Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Luzia']Będziesz potem te mlecze sprzedawać :grins:[/QUOTE]
Jezu a ty ciągle o tych mleczach :evil_lol:

18.10 już mam w szkole pierwsze zaliczenie. Temat to płaszczyzny twarzy i kompozycja. Siedzę i robię już takie coś na głowę i szyję, jak skończę i ktoś będzie chciał zobaczyć efekt to wstawię fotałkę :grins:

Ogólnie jestem mega zadowolona z wyboru szkoły. Uważam, że to na razie moja najlepsza decyzja jaką podjęłam i w końcu nie idę do niej z gadaniem "boże znowu muszę iść do szkoły" :evil_lol: Ale to brzmi wiem :diabloti:

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Izabela124.']Skończyłaś szyć te coś? :D Czekam na fotkę :)[/QUOTE]
Nie jeszcze :evil_lol: Za tydzień mam zaliczenie dopiero, ale co chwilę mam inne pomysły i ciągle coś przerabiam :evil_lol:

Dziś na zajęciach cała grupa robiła wąsy. Jestem z siebie dumna bo jako jedyna załapałam o co w tym chodzi i nie potrzebowałam pomocy Pani Asi (wykładowcy) :multi: :diabloti:

Posted

[quote name='vege*']Nie jeszcze :evil_lol: Za tydzień mam zaliczenie dopiero, ale co chwilę mam inne pomysły i ciągle coś przerabiam :evil_lol:

Dziś na zajęciach cała grupa robiła wąsy. Jestem z siebie dumna bo jako jedyna załapałam o co w tym chodzi i nie potrzebowałam pomocy Pani Asi (wykładowcy) :multi: :diabloti:[/QUOTE]

to opowiadaj :diabloti:

Posted

Po prostu w szkole tkamy wąsy, by później w przyszłości robić np. brwi, rzęsy, peruki czy właśnie wąsy do charakteryzacji teatralnej ;) Więc zaczęliśmy od najprostszego czyli wąsów :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']jak ja patrze w jakim tempie mi włosy wypadają to mam wrazenie ze powoli powinnam u Ciebie takie cudo zamówić :roll:[/QUOTE]
To może już zamów bo taką perukę się robi min 5 mies :diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='Luzia']A nie skupujecie może włosów do peruk? :diabloti: Mam na zbyciu trochę - i NIE, nie chodzi mi o łonowe :evilbat:[/QUOTE]
A nie wiem musiałabym się dopytać w szkole :)
A jakie masz?

Posted

Jesteście obleśne:diabloti:

A ja się dowiedziałam kilka dni temu, że po cmentarzu w moim mieście biega ekshibicjonista, to taki czubek, którego wypuścili z więzienia:evil_lol:

Posted

[quote name='vege*']Jesteście obleśne:diabloti:

A ja się dowiedziałam kilka dni temu, że po cmentarzu w moim mieście biega ekshibicjonista, to taki czubek, którego wypuścili z więzienia:evil_lol:[/QUOTE]

oj tam obleśne od razu :roll::diabloti:

uoooo matko , chyba bała bym sie sama z domu wychodzic :lol:

Posted

Grabarz mówił mojej mamie, że już kilka razy go gonił z łopatą i z taką babką i jej bokserem, ale nikt go nie potrafi złapać bo skacze po tych grobach jak małpa i spierdziela gdzieś :lol:

Posted

Dokładnie:diabloti:

W miejskiej gazecie napisali, że jest nie groźny bo dopiero jedno zgłoszenie mieli, a policja mu nic nie zrobi bo ma żółte papiery, spoko:evil_lol:

Posted

[quote name='vege*']A nie wiem musiałabym się dopytać w szkole :)
A jakie masz?[/QUOTE] '

a jakie :evil_lol: normalne długie :lol:

co do gościa - każdy ma swój sposób na życie. Swojego czasu u nas też jeden biegał - tyle że po lesie :lol:
Jak by Ci się kiedyś nudziło zawsze możesz do niego dołączyć :siara:

Posted

[quote name='Luzia']'

a jakie :evil_lol: normalne długie :lol:

co do gościa - każdy ma swój sposób na życie. Swojego czasu u nas też jeden biegał - tyle że po lesie :lol:
Jak by Ci się kiedyś nudziło zawsze możesz do niego dołączyć :siara:[/QUOTE]
Aż tak to mi się nie nudzi, żeby z nim biegać :evil_lol: Ale Nuka miała by frajdę jakby mogła sobie go pogonić :diabloti: