, która to moja :razz: tylko spacje trzeba usunąć ;) Quote
vege* Posted October 24, 2013 Author Posted October 24, 2013 magdabroy napisał(a):Druga jest Twoja :eviltong: tak :grins: ta ze słomek jest mojej koleżanki z grupy i ta z liści też, cztery są z drugiej grupy, a reszta z poprzednich lat ;) Quote
vege* Posted October 24, 2013 Author Posted October 24, 2013 CubaLibre napisał(a):Ale fajniutki piesek :)) urwis? :D Dzięki :) Nie, jest dość grzeczna :lol: Quote
Luzia Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 Ale ja nie mówiłam, że jest brzydka :eviltong: Ale mimo wszystko pośmiać się można :evil_lol: Jak będę szła na painballa to dam znać :loveu: Quote
vege* Posted October 30, 2013 Author Posted October 30, 2013 [quote name='Luzia']Ale ja nie mówiłam, że jest brzydka :eviltong: Ale mimo wszystko pośmiać się można :evil_lol: Jak będę szła na painballa to dam znać :loveu: Moja praca jest za delikatna na paintballa:evil_lol: [quote name='Izabela124.']Oryginalna ta praca :D dzięki :) Kilka fotek tak, Nuka też biega :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 http://img811.imageshack.us/img811/9062/vbiv.jpg jakie ładne szelki:p Quote
vege* Posted October 30, 2013 Author Posted October 30, 2013 [quote name='magdabroy']Biega i skacze :D no oczywiście :cool3: [quote name='marta.k9080']http://img811.imageshack.us/img811/9062/vbiv.jpg jakie ładne szelki:p [quote name='natija']Szelki rewelacyjne :-) dziękujemy :) szelki mają już chyba 2 lata, albo nawet i 3:p Powróciłam do ćwiczeń, od poniedziałku znowu ćwiczę i tym razem nie zamierzam przerwać :evil_lol: Quote
Luzia Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 jakie zabezpieczenie z tymi dwoma karabinkami :evil_lol: Quote
vege* Posted October 30, 2013 Author Posted October 30, 2013 Luzia napisał(a):jakie zabezpieczenie z tymi dwoma karabinkami :evil_lol: a myślałam, że nikt ich nie zauważy :evil_lol: Quote
vege* Posted November 1, 2013 Author Posted November 1, 2013 Luzia napisał(a):ja widzę wszystko :diabloti: no tak, zapomniałam :evil_lol: Aleksandra95 napisał(a):Super, że dałaś fotki :loveu: :) mam fotki z przed chwili jak Nuka zmagała się z miską po mięsie mielonym, ale nie chce mi się teraz ich zgrywać :evil_lol: Quote
łamAga Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 widze ze nie tylko ja mam lenia :diabloti: Quote
vege* Posted November 1, 2013 Author Posted November 1, 2013 No nie tylko ty :evil_lol: Dopiero niedawno do domu wróciłam z cmentarza, zjadłam obiad, teraz piję herbatę zieloną :loveu: Quote
łamAga Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 My właśnie wróciliśmy ze spacerku , mam całe spodnie do kolan od błota :diabloti: Quote
Recommended Posts