Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Franca81']To zazdroszcze im samozaparcia bo mi go niestety brakuje....[/QUOTE]
Dziwię się, że rzuciła, ale się cieszę. Nienawidziłam tego smrodu, nienawidziłam, że otwierając torbę waliło z niej fajami, waliły mi włosy, masakra! Nienawidzę papierosów i tego smrodu, dusi mnie jak tylko trochę wyczuję.

[quote name='dOgLoV']moi rodzice rzucili po 30 latach palenie , mama z tabletkami tata z dnia na dzień i juz kilka ładnych lat nie palą :multi:[/QUOTE]
Mój tata nigdy nie palił, a moja mama to nie wiem chyba z tabletkami jakimiś rzuciła

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dOgLoV']a tutaj co taka cisza ?? :eviltong:[/QUOTE]

[quote name='Franca81']palacze zamilki :diabloti:[/QUOTE]
Nie mam co wstawić to cisza :diabloti:

Za tydzień chyba pojadę sobie na wystawę do NDM :) :multi:

Posted

[quote name='magdabroy']Piszesz jakimś skrótami :eviltong:

A ile masz do Koluszek?[/QUOTE]
Haha :diabloti:
Do Koluszek ok 130 km ale po co mi Koluszki? :hmmmm:

Nuka na coś szczekała, wyglądam przez okno a tam przy garażach bawią się małe osiedlowe dwa kociaki :loveu: To ja za aparat i w okno, jakieś porobiłam, zobaczę co mi wyszło :)

Posted

[quote name='vege*']Haha :diabloti:
Do Koluszek ok 130 km ale po co mi Koluszki? :hmmmm:

Nuka na coś szczekała, wyglądam przez okno a tam przy garażach bawią się małe osiedlowe dwa kociaki :loveu: To ja za aparat i w okno, jakieś porobiłam, zobaczę co mi wyszło :)[/QUOTE]

A bo masz napisane, że koło Warszawy mieszkasz, a ja się kiedyś muszę wybrać do Koluszek ;) Z tamtąd pochodzą moje korzenie rodzinne ;)

Dawaj foty kociaków :loveu:

Posted

Ja mieszkam w Płońsku :)
Już tylko pozmniejszam :)

Siedzą obok mojego garażu to zaraz wyjdę i im porobię lepsze zdj bo mi gałęzie drzew zasłaniały :mad:

Posted

to takie, które mniej więcej wyszły i ostrość nie łapała jako pierwszy plan gałęzi :evil_lol:
zaraz wyjdę na dwór i jakieś im zrobię:)

Posted

[quote name='magdabroy']Koteczki w moim ulubionym umaszczeniu :loveu:[/QUOTE]
Urocze nie :loveu: myślę, że mają jakieś 3 mies :) nie wiem skąd się wzięły, tak sobie przyszły i sobie chodzą po moim podwórku i podwórku obok :)

Posted

Nie sądzę, żeby ktoś je wyrzucił, pewnie okociła się jakaś kotka w okolicy bo obok mojego bloku są tory kolejowe a za nimi już domki jednorodzinne i pola więc na pewno ktoś ma kotkę bo biegają pewnie tak od miesiąca już :)

Posted

Dokładnie :) Jeszcze gdzieś czarno biały biega, ale on najczęściej siedzi sobie na takim małym garażu obok i się grzeje w słońcu ze starszymi kotami :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']słodkie kociaczki :loveu:[/QUOTE]
wiem :loveu:
[quote name='Izabela124.']Czytam z ukrycia Twoją galerię :D[/QUOTE]
to dlaczego nigdy się nie ujawniłaś?:mad: albo ujawniłaś a ja nie pamiętam tego:evil_lol: