angineuuka Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 niufy od dupy strony :grins: zrób mi też, ale z terierami i ewentualnie mt. Zapłacę ci :> Quote
vege* Posted September 1, 2013 Author Posted September 1, 2013 Ty$ka napisał(a):Chyba dupy niufów 8) Ale boskie :loveu: Masz talent :) Czym to zrobiłaś? dziękuję :) farbami do tkanin, akrylowymi ;) monika15 napisał(a):super Ci wyszlo :D merci :grins: Ty$ka napisał(a):Buuu, pominęłaś mnie :( wybacz :* Angi napisał(a):niufy od dupy strony :grins: zrób mi też, ale z terierami i ewentualnie mt. Zapłacę ci :> będę zamawiała właśnie torby, luzia jeszcze chce to by się koszty przesyłki za torby jakoś rozłożyło taniej na kilka osób :) Chyba, że ktoś jeszcze jest chętny na torbę z jakimś malunkiem oprócz angi i luzi :) Quote
Ty$ka Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 A jak się cenisz? 8) Bo może ja byłabym chętna :D Quote
vege* Posted September 1, 2013 Author Posted September 1, 2013 natija napisał(a):witajcie :))))) hejka :grins: Ty$ka napisał(a):A jak się cenisz? 8) Bo może ja byłabym chętna :D cena torby + wysyłka + 10 zł malowanie (takie wielkości A4) Quote
Luzia Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 Liczy jak Żyd, ale... niech jej będzie :evilbat: Quote
vege* Posted September 1, 2013 Author Posted September 1, 2013 Luzia napisał(a):Liczy jak Żyd, ale... niech jej będzie :evilbat: ej no wiesz co:evil_lol: nie pasuje ci?:placz: Quote
Luzia Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 Mi nic nie pasuje, no chyba że dają i dopłacają dodatkowo :lol: Quote
angineuuka Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 a ja dalej bardzo chętnie :grins: Wymyślę ci rasy :evil_lol: Quote
vege* Posted September 2, 2013 Author Posted September 2, 2013 A ja mam super pomysł co do westa :evil_lol: Quote
natija Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 vege* napisał(a):A ja mam super pomysł co do westa :evil_lol: dawaj:)jaki:evil_lol: Quote
Ty$ka Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 Już się boję, jak sobie zamówię u Ciebie ozzika :siara: Quote
vege* Posted September 2, 2013 Author Posted September 2, 2013 Ty$ka napisał(a):Twoich pomysłów 8) przestań :evil_lol: Quote
Luzia Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 A na borderko-pamirkowy rysunek pomysł masz? :grins: Quote
vege* Posted September 5, 2013 Author Posted September 5, 2013 Ty$ka napisał(a):To silniejsze ode mnie :p :p Luzia napisał(a):A na borderko-pamirkowy rysunek pomysł masz? :grins: jeszcze nie :lol: dOgLoV napisał(a):hejka ;) cześć :) Luzia napisał(a):A co tu taka cisza? :cool3: a nie wiem, chyba mnie jakaś jesienna deprecha dopadła, nic mi się nie chce, straciłam apetyt (co u mnie jest dziwne xD), gadać mi się nie chce, no nic mi się nie chce od 3 dni :eviltong: Quote
Recommended Posts