Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

vege* napisał(a):
Trzeba było w łeb strzelić :diabloti:

Ja też nie muszę tak rano wstawać, ale muszę się przyzwyczajać jak do szkoły będę chodziła:evil_lol:

to samo mi Sebek napisał jak mu sie w sms-ie pożaliłam :eviltong:

ja w przyszłym tygodniu bede wstawała o 5 tej :eviltong:

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

vege* napisał(a):
Ja kiedyś tak do 10 roku życia wstawałam o 5-6 nie wiem po jakie licho :/

Z wiekiem śpię coraz więcej :evil_lol:

Bo dzieci są durne :diabloti: i wstają wcześnie.

Posted

dOgLoV napisał(a):
to samo mi Sebek napisał jak mu sie w sms-ie pożaliłam :eviltong:

ja w przyszłym tygodniu bede wstawała o 5 tej :eviltong:

biedna Aga :(
agaciaaa napisał(a):
Bo dzieci są durne :diabloti: i wstają wcześnie.

ej wypraszam to sobie, ja byłam kochana i w nocy ani razu się nie budziłam i do dziś nie budzę i spałam długo więc moja mama była w niebo wzięta :evil_lol: Moja starsza siostra była gorsza :diabloti:

Posted

vege* napisał(a):
biedna Aga :(

ej wypraszam to sobie, ja byłam kochana i w nocy ani razu się nie budziłam i do dziś nie budzę i spałam długo więc moja mama była w niebo wzięta :evil_lol: Moja starsza siostra była gorsza :diabloti:

Noc bez pobudki to moje marzenie, ale nie ma szans, zawsze muszę chociaż raz wstać siku :eviltong: a jak wypiję wieczorem piwo, to mam od 3 do 5 pobudek gwarantowane :shake: :diabloti:

Posted

agaciaaa napisał(a):
Noc bez pobudki to moje marzenie, ale nie ma szans, zawsze muszę chociaż raz wstać siku :eviltong: a jak wypiję wieczorem piwo, to mam od 3 do 5 pobudek gwarantowane :shake: :diabloti:

Ja się nigdy nie budziłam, czasami mi się zdarzy jak usłyszę komara :p a tak to mogłaby mi koło ucha bomba wybuchnąć i nic:evil_lol:

Posted

vege* napisał(a):
Ja się nigdy nie budziłam, czasami mi się zdarzy jak usłyszę komara :p a tak to mogłaby mi koło ucha bomba wybuchnąć i nic:evil_lol:

Zazdroszczę! Jak mi komar bzyka:eviltong: nad uchem to zupełnie spać nie mogę :roll: W ogóle mam raczej dość płytki sen.

Posted

Ja mam strasznie twardy i cieszy mnie to, Kiedyś mój pies chciał w nocy wyjść na dwór i próbował mnie obudzić, nie udało się, dlatego poszedł obudzić mamę :diabloti: Pewnie jak dziecko będę miała (kiedyś) to się zapłacze w nocy :diabloti:

Posted

vege* napisał(a):
Na ile? :)

Wiem, ale mimo wszystko super się z nią dogaduję :)

nawet nie na 2 tygodnie :shake:
jak dobrze pójdzie to 1,5 tygodnia...

Ty ją wykorzystujesz :lol:
vege* napisał(a):
Ja mam strasznie twardy i cieszy mnie to, Kiedyś mój pies chciał w nocy wyjść na dwór i próbował mnie obudzić, nie udało się, dlatego poszedł obudzić mamę :diabloti: Pewnie jak dziecko będę miała (kiedyś) to się zapłacze w nocy :diabloti:

ja też taki mam...
dlatego Ciap od razu do mojej mamy popyla, już nie liczy, że mnie dobudzi :evil_lol:

Ostatnio wymyśliłam, że budzik położę na ławie i aby og wyłączyć to muszę wstać z łóżka i wtedy się obudzę.. Najlepsze jest to, że ja ten budzik wyłączam, a nie pamiętam abym wstawała z łóżka... :diabloti:

Posted

kalyna napisał(a):
nawet nie na 2 tygodnie :shake:
jak dobrze pójdzie to 1,5 tygodnia...

Ty ją wykorzystujesz :lol:

ja też taki mam...
dlatego Ciap od razu do mojej mamy popyla, już nie liczy, że mnie dobudzi :evil_lol:

Ostatnio wymyśliłam, że budzik położę na ławie i aby og wyłączyć to muszę wstać z łóżka i wtedy się obudzę.. Najlepsze jest to, że ja ten budzik wyłączam, a nie pamiętam abym wstawała z łóżka... :diabloti:

Znam to znam:diabloti:
FredziaFredzia napisał(a):
Witam się w galerii, nie pamiętam czy kiedyś zaglądałam? ;)
Co do wstawania to mogę spać i spać i wyłączać budzik za każdym razem jak zadzwoni nie pamiętając że go wyłączyłam :lol:

cześć :)
ja też nigdy nie pamiętam, że wyłączyłam budzik i jak do szkoły jeszcze chodziłam to jak zwykle musiałam zaspać :evil_lol: i wiecznie wpadałam na lekcje i jedna i ta sama gadka "przepraszam sorko, ale zaspałam...znowu":evil_lol:

Posted

magdabroy napisał(a):
A ja ustawiam budzik w telefonie, na wibracjach i budzę się momentalnie ;)

Ja mam głośny budzik + wibracje a i tak często mi się wydaje, ze to mi się śni i śpię dalej :evil_lol:

Posted

a ja sobie dziś ustawiłam 3 budziki i jakoś wstałam :evil_lol:

Najśmieszniejsze jest to, że z łóżka na stałe wyrwał mnie ten, który zazwyczaj dzwoni do szkoły :D

Posted

Pixeloza napisał(a):
a ja sobie dziś ustawiłam 3 budziki i jakoś wstałam :evil_lol:

Najśmieszniejsze jest to, że z łóżka na stałe wyrwał mnie ten, który zazwyczaj dzwoni do szkoły :D

No tak przyzwyczajaj się:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

kalyna napisał(a):
wygodna :roll:

leniwa chciałaś rzec :diabloti:

Oj też kiedyś miałam mocny sen, z wiekiem mi przeszło, teraz w nocy potrafi mnie Pamir obudzić bo się drapie, albo na łóżko wchodzi ( a robi to mega delikatnie - tak boczkiem ). No i teraz w nocy dodatkowa akustyka to Mała wiercąca się po klatce :lol:

Na szczęście przez ostatnie 2-3 lata wyrobiłam się na tyle, że nawet obudzona mogę zasnąć z powrotem bez problemu - kiedyś było gorzej bo coś jak mnie obudziło na przykład o 3-4 to już za diabła nie mogłam usnąć i się tak szlajałam z psem nad ranem po mieście żeby rodzinki nie budzić :)

Posted

Luzia napisał(a):
leniwa chciałaś rzec :diabloti:

Oj też kiedyś miałam mocny sen, z wiekiem mi przeszło, teraz w nocy potrafi mnie Pamir obudzić bo się drapie, albo na łóżko wchodzi ( a robi to mega delikatnie - tak boczkiem ). No i teraz w nocy dodatkowa akustyka to Mała wiercąca się po klatce :lol:

Na szczęście przez ostatnie 2-3 lata wyrobiłam się na tyle, że nawet obudzona mogę zasnąć z powrotem bez problemu - kiedyś było gorzej bo coś jak mnie obudziło na przykład o 3-4 to już za diabła nie mogłam usnąć i się tak szlajałam z psem nad ranem po mieście żeby rodzinki nie budzić :)

Też tak mam, że jak już się jednak obudzę to bez problemu zasnę :) Mnie nic w nocy nie budzi oprócz komarów:lol: Nuka śpi jeszcze bardziej kamiennym snem niż ja :evil_lol:

Posted

Pixeloza napisał(a):
ale ja mam co roku 2-miesięczne WAKACJE :diabloti:
Miłej pracy życzę :evil_lol:

Ale ja nie pracuję :diabloti:

Kiedyś ci się te wakacje skończą jak na studia pójdziesz :diabloti: