vege* Posted September 23, 2013 Author Posted September 23, 2013 [quote name='Franca81']To zazdroszcze im samozaparcia bo mi go niestety brakuje....[/QUOTE] Dziwię się, że rzuciła, ale się cieszę. Nienawidziłam tego smrodu, nienawidziłam, że otwierając torbę waliło z niej fajami, waliły mi włosy, masakra! Nienawidzę papierosów i tego smrodu, dusi mnie jak tylko trochę wyczuję. [quote name='dOgLoV']moi rodzice rzucili po 30 latach palenie , mama z tabletkami tata z dnia na dzień i juz kilka ładnych lat nie palą :multi:[/QUOTE] Mój tata nigdy nie palił, a moja mama to nie wiem chyba z tabletkami jakimiś rzuciła Quote
vege* Posted September 26, 2013 Author Posted September 26, 2013 [quote name='dOgLoV']a tutaj co taka cisza ?? :eviltong:[/QUOTE] [quote name='Franca81']palacze zamilki :diabloti:[/QUOTE] Nie mam co wstawić to cisza :diabloti: Za tydzień chyba pojadę sobie na wystawę do NDM :) :multi: Quote
vege* Posted September 27, 2013 Author Posted September 27, 2013 [quote name='magdabroy']A co to NDM??[/QUOTE] Nowy Dwór Mazowiecki, ok 35 km ode mnie:evil_lol: Quote
*Magda* Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 Piszesz jakimś skrótami :eviltong: A ile masz do Koluszek? Quote
vege* Posted September 27, 2013 Author Posted September 27, 2013 [quote name='magdabroy']Piszesz jakimś skrótami :eviltong: A ile masz do Koluszek?[/QUOTE] Haha :diabloti: Do Koluszek ok 130 km ale po co mi Koluszki? :hmmmm: Nuka na coś szczekała, wyglądam przez okno a tam przy garażach bawią się małe osiedlowe dwa kociaki :loveu: To ja za aparat i w okno, jakieś porobiłam, zobaczę co mi wyszło :) Quote
*Magda* Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 [quote name='vege*']Haha :diabloti: Do Koluszek ok 130 km ale po co mi Koluszki? :hmmmm: Nuka na coś szczekała, wyglądam przez okno a tam przy garażach bawią się małe osiedlowe dwa kociaki :loveu: To ja za aparat i w okno, jakieś porobiłam, zobaczę co mi wyszło :)[/QUOTE] A bo masz napisane, że koło Warszawy mieszkasz, a ja się kiedyś muszę wybrać do Koluszek ;) Z tamtąd pochodzą moje korzenie rodzinne ;) Dawaj foty kociaków :loveu: Quote
vege* Posted September 27, 2013 Author Posted September 27, 2013 Ja mieszkam w Płońsku :) Już tylko pozmniejszam :) Siedzą obok mojego garażu to zaraz wyjdę i im porobię lepsze zdj bo mi gałęzie drzew zasłaniały :mad: Quote
*Magda* Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 Koteczki w moim ulubionym umaszczeniu :loveu: Quote
vege* Posted September 27, 2013 Author Posted September 27, 2013 to takie, które mniej więcej wyszły i ostrość nie łapała jako pierwszy plan gałęzi :evil_lol: zaraz wyjdę na dwór i jakieś im zrobię:) Quote
vege* Posted September 27, 2013 Author Posted September 27, 2013 [quote name='magdabroy']Koteczki w moim ulubionym umaszczeniu :loveu:[/QUOTE] Urocze nie :loveu: myślę, że mają jakieś 3 mies :) nie wiem skąd się wzięły, tak sobie przyszły i sobie chodzą po moim podwórku i podwórku obok :) Quote
*Magda* Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 Może gdzieś nie daleko jest ich mama ;) Albo ktoś je wyrzucił, bo już wystarczająco duże :( Quote
vege* Posted September 27, 2013 Author Posted September 27, 2013 Nie sądzę, żeby ktoś je wyrzucił, pewnie okociła się jakaś kotka w okolicy bo obok mojego bloku są tory kolejowe a za nimi już domki jednorodzinne i pola więc na pewno ktoś ma kotkę bo biegają pewnie tak od miesiąca już :) Quote
*Magda* Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 Aha ;) No to będą teraz małe dzikuski biegać po polach :D Quote
vege* Posted September 27, 2013 Author Posted September 27, 2013 Dokładnie :) Jeszcze gdzieś czarno biały biega, ale on najczęściej siedzi sobie na takim małym garażu obok i się grzeje w słońcu ze starszymi kotami :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 Czytam z ukrycia Twoją galerię :D Quote
vege* Posted September 27, 2013 Author Posted September 27, 2013 [quote name='dOgLoV']słodkie kociaczki :loveu:[/QUOTE] wiem :loveu: [quote name='Izabela124.']Czytam z ukrycia Twoją galerię :D[/QUOTE] to dlaczego nigdy się nie ujawniłaś?:mad: albo ujawniłaś a ja nie pamiętam tego:evil_lol: Quote
Izabela124. Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 [quote name='vege*'] to dlaczego nigdy się nie ujawniłaś?:mad: albo ujawniłaś a ja nie pamiętam tego:evil_lol:[/QUOTE]Nie wiem ha ha Jak nie mam co pisać to tylko czytam :D Quote
Guest wolfheart Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 http://img716.imageshack.us/img716/6452/n5j7.jpg słodziaki:p Quote
Recommended Posts