vege* Posted September 10, 2013 Author Posted September 10, 2013 Ja nie mam takich luksusów xD Rodzice robią zakupy, a ja jak chodzę na zakupy to po jakieś rzeczy dla siebie np szampony, czy inne kosmetyki :) Quote
angineuuka Posted September 10, 2013 Posted September 10, 2013 z nudy możesz mi westy porobić na torbie :grins: Quote
Naklejka Posted September 10, 2013 Posted September 10, 2013 Ja się lansuję psitulową torbą :lol: Quote
vege* Posted September 10, 2013 Author Posted September 10, 2013 Angi napisał(a):z nudy możesz mi westy porobić na torbie :grins: Muszę w końcu torby zamówić xD może jutro zrobię jakiś szkic ;) Naklejka napisał(a):Ja się lansuję psitulową torbą :lol: A ja się jeszcze żadną nie lansowałam :( Moja mama się lansuje torbą z napisem super mama :diabloti: Quote
angineuuka Posted September 10, 2013 Posted September 10, 2013 Naklejka napisał(a):Ja się lansuję psitulową torbą :lol: ja w psitulowej torbie dałam mamie prezent na dzień matki :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 vege* napisał(a):Dziękuję :) To dopiero moja chyba 4 torba ;) Pokaż jakie jeszcze zrobiłaś :cool3: Quote
vege* Posted September 11, 2013 Author Posted September 11, 2013 Angi napisał(a):ja w psitulowej torbie dałam mamie prezent na dzień matki :evil_lol: haha można i tak :grins: dOgLoV napisał(a):hej ;) cześć :) agaciaaa napisał(a):Pokaż jakie jeszcze zrobiłaś :cool3: nie wiem czy mam gdzieś zdjęcia bo oddałam je koleżance ;) jak znajdę to wstawię Quote
vege* Posted September 11, 2013 Author Posted September 11, 2013 marta.k9080 napisał(a):hej :) Cześć :) zdjęć toreb nie mam :( Quote
agaciaaa Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 vege* napisał(a):Cześć :) zdjęć toreb nie mam :( Ojej :( :eviltong: to jakiś inne chociaż daj :diabloti: Quote
vege* Posted September 11, 2013 Author Posted September 11, 2013 agaciaaa napisał(a):Ojej :( :eviltong: to jakiś inne chociaż daj :diabloti: nie mam :( Quote
Luzia Posted September 14, 2013 Posted September 14, 2013 Masz już jakiś pomysł na moje pieseczki ? :cool3: Quote
agaciaaa Posted September 14, 2013 Posted September 14, 2013 I nadal żadnych fotek nie ma :mad: i nawet nie ma co poczytać :shake: :eviltong: Quote
vege* Posted September 14, 2013 Author Posted September 14, 2013 [quote name='Luzia']Masz już jakiś pomysł na moje pieseczki ? :cool3:[/QUOTE] dziś zrobię szkic, przepraszam ;) [quote name='agaciaaa']I nadal żadnych fotek nie ma :mad: i nawet nie ma co poczytać :shake: :eviltong:[/QUOTE] wybaczcie, ale ten tydzień przed szkołą miałam taki zalatany, że nie wiedziałam w co ręce włożyć :( Quote
Franca81 Posted September 14, 2013 Posted September 14, 2013 Torby super! Sork ze tak marudze ale fotek malo..... :roll: Quote
vege* Posted September 15, 2013 Author Posted September 15, 2013 [quote name='marta.k9080']Hej :)[/QUOTE] [quote name='dOgLoV']doberek weekendowy :diabloti:[/QUOTE] cześć wam :) [quote name='Franca81']Torby super! Sork ze tak marudze ale fotek malo..... :roll:[/QUOTE] dziękuję :) Wiem, że mało ale miałam teraz taki zalatany tydzień, że masakra. Do tego cały tydzień lał deszcz, dziś jest rochę lepsza pogoda to może jakieś zdj zrobię ;) Quote
Besti Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 Torba rzeczywiście udana :) Czekamy na zdjęcia kolejnych. A co do mamy to moja mówi tak samo niestety:roll: Quote
Franca81 Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 [quote name='vege*']dziękuję :) Wiem, że mało ale miałam teraz taki zalatany tydzień, że masakra. Do tego cały tydzień lał deszcz, dziś jest rochę lepsza pogoda to może jakieś zdj zrobię ;)[/QUOTE] Trzymam za slowo ;) Quote
vege* Posted September 18, 2013 Author Posted September 18, 2013 [quote name='Aleksandra95']Co tam u Was ciekawego ? :lol:[/QUOTE] cześć :) właśnie wróciłam do domu z nowej szkoły, jest bardzo fajna, ludzi jeszcze muszę poznać, jest kilka osób dziwnie wyglądających, praktycznie każdy pali -.- [quote name='dOgLoV']Dzień doberek ;)[/QUOTE] hejka ;) [quote name='Besti']Torba rzeczywiście udana :) Czekamy na zdjęcia kolejnych. A co do mamy to moja mówi tak samo niestety:roll:[/QUOTE] dziękuję :) [quote name='marta.k9080']siema:cool1:[/QUOTE] hej ;) [quote name='Franca81']Trzymam za slowo ;)[/QUOTE] ;) Quote
Recommended Posts