Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='vege*']wybacz, brakuje mi czasu :( :* dzis to zrobie na 1000000000%[/QUOTE]
kurde, napisałaś to jakbyś się wystraszyła czy coś. :evil_lol: A tak na serio, to spokojnie ;)

Posted

[quote name='vege*']
właśnie wróciłam do domu z nowej szkoły, jest bardzo fajna, ludzi jeszcze muszę poznać, jest kilka osób dziwnie wyglądających, praktycznie każdy pali -.-

Czyli praktycznie każdy śmierdzi :diabloti:

Posted

[quote name='Angi']kurde, napisałaś to jakbyś się wystraszyła czy coś. :evil_lol: A tak na serio, to spokojnie ;)[/QUOTE]
bo mnie zawsze straszysz :( :evil_lol: ale dziś na prawdę to zrobię :)
[quote name='magdabroy']Czyli praktycznie każdy śmierdzi :diabloti:[/QUOTE]
ekhm tak:diabloti::diabloti::diabloti: nie śmierdzę tylko ja, koleżanka, z którą jeżdżę do szkoły i takie trzy dziewczyny, które poznałam :evil_lol: spoko nie:eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV']ktoś tu śmierdzi ?? :eviltong:[/QUOTE]
Tak, osoby z mojej szkoły, które jarają fajki, to śmierdzą fajami :mdleje: jak ja nienawidzę smrodu fajek :mad:

Posted

[quote name='vege*']Tak, osoby z mojej szkoły, które jarają fajki, to śmierdzą fajami :mdleje: jak ja nienawidzę smrodu fajek :mad:[/QUOTE]

jest u nas w pracy jeden taki co wali fajami masakrycznie :shake:

Posted

[quote name='dOgLoV']jest u nas w pracy jeden taki co wali fajami masakrycznie :shake:[/QUOTE]
Jak tak przyjdzie naraz z fajek 10 osób to sobie wyobraź ten smród :mdleje: dobrze, że się ustawiają daleko ode mnie :diabloti:

Posted

[quote name='vege*']Jak tak przyjdzie naraz z fajek 10 osób to sobie wyobraź ten smród :mdleje: dobrze, że się ustawiają daleko ode mnie :diabloti:[/QUOTE]

niech sobie elektryczne kupią :lol:

Guest wolfheart
Posted

mając chyba 17 lat zapaliłam raz czy dwa,fuj sadza w gardle i smród :shake:

Posted

[quote name='Naklejka']Ja też nigdy nie paliłam ;)[/QUOTE]
i git :)
[quote name='dOgLoV']ja kiedyś paliłam :eviltong:[/QUOTE]
byłaś śmierdziuchem :diabloti:

Posted

[quote name='vege*']A ja nigdy nie próbowałam :oops: teraz posypią się pytania jak ja się uchowałam w tym świecie :diabloti:[/QUOTE]

Jak ktoś słyszy, że pracuję w Holandii i mieszkam blisko Holandii, a nigdy nie paliłam maryśki, to patrzą na mnie jak na ufoludka :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Jak ktoś słyszy, że pracuję w Holandii i mieszkam blisko Holandii, a nigdy nie paliłam maryśki, to patrzą na mnie jak na ufoludka :evil_lol:[/QUOTE]
Ja to już się nawet nie przyznaję, że fajka w ustach nigdy nie miałam :evil_lol:
[quote name='dOgLoV']noooo , ale tylko jakieś 2 lata :eviltong:[/QUOTE]
O jezu tyle czasu paliłaś? :shake::evil_lol:

Posted

[quote name='Franca81']nie wiecie co dobre :eviltong:

Zazdroszcze osobom, ktore nigdy nie zapalily fajka.... Bo rzucic jest cholernie ciezko jak sie nie ma zaparcia.....[/QUOTE]
Moja mama rzuciła po chyba ponad 20stu latach palenia i nie pali już ponad 4 lata :) Kiedyś rzuciła, ale wróciła. Ponad 4 lata temu rzuciła w prima aprilis i nie pali :jupi: Moja babcia też rzuciła 1 kwietnia, ale dużo wcześniej, nie wiem ile to już będzie, może 8 lat