vege* Posted August 31, 2013 Author Posted August 31, 2013 Luzia napisał(a):haha, mam to samo :lol: Tzn akurat spodnie to tylko rurki noszę, albo góry lubię mieć luźne, takie opadające na jedno ramie, takie ovesize :evil_lol: Quote
vege* Posted August 31, 2013 Author Posted August 31, 2013 http://bezuzyteczna.pl/we-wloszech-istnieje-prawo-55177 w Polsce nie ma co liczyć na coś takiego :( Quote
*Magda* Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 [quote name='vege*']http://bezuzyteczna.pl/we-wloszech-istnieje-prawo-55177 w Polsce nie ma co liczyć na coś takiego :( W PL masz takie samo prawo ;) tylko nikt go nie przestrzega :shake::-( Quote
vege* Posted August 31, 2013 Author Posted August 31, 2013 No właśnie o to mi chodziło, ze nikt tego nie robi, tzn bardzo mała garstka ludzi to robi :( Quote
agaciaaa Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 Hahaha ja takie śmierdzące numery z Sarą miałam nie raz :evil_lol: Najgorzej się chyba zmywa padlina :diabloti: Angi napisał(a):27 lat to jeszcze nie starość :grins: starość zaczyna się po 30 xD Ufffff nie jestem jeszcze stara :multi: Quote
łamAga Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 a ja tam bo jestem po 30ste :roll: Angi , nie lubie Cię :placz: :diabloti: Quote
*Magda* Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 dOgLoV napisał(a):a ja tam bo jestem po 30ste :roll: Angi , nie lubie Cię :placz: :diabloti: Jedziemy na jednym wózku Aga :evil_lol: Quote
łamAga Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 magdabroy napisał(a):Jedziemy na jednym wózku Aga :evil_lol: :multi::multi::multi::multi::multi: ale wcale nie jestesmy stare tylko wczesniej urodzone :diabloti: Quote
*Magda* Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 dOgLoV napisał(a)::multi::multi::multi::multi::multi: ale wcale nie jestesmy stare tylko wczesniej urodzone :diabloti: Wcześniej, wcześniej ;) Ja się urodziłam 2 tyg. przed terminem :evil_lol: Quote
łamAga Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 magdabroy napisał(a):Wcześniej, wcześniej ;) Ja się urodziłam 2 tyg. przed terminem :evil_lol: a ja miesic ! :diabloti: dlatego pewnie nie wyrosłam :mad: Quote
*Magda* Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 dOgLoV napisał(a):a ja miesic ! :diabloti: dlatego pewnie nie wyrosłam :mad: Moj siostra się urodziła w 8 miesiącu i jest wyrośnięta, więc to na pewno nie to :eviltong: Quote
vege* Posted August 31, 2013 Author Posted August 31, 2013 agaciaaa napisał(a):Hahaha ja takie śmierdzące numery z Sarą miałam nie raz :evil_lol: Najgorzej się chyba zmywa padlina :diabloti: Ufffff nie jestem jeszcze stara :multi: Mi Nuka w ciągu ponad 5 lat pierwszy raz się wytarzała w czymś :mdleje: dOgLoV napisał(a):a ja tam bo jestem po 30ste :roll: Angi , nie lubie Cię :placz: :diabloti: Angi ma w łeb od ciebie :evil_lol: magdabroy napisał(a):Jedziemy na jednym wózku Aga :evil_lol: dOgLoV napisał(a)::multi::multi::multi::multi::multi: ale wcale nie jestesmy stare tylko wczesniej urodzone :diabloti: magdabroy napisał(a):Wcześniej, wcześniej ;) Ja się urodziłam 2 tyg. przed terminem :evil_lol: A ja dzień przed terminem :diabloti: Quote
łamAga Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 magdabroy napisał(a):Moj siostra się urodziła w 8 miesiącu i jest wyrośnięta, więc to na pewno nie to :eviltong: Ty to zawsze wiesz jak człowieka pocieszyć :eviltong: vege* napisał(a): A ja dzień przed terminem :diabloti: dzień przed to jak w terminie :eviltong: Quote
*Magda* Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 dOgLoV napisał(a):Ty to zawsze wiesz jak człowieka pocieszyć :eviltong: Wiem :diabloti::grins: Quote
vege* Posted August 31, 2013 Author Posted August 31, 2013 dOgLoV napisał(a):Ty to zawsze wiesz jak człowieka pocieszyć :eviltong: dzień przed to jak w terminie :eviltong: No dobra, to ja się nie liczę:evil_lol: Quote
Asia&Kleo Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 agaciaaa napisał(a):Hahaha ja takie śmierdzące numery z Sarą miałam nie raz :evil_lol: Najgorzej się chyba zmywa padlina :diabloti: Ufffff nie jestem jeszcze stara :multi: Najgorsza jest ryyyba... Nie zapomnę widoku Luny(*), a na jej czystej nowej obróżceczerwonej pitmana i czarnej sierści takie dziwne białe mięsko.... Śledzik:lol: Kąpałam ją w pralni, nie było mowy o myciu śmierdziela w łazience! Oj są tego plusy, pewnie Nuce się podobało:diabloti: A nieważne ile ma się lat w liczbach, a na ile się czuje ;) Quote
vege* Posted August 31, 2013 Author Posted August 31, 2013 Nie wiem czy jej się podobało, bo ona nienawidzi kąpania. Przez całą kąpiel jej tłumaczyłam, że teraz sama widzi czym grozi wytarzanie się w śmierdzielach :diabloti: Stała pod tym prysznicem strasznie niezadowolona :diabloti: Quote
agaciaaa Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 vege* napisał(a):Mi Nuka w ciągu ponad 5 lat pierwszy raz się wytarzała w czymś :mdleje: Szczęściara :lol: Asia&Kleo napisał(a):Najgorsza jest ryyyba... Nie zapomnę widoku Luny(*), a na jej czystej nowej obróżceczerwonej pitmana i czarnej sierści takie dziwne białe mięsko.... Śledzik:lol: Kąpałam ją w pralni, nie było mowy o myciu śmierdziela w łazience! Oj są tego plusy, pewnie Nuce się podobało:diabloti: A nieważne ile ma się lat w liczbach, a na ile się czuje ;) Ooo tak tak, ryba też była, ale zdążyłam zauważyć w porę i tylko odrobinkę się wytarzała :diabloti: Quote
vege* Posted August 31, 2013 Author Posted August 31, 2013 agaciaaa napisał(a):Szczęściara :lol: Ooo tak tak, ryba też była, ale zdążyłam zauważyć w porę i tylko odrobinkę się wytarzała :diabloti: Bo Nuka to księżniczka :evil_lol: Ale pewnie i tak capiło :diabloti: Quote
Ty$ka Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 Haha, w takich momentach widzę plusy trzymania psa na dworze :lol: Quote
vege* Posted August 31, 2013 Author Posted August 31, 2013 Ale na spacery i tak chodzić trzeba to co za różnica :diabloti: Quote
agaciaaa Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 vege* napisał(a):Bo Nuka to księżniczka :evil_lol: Ale pewnie i tak capiło :diabloti: Tylko troszkę :diabloti: Quote
Ty$ka Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 Przynajmniej nie śmierdzi mi pies w pościeli 8) Quote
vege* Posted August 31, 2013 Author Posted August 31, 2013 agaciaaa napisał(a):Tylko troszkę :diabloti: Tylko :evil_lol: Ty$ka napisał(a):Przynajmniej nie śmierdzi mi pies w pościeli 8) Oj przepraszam Nuka sama z siebie nie śmierdzi, na prawdę nie czuć, że mam psa w domu. Jak wsadzisz w jej sierść nos to nic nie czuć, czujesz tylko miękką sierść na twarzy :diabloti: Sparzyłam sobie rękę jak wyjmowałam frytki z piekarnika :placz: boooooli Quote
Ty$ka Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 Chyba, że wytarza się w jakimś paskudztwie to już zaczyna capić :siara: O raaany, sierota z Ciebie. Wsadzałaś ją pod zimną wodę? Quote
Recommended Posts