Luzia Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 [quote name='vege*']Aż tak to mi się nie nudzi, żeby z nim biegać :evil_lol: Ale Nuka miała by frajdę jakby mogła sobie go pogonić :diabloti:[/QUOTE] przy okazji parówkę i 2 jajka szamać - kolacja wymarzona :loveu: Quote
*Magda* Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 [quote name='Luzia']przy okazji parówkę i 2 jajka szamać - kolacja wymarzona :loveu:[/QUOTE] Takie stare, to już pewnie śmierdzące :diabloti: Quote
Luzia Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 wymyć pod bieżącą wodą, potem ugotować i będą jak nowe :lol: poza tym skąd wiesz że stare? Widziałaś? :diabloti: Quote
*Magda* Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 [quote name='Luzia']wymyć pod bieżącą wodą, potem ugotować i będą jak nowe :lol: poza tym skąd wiesz że stare? Widziałaś? :diabloti:[/QUOTE] Wątpię, żeby biegał ktoś młody i pokazywał jajca :eviltong: Quote
vege* Posted October 14, 2013 Author Posted October 14, 2013 [quote name='Luzia']przy okazji parówkę i 2 jajka szamać - kolacja wymarzona :loveu:[/QUOTE] Nuka nie lubi ani jajek ani parówek, woli pośladki :diabloti: [quote name='magdabroy']Takie stare, to już pewnie śmierdzące :diabloti:[/QUOTE] fuj:diabloti: [quote name='Luzia']wymyć pod bieżącą wodą, potem ugotować i będą jak nowe :lol: poza tym skąd wiesz że stare? Widziałaś? :diabloti:[/QUOTE] kolejne fuj:evil_lol: [quote name='Aleksandra95']hej :) zaglądam zaglądam :lol:[/QUOTE] hejka :) [quote name='magdabroy']Wątpię, żeby biegał ktoś młody i pokazywał jajca :eviltong:[/QUOTE] no to raczej facet nie pierwszej młodości :evil_lol: Quote
vege* Posted October 14, 2013 Author Posted October 14, 2013 i to tym razem nie przeze mnie :diabloti::multi: Quote
łamAga Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 [quote name='vege*']i to tym razem nie przeze mnie :diabloti::multi:[/QUOTE] a kto zaczął temat ?? :evil_lol: Quote
vege* Posted October 14, 2013 Author Posted October 14, 2013 Ja tylko powiedziałam, że sobie biega po cmentarzu, nie pisałam o jajkach i parówkach:evil_lol: Quote
łamAga Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 [quote name='vege*']Ja tylko powiedziałam, że sobie biega po cmentarzu, nie pisałam o jajkach i parówkach:evil_lol:[/QUOTE] no ale napisałas że pokazuję to i owo :eviltong: Quote
vege* Posted October 14, 2013 Author Posted October 14, 2013 No nie znowu wszystko na mnie :cry::mad: Quote
łamAga Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 [quote name='vege*']No nie znowu wszystko na mnie :cry::mad:[/QUOTE] na kogoś musi być :evil_lol: Quote
*Magda* Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 [quote name='vege*']i to tym razem nie przeze mnie :diabloti::multi:[/QUOTE] Nie ważne przez kogo ;) Ważne u kogo :diabloti: Quote
Luzia Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 Jak prowokujesz takie rozmowy, TAKIMI tematami, to na kogo ma być jak nie na Ciebie? :grins: Quote
vege* Posted October 20, 2013 Author Posted October 20, 2013 [quote name='magdabroy']Nie ważne przez kogo ;) Ważne u kogo :diabloti: patrzcie jaka mądra :diabloti: [quote name='natija']Hehe a podpalili Magda :-P :lol: [quote name='Luzia']Jak prowokujesz takie rozmowy, TAKIMI tematami, to na kogo ma być jak nie na Ciebie? :grins: ale to wy się najwięcej udzielacie w tych tematach:evil_lol: Prawie skończyłam prace na zaliczenie. Tak wygląda bluzka na wieszaku na mojej siostrze :evil_lol: Do tego będzie jeszcze takie coś z piór na głowę, w środę zaliczenie to będę miała ładne zdjęcia ze szkoły :grins: Quote
Luzia Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 Do tego koszulka moro i będzie idealny kamuflaż do lasu :lol: Quote
vege* Posted October 20, 2013 Author Posted October 20, 2013 magdabroy napisał(a):Szalejesz :D :) Luzia napisał(a):Do tego koszulka moro i będzie idealny kamuflaż do lasu :lol: hahaha faktycznie :evil_lol: Quote
Besti Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 Wooow fajnie to wygląd! A dlaczego prawie skończone? Co tam jeszcze będzie? Quote
vege* Posted October 20, 2013 Author Posted October 20, 2013 Besti napisał(a):Wooow fajnie to wygląd! A dlaczego prawie skończone? Co tam jeszcze będzie? dzięki :) takie coś na głowę zrobię bo tak kazali w szkole ;) Quote
Luzia Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 A do czego to "coś"? W sensie jaki jest temat pracy? Quote
vege* Posted October 20, 2013 Author Posted October 20, 2013 Płaszczyzny twarzy ;) było można sobie wymyślić dosłownie cokolwiek :) Quote
Recommended Posts