*Magda* Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 vege* napisał(a): Sparzyłam sobie rękę jak wyjmowałam frytki z piekarnika :placz: boooooli Jakbyś zrobiła w oleju, to byś się nie poparzyła :eviltong: Masz w domu krem bepanthen? Dobry, żeby nie została blizna ;) Quote
agaciaaa Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 Ty$ka napisał(a):O raaany, sierota z Ciebie. Wsadzałaś ją pod zimną wodę? Owszem pomaga, ale jak wyjmiesz z tej wody to boli jeszcze gorzej :eviltong: kiedyś siedziałam godzinę jak nie wiecej z palcem w kubku :diabloti: :evil_lol: Quote
vege* Posted August 31, 2013 Author Posted August 31, 2013 Ty$ka napisał(a):Chyba, że wytarza się w jakimś paskudztwie to już zaczyna capić :siara: O raaany, sierota z Ciebie. Wsadzałaś ją pod zimną wodę? Ale od razu ją wykąpałam i pachniała :) Tak, ale i tak boli :( magdabroy napisał(a):Jakbyś zrobiła w oleju, to byś się nie poparzyła :eviltong: Masz w domu krem bepanthen? Dobry, żeby nie została blizna ;) Ale nie lubię frytek z oleju :eviltong: Nie mam chyba, cała jestem w bliznach więc jedna w to czy w tamto co za różnica :evil_lol: agaciaaa napisał(a):Owszem pomaga, ale jak wyjmiesz z tej wody to boli jeszcze gorzej :eviltong: kiedyś siedziałam godzinę jak nie wiecej z palcem w kubku :diabloti: :evil_lol: Ja sparzyłam całe ramie :mdleje: :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 agaciaaa napisał(a):Owszem pomaga, ale jak wyjmiesz z tej wody to boli jeszcze gorzej :eviltong: kiedyś siedziałam godzinę jak nie wiecej z palcem w kubku :diabloti: :evil_lol: To potem się używa hydrożelu ;) Jak można sparzyć ramię? :diabloti: Quote
vege* Posted August 31, 2013 Author Posted August 31, 2013 Tzn sparzyłam to miejsce nad łokciem :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 vege* napisał(a):Tzn sparzyłam to miejsce nad łokciem :evil_lol: To w kubek raczej nie wsadzisz :evil_lol: Quote
monika15 Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 łacze sie w bolu. gotowalam wlasnie gotowalam makaron i wsadzilam do wrzacej wody palca wskazujacego:diabloti: Quote
vege* Posted August 31, 2013 Author Posted August 31, 2013 agaciaaa napisał(a):To w kubek raczej nie wsadzisz :evil_lol: raczej nie :evil_lol: ale już nie boli tylko ślad jest ;) monika15 napisał(a):łacze sie w bolu. gotowalam wlasnie gotowalam makaron i wsadzilam do wrzacej wody palca wskazujacego:diabloti: o widzę, że ty taka mądra jak i moja mama :diabloti: Quote
vege* Posted August 31, 2013 Author Posted August 31, 2013 Maluję sobie niufową torbę, myślałam, że mi się szybciej zejdzie a maluję ją już prawie 3 godz, a został mi jeden NF i kontury całe :mdleje: :evil_lol: Quote
monika15 Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 jak skonczysz to pokaz :) nie wiedzialam, ze malujesz Quote
vege* Posted August 31, 2013 Author Posted August 31, 2013 monika15 napisał(a):jak skonczysz to pokaz :) nie wiedzialam, ze malujesz Maluję jak nie mam co robić, a że znalazłam dwie torby w szafie to dlaczego miałam nie pomalować :P dOgLoV napisał(a):a co to za torba ?? :crazyeye: Taka Eko torba dobra na zakupy zamiast reklamówek :) Quote
Ty$ka Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 Potem pochwalisz się efektami 8) PS: Wiesz co się dzieje z tym niufem, którego Ci podesłałam? ;) Quote
vege* Posted September 1, 2013 Author Posted September 1, 2013 Ty$ka napisał(a):Potem pochwalisz się efektami 8) PS: Wiesz co się dzieje z tym niufem, którego Ci podesłałam? ;) Jedna dziewczyna miała dzwonić do swojego przyjaciela bo on chciał niufka po stracie swojego ;) dOgLoV napisał(a):i gdzie zdjęcie torby ?? :eviltong: jeszcze jest niedokończona :eviltong: Quote
vege* Posted September 1, 2013 Author Posted September 1, 2013 (edited) niufowe dupki :loveu: Edited September 1, 2013 by vege* Quote
agaciaaa Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 Świetne :) z drugiej strony jest przód? Quote
łamAga Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 słodka torba :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
vege* Posted September 1, 2013 Author Posted September 1, 2013 agaciaaa napisał(a):Świetne :) z drugiej strony jest przód? dziękuję :) Nie z drugiej strony nic nie ma ;) dOgLoV napisał(a):słodka torba :loveu::loveu::loveu::loveu: dziękuję :loveu: skoro są na niej nf to nie mogło być inaczej :loveu: Quote
łamAga Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 Jak by były Donki było by bardziej super :multi: Quote
vege* Posted September 1, 2013 Author Posted September 1, 2013 Nie, nie było by :evil_lol: Nie chcę nosić DONków na ramieniu, wolę moje niufiątka :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 vege* napisał(a):dziękuję :) Nie z drugiej strony nic nie ma ;) To na co czekasz? :lol: Quote
Ty$ka Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 vege* napisał(a): Nie chcę nosić DONków na ramieniu, wolę moje niufiątka :evil_lol: Chyba dupy niufów 8) Ale boskie :loveu: Masz talent :) Czym to zrobiłaś? Quote
Recommended Posts