Luzia Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 na deprechę najlepsze antydepresanty :diabloti: Quote
vege* Posted September 5, 2013 Author Posted September 5, 2013 Luzia napisał(a):na deprechę najlepsze antydepresanty :diabloti: Nie dzięki, poradzę sobie bez tego:evil_lol: Quote
Luzia Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 A jak nie? Chcesz osierocić Nukę? :siara: Quote
vege* Posted September 5, 2013 Author Posted September 5, 2013 Luzia napisał(a):A jak nie? Chcesz osierocić Nukę? :siara: Ale ja jeszcze nie umieram! :diabloti: Quote
łamAga Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 niestety jesien ma to do siebie że kocha depresje :shake: Quote
vege* Posted September 5, 2013 Author Posted September 5, 2013 dOgLoV napisał(a):niestety jesien ma to do siebie że kocha depresje :shake: Mnie nigdy z powodu jesieni deprecha nie łapała, ale teraz chyba taka lekka złapała. Chociaż przed chwilą humor mi się poprawił bo mama mi kurtkę na jesień kupiła :grins: Quote
łamAga Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 vege* napisał(a):Mnie nigdy z powodu jesieni deprecha nie łapała, ale teraz chyba taka lekka złapała. Chociaż przed chwilą humor mi się poprawił bo mama mi kurtkę na jesień kupiła :grins: a mi humor spadł do zera bo zalalam lapka kawa :placz: Quote
agaciaaa Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Ja też mam kijowy humor ostatnio :shake: nienawidzę jesieni. Quote
vege* Posted September 6, 2013 Author Posted September 6, 2013 dOgLoV napisał(a):a mi humor spadł do zera bo zalalam lapka kawa :placz: Dlaczego mnie to nie dziwi, że to właśnie stało się tobie? :P a tak serio to współczuję :( agaciaaa napisał(a):Ja też mam kijowy humor ostatnio :shake: nienawidzę jesieni. Ja jesień lubię jak nie pada deszcz :eviltong: Przeszłam się dziś do liceum odwiedzić sorkę od biologii, ale się ucieszyła jak mnie zobaczyła, aż mam lepszy humor dziś :grins: Quote
*Magda* Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 A ja mam dobry humor od kilku dni :grins: Quote
vege* Posted September 6, 2013 Author Posted September 6, 2013 A ja dziś mam dobry humor :) Pogadałam sobie z nią o zwierzątkach i mi opowiadała jak ratowała ciężarną kotkę :) Na koniec jakaś pani ją przygarnęła, a jak się okociła to kotki oddała do zaufanych domów :) Jednak ludzie jeszcze chodzą po tym świecie :) Quote
łamAga Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 vege* napisał(a):Dlaczego mnie to nie dziwi, że to właśnie stało się tobie? :P a tak serio to współczuję :( mnie tez to nie dziwi :roll: dzieki ;) Quote
agaciaaa Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 Ja lubię ciepłe, słoneczne jesienne dni, ale takich jest zwykle niewiele :eviltong: Quote
vege* Posted September 7, 2013 Author Posted September 7, 2013 dOgLoV napisał(a):mnie tez to nie dziwi :roll: dzieki ;) Ale działa ci ten lapek? agaciaaa napisał(a):Ja lubię ciepłe, słoneczne jesienne dni, ale takich jest zwykle niewiele :eviltong: No szkoda, że takich dni jest niewiele :( Dziś u mnie ciepło, w sumie od tygodnia jest taka pogoda jaką kocham, słońce, 20-24* nie jest gorąco, ale jest przyjemnie :loveu: Quote
vege* Posted September 7, 2013 Author Posted September 7, 2013 Taka dziś u mnie piękna pogoda, chcę iść z Nuką na spacer, ale nie mam z kim :cry: Mi się samej nudzi widzę, że Nuce też bo lubi się bawić z psami:cry: To niesprawiedliwe :( Quote
vege* Posted September 7, 2013 Author Posted September 7, 2013 dOgLoV napisał(a):musisz nabyc kolejnego psa :eviltong: Ale ja też potrzebuję kogoś na spacery, do kogo będę gębę otwierać? :evil_lol: Quote
vege* Posted September 7, 2013 Author Posted September 7, 2013 [quote name='dOgLoV']to nabyj do psa niewolnika :eviltong: Przydałby się xD Quote
vege* Posted September 7, 2013 Author Posted September 7, 2013 dOgLoV napisał(a):słodki ucholek z niej :loveu: wiem :loveu: Quote
vege* Posted September 8, 2013 Author Posted September 8, 2013 magdabroy napisał(a):Jaka uśmiechnięta morda :) No na dworze się ciągle uśmiecha :) Dlaczego ja nie mam znajomych psiarzy :cry: Już mnie nudzi chodzenie samej na spacery :( Quote
Naklejka Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 Ja mam znajomych psiarzy, a i tak sama na spacery chodzę :shake: Quote
Recommended Posts