vege* Posted September 18, 2013 Author Posted September 18, 2013 [quote name='Angi']ekhm :mad:[/QUOTE] wybacz, brakuje mi czasu :( :* dzis to zrobie na 1000000000% Quote
angineuuka Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 [quote name='vege*']wybacz, brakuje mi czasu :( :* dzis to zrobie na 1000000000%[/QUOTE] kurde, napisałaś to jakbyś się wystraszyła czy coś. :evil_lol: A tak na serio, to spokojnie ;) Quote
*Magda* Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 [quote name='vege*'] właśnie wróciłam do domu z nowej szkoły, jest bardzo fajna, ludzi jeszcze muszę poznać, jest kilka osób dziwnie wyglądających, praktycznie każdy pali -.- Czyli praktycznie każdy śmierdzi :diabloti: Quote
vege* Posted September 18, 2013 Author Posted September 18, 2013 [quote name='Angi']kurde, napisałaś to jakbyś się wystraszyła czy coś. :evil_lol: A tak na serio, to spokojnie ;)[/QUOTE] bo mnie zawsze straszysz :( :evil_lol: ale dziś na prawdę to zrobię :) [quote name='magdabroy']Czyli praktycznie każdy śmierdzi :diabloti:[/QUOTE] ekhm tak:diabloti::diabloti::diabloti: nie śmierdzę tylko ja, koleżanka, z którą jeżdżę do szkoły i takie trzy dziewczyny, które poznałam :evil_lol: spoko nie:eviltong: Quote
vege* Posted September 18, 2013 Author Posted September 18, 2013 [quote name='dOgLoV']ktoś tu śmierdzi ?? :eviltong:[/QUOTE] Tak, osoby z mojej szkoły, które jarają fajki, to śmierdzą fajami :mdleje: jak ja nienawidzę smrodu fajek :mad: Quote
łamAga Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 [quote name='vege*']Tak, osoby z mojej szkoły, które jarają fajki, to śmierdzą fajami :mdleje: jak ja nienawidzę smrodu fajek :mad:[/QUOTE] jest u nas w pracy jeden taki co wali fajami masakrycznie :shake: Quote
vege* Posted September 18, 2013 Author Posted September 18, 2013 [quote name='dOgLoV']jest u nas w pracy jeden taki co wali fajami masakrycznie :shake:[/QUOTE] Jak tak przyjdzie naraz z fajek 10 osób to sobie wyobraź ten smród :mdleje: dobrze, że się ustawiają daleko ode mnie :diabloti: Quote
łamAga Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 [quote name='vege*']Jak tak przyjdzie naraz z fajek 10 osób to sobie wyobraź ten smród :mdleje: dobrze, że się ustawiają daleko ode mnie :diabloti:[/QUOTE] niech sobie elektryczne kupią :lol: Quote
vege* Posted September 18, 2013 Author Posted September 18, 2013 [quote name='dOgLoV']niech sobie elektryczne kupią :lol:[/QUOTE] nie moja sprawa co one jarają xD Quote
Guest wolfheart Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 mając chyba 17 lat zapaliłam raz czy dwa,fuj sadza w gardle i smród :shake: Quote
vege* Posted September 22, 2013 Author Posted September 22, 2013 A ja nigdy nie próbowałam :oops: teraz posypią się pytania jak ja się uchowałam w tym świecie :diabloti: Quote
vege* Posted September 22, 2013 Author Posted September 22, 2013 [quote name='Naklejka']Ja też nigdy nie paliłam ;)[/QUOTE] i git :) [quote name='dOgLoV']ja kiedyś paliłam :eviltong:[/QUOTE] byłaś śmierdziuchem :diabloti: Quote
*Magda* Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 [quote name='vege*']A ja nigdy nie próbowałam :oops: teraz posypią się pytania jak ja się uchowałam w tym świecie :diabloti:[/QUOTE] Jak ktoś słyszy, że pracuję w Holandii i mieszkam blisko Holandii, a nigdy nie paliłam maryśki, to patrzą na mnie jak na ufoludka :evil_lol: Quote
łamAga Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 [quote name='vege*'] byłaś śmierdziuchem :diabloti:[/QUOTE] noooo , ale tylko jakieś 2 lata :eviltong: Quote
vege* Posted September 22, 2013 Author Posted September 22, 2013 [quote name='magdabroy']Jak ktoś słyszy, że pracuję w Holandii i mieszkam blisko Holandii, a nigdy nie paliłam maryśki, to patrzą na mnie jak na ufoludka :evil_lol:[/QUOTE] Ja to już się nawet nie przyznaję, że fajka w ustach nigdy nie miałam :evil_lol: [quote name='dOgLoV']noooo , ale tylko jakieś 2 lata :eviltong:[/QUOTE] O jezu tyle czasu paliłaś? :shake::evil_lol: Quote
łamAga Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 [quote name='vege*'] O jezu tyle czasu paliłaś? :shake::evil_lol:[/QUOTE] nooo , moze nie nałogowo ze paczke dziennie ale około 10 fajeczek sie spalało :evil_lol: Quote
Franca81 Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 nie wiecie co dobre :eviltong: Zazdroszcze osobom, ktore nigdy nie zapalily fajka.... Bo rzucic jest cholernie ciezko jak sie nie ma zaparcia..... Quote
vege* Posted September 23, 2013 Author Posted September 23, 2013 [quote name='Franca81']nie wiecie co dobre :eviltong: Zazdroszcze osobom, ktore nigdy nie zapalily fajka.... Bo rzucic jest cholernie ciezko jak sie nie ma zaparcia.....[/QUOTE] Moja mama rzuciła po chyba ponad 20stu latach palenia i nie pali już ponad 4 lata :) Kiedyś rzuciła, ale wróciła. Ponad 4 lata temu rzuciła w prima aprilis i nie pali :jupi: Moja babcia też rzuciła 1 kwietnia, ale dużo wcześniej, nie wiem ile to już będzie, może 8 lat Quote
Franca81 Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 To zazdroszcze im samozaparcia bo mi go niestety brakuje.... Quote
łamAga Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 moi rodzice rzucili po 30 latach palenie , mama z tabletkami tata z dnia na dzień i juz kilka ładnych lat nie palą :multi: Quote
Recommended Posts