Guest wolfheart Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 pistacje są meeeeeeeega:loveu: Quote
Guest wolfheart Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 [quote name='vege*']Szkoda, że takie drogie :([/QUOTE] w Intermarche są na wagę ,ale nie pamiętam ile za kg... Quote
vege* Posted September 27, 2013 Author Posted September 27, 2013 W biedrze też są chyba po 34 zł Quote
łamAga Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 a no teraz sobie zjem chipsy o smaku wieprzowiny slodko kwasnej :diabloti: Quote
vege* Posted September 27, 2013 Author Posted September 27, 2013 [quote name='dOgLoV']a no teraz sobie zjem chipsy o smaku wieprzowiny slodko kwasnej :diabloti:[/QUOTE] Nie ma to jak dieta cud:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
łamAga Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 [quote name='vege*']Nie ma to jak dieta cud:diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE] pierdo....e diete , meza juz mam innym sie podobac nie musze :diabloti: Quote
*Magda* Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 [quote name='dOgLoV']pierdo....e diete , meza juz mam innym sie podobac nie musze :diabloti:[/QUOTE] Masz się sobie podobać, a nie mężowi :eviltong: Quote
łamAga Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 [quote name='magdabroy']Masz się sobie podobać, a nie mężowi :eviltong:[/QUOTE] ja sie sobie nigdy nie bede podobać ;) Quote
vege* Posted September 27, 2013 Author Posted September 27, 2013 [quote name='dOgLoV']pierdo....e diete , meza juz mam innym sie podobac nie musze :diabloti:[/QUOTE] hhahahah:diabloti: [quote name='magdabroy']Masz się sobie podobać, a nie mężowi :eviltong:[/QUOTE] właśnie [quote name='dOgLoV']ja sie sobie nigdy nie bede podobać ;)[/QUOTE] oj aga aga Quote
łamAga Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 [quote name='vege*'] oj aga aga[/QUOTE] takie życie ;) Quote
Luzia Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 [quote name='dOgLoV']wloskie sa pyszne ale tylko jak jeszcze skorka schodzi :diabloti:[/QUOTE] zgadzam się :loveu: szkoda tylko że to obieranie takie upierdliwe jest :evil_lol: Ja chłopa nie mam a i tak mi się odchudzać nie chce. Z moim ryjem nawet figura modelki mi nie pomorze :grins: Quote
vege* Posted September 29, 2013 Author Posted September 29, 2013 (edited) [quote name='Luzia']zgadzam się :loveu: szkoda tylko że to obieranie takie upierdliwe jest :evil_lol: Ja chłopa nie mam a i tak mi się odchudzać nie chce. Z moim ryjem nawet figura modelki mi nie pomorze :grins: no bez przesady:eviltong: ja też chłopa nie mam :evil_lol: Jestem dumna z Nuki. Mama z nią rano była na dworze i była też ta 6 letnia Julka, którą Nuka tak lubi. Julka ma nowego pieska, szczeniaka yorka i była z nim i ze swoją mamą na dworze. Nuka jak zobaczyła tego szczeniaka to zaczęła się cieszyć, podeszła do niego, powąchała, usiadła sobie i trącała go nosem :loveu: Cieszę się, że nie warknęła czy nie szczeknęła na niego :loveu: Mam pewność, że jak ja bym przyniosła do domu szczeniaka to też by się cieszyła :) Edited September 29, 2013 by vege* Quote
łamAga Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 no to nie ma na co czekać :diabloti: Quote
*Magda* Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 [quote name='dOgLoV']no to nie ma na co czekać :diabloti:[/QUOTE] Właśnie :p Quote
vege* Posted September 29, 2013 Author Posted September 29, 2013 [quote name='dOgLoV']no to nie ma na co czekać :diabloti:[/QUOTE] [quote name='magdabroy']Właśnie :p[/QUOTE] [quote name='Izabela124.']Uważam jak wy dziołchy ha ha[/QUOTE] Za 3 lata :diabloti: ewentualnie może i za 2 kto wie:evil_lol: Quote
łamAga Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 [quote name='vege*']Za 3 lata :diabloti: ewentualnie może i za 2 kto wie:evil_lol:[/QUOTE] nie chciało by mi sie tak długo czekać:eviltong: Quote
angineuuka Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 zaraz napisz, że za rok. :diabloti: Quote
vege* Posted September 29, 2013 Author Posted September 29, 2013 [quote name='Angi']zaraz napisz, że za rok. :diabloti:[/QUOTE] nie, bo za 2 lata kończę szkołę:p a wcześniej psa na pewno nie wezmę Quote
Luzia Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 Oj tam... Pierd*l szkołę - usztywniaj mlecze :evilbat: Quote
vege* Posted September 30, 2013 Author Posted September 30, 2013 [quote name='Luzia']Oj tam... Pierd*l szkołę - usztywniaj mlecze :evilbat:[/QUOTE] Ale chyba muszę jakoś na niego zarobić, więc mi jakieś wykształcenie potrzebne xD Quote
Luzia Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 Będziesz potem te mlecze sprzedawać :grins: Quote
Recommended Posts