vege* Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 fajnie masz :) a ja właśnie chciałabym się cofnąć do 1 gim bo ja nie chce z mojej szkoły odchodzić :lol: wiem dziwna jestem ale na serio moja szkoła to jest coś :evil_lol: jajca akie odchodzą, ze szok, miła atmosfera, każdy (no prawie oprócz 2 nauczycielek) nauczyciel jest dla ciebie miły i ci we wszystkim pomoże i doradzi i ogólnie jest świetnie. :eviltong::lol: Quote
wiki4 Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 vege* napisał(a):fajnie masz :) a ja właśnie chciałabym się cofnąć do 1 gim bo ja nie chce z mojej szkoły odchodzić :lol: wiem dziwna jestem ale na serio moja szkoła to jest coś :evil_lol: jajca akie odchodzą, ze szok, miła atmosfera, każdy (no prawie oprócz 2 nauczycielek) nauczyciel jest dla ciebie miły i ci we wszystkim pomoże i doradzi i ogólnie jest świetnie. :eviltong::lol: Ja tam bym się z Tobą zamieniła :eviltong: Chcę już skończyć to gimnazjum i iść do technikum :roll: Chodzę do klasy integracyjnej więc nauczyciele też są mili i cierpliwi bo pracują z dziećmi niepełnosprawnymi ;) Za to nienawidzę baby od geografii :placz: Quote
vege* Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 A ja od historii, jak pyta kogo kolwiek i ktos się pomyli i powie coś źle, to odrazu się drze 'źleeeee, dlaczego się nie uczyłeś?!, przecież historia to podstawa wszystkiego, 1, siadaj!' i tak na każdej lekcji i ja nawet się odezwać boję u niej :cool1: a tak reszta to skopo :lol: najlepiej to na macie u ans jest i angolu :evil_lol: ostatnio jaki tekst na angolu poleciał <hahaha> nauczycielka: 'boże święty jakie tu muchy w tej klasie latają' dawid: 'no to trzeba się myc to nie będą latały' :evil_lol: a na macie to od motakowej się dowiedziałam, że jak jakieś 6 lat temu założyła sobie żele na paznokcie to jej po 2 dniach odpadły bo tak jej lux założyli :evil_lol: a na wycieczce w autobusie nam opowiadała, które fluidy są najlepsze, i które tusze też itp :megagrin: ona jest świetna ostatnio pisała na tablicy i paznokciem pzejechała niechcący i cos takiego 'ałaaa jak to boli, kurczę jak wrócę do domu będę musiała sobie go dokleić go' :evil_lol: Quote
wiki4 Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 vege* napisał(a):A ja od historii, jak pyta kogo kolwiek i ktos się pomyli i powie coś źle, to odrazu się drze 'źleeeee, dlaczego się nie uczyłeś?!, przecież historia to podstawa wszystkiego, 1, siadaj!' i tak na każdej lekcji i ja nawet się odezwać boję u niej :cool1: a tak reszta to skopo :lol: najlepiej to na macie u ans jest i angolu :evil_lol: ostatnio jaki tekst na angolu poleciał <hahaha> nauczycielka: 'boże święty jakie tu muchy w tej klasie latają' dawid: 'no to trzeba się myc to nie będą latały' :evil_lol: a na macie to od motakowej się dowiedziałam, że jak jakieś 6 lat temu założyła sobie żele na paznokcie to jej po 2 dniach odpadły bo tak jej lux założyli :evil_lol: a na wycieczce w autobusie nam opowiadała, które fluidy są najlepsze, i które tusze też itp :megagrin: ona jest świetna ostatnio pisała na tablicy i paznokciem pzejechała niechcący i cos takiego 'ałaaa jak to boli, kurczę jak wrócę do domu będę musiała sobie go dokleić go' :evil_lol: To fajna tipsiara :mdleje: Moja koleżanka jak założyła sobie tipsy to wszystkie odleciały w jeden dzień :diabloti: No bo kto widział iść w japonkach tipsach i mini w pole :evil_lol: Quote
vege* Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 wiki4 napisał(a): No bo kto widział iść w japonkach tipsach i mini w pole :evil_lol: hahahha dobre :evil_lol: mojej koleżance ciocia założyła tipsy i jak jej chyba po ok 3tyg zaczęły odpadać i jak już jej później wszystkie odpadły to jęczała, że paznokcie ma jak papier :evil_lol: i rzeczywiście, paznokcie były tragiczne :diabloti: :eviltong: Quote
wiki4 Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Dlatego nie spieszy mi się do założenia tipsów :lol: Chociaż mama mogłaby mi z łatwością założyć ale jak widzę te klientki co piszczą bo je boli to mi się odechciewa :eviltong: Quote
as_kate Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 vege* napisał(a):a żebyś wiedziała, że marudzę :eviltong: każdy gadał, że w 3 gim to mało lekcji i mało nauki a tu doopa :evil_lol: 3 liceum to jeszcze :p bo sobie wybierasz czego chcesz się uczyć :p 3 gim to najwięcej roboty, bo do testu trzeba się porządnie przygotować, a jest on dość decydujący ^^ Quote
vege* Posted October 11, 2009 Author Posted October 11, 2009 wiki4 napisał(a):Dlatego nie spieszy mi się do założenia tipsów :lol: Chociaż mama mogłaby mi z łatwością założyć ale jak widzę te klientki co piszczą bo je boli to mi się odechciewa :eviltong: uuuu :lol: ja tam bym sobie ani tipsów ani żeli nie zakłądała bo dla mnie to kiczowato wygląda :lol: as_kate napisał(a):3 liceum to jeszcze :p bo sobie wybierasz czego chcesz się uczyć :p 3 gim to najwięcej roboty, bo do testu trzeba się porządnie przygotować, a jest on dość decydujący ^^ a ty w której jesteś teraz klasie? Quote
stratoos Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Wpadamy do Was się przywitać, po długiej przerwie :hand: Ja też jestem w 3 gimn i wszyscy nauczyciele szaleją na punkcie egzaminu i nie jest łatwo :roll: Quote
vege* Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 A u mnie zima się zaczyna :-o nie no ja nie mogę połowa października dopiero a tu śnieeeeeeeeg:-o Quote
wiki4 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 vege* napisał(a):A u mnie zima się zaczyna :-o nie no ja nie mogę połowa października dopiero a tu śnieeeeeeeeg:-o U mnie był i się zmył :evil_lol: Daj jakieś focie i zapraszam do mnie :cool3: Quote
wiki4 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Hej, hej!!!:mad: Wiem, że jesteście :mad: Nawet swej galerii nie odwiedzicie :angryy: :diabloti: Quote
Talia Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Są, sa. Wszędzie sie udzielają tylko nie w swojej galerii:mad: Quote
wiki4 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Talia napisał(a):Są, sa. Wszędzie sie udzielają tylko nie w swojej galerii:mad: Ot to co! :evil_lol: Łobuziary :mad: Zaraz wyślę dłuugą skargę :cool3::diabloti: Quote
vege* Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 [quote name='wiki4']Hej, hej!!!:mad: Wiem, że jesteście :mad: Nawet swej galerii nie odwiedzicie :angryy: :diabloti: już jestem :evil_lol: spokojnie, oddychaj :diabloti: myślałam, że już każdy o nas zapomniał i nikt nie odwiedza naszej galerii :evil_lol: [quote name='Talia']Są, sa. Wszędzie sie udzielają tylko nie w swojej galerii:mad: przepraszam was:lol: zaraz wstawie jakieś fotki ok:oops: [quote name='wiki4']Ot to co! :evil_lol: Łobuziary :mad: Zaraz wyślę dłuugą skargę :cool3::diabloti: no weź ale ty paskudna jesteś:eviltong::diabloti: Quote
wiki4 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 vege* napisał(a):już jestem :evil_lol: spokojnie, oddychaj :diabloti: myślałam, że już każdy o nas zapomniał i nikt nie odwiedza naszej galerii :evil_lol: przepraszam was:lol: zaraz wstawie jakieś fotki ok:oops: no weź ale ty paskudna jesteś:eviltong::diabloti: Oddycham :evil_lol: Na kolana! Albo...focie :diabloti: Mmm...komplementami mnie obrzucasz :loveu::evil_lol: Quote
vege* Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 dobra na razie wam starczy :evil_lol: Quote
wiki4 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Misie ? :evil_lol: Mmm...te papcie w korytarzu :cool3: Ale się słitaśne patrzy :loveu: Quote
vege* Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 jakim korytarzu, to mój pokój:mad: :diabloti: Quote
wiki4 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 vege* napisał(a):jakim korytarzu, to mój pokój:mad: :diabloti: Łe, sorry :evil_lol: Quote
Talia Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Śliczne zdjęcia:loveu: Jaka ona spokojna:eviltong: Korytarz :grin::roflt:A kapcioszki wymajają:cool3: Quote
wiki4 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Talia napisał(a):Śliczne zdjęcia:loveu: Jaka ona spokojna:eviltong: Korytarz :grin::roflt:A kapcioszki wymajają:cool3: Mała pomyłka :evil_lol: Quote
Talia Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 wiki4 napisał(a):Mała pomyłka :evil_lol: Prawie nikt nie zauważył:evil_lol: Quote
Recommended Posts