Aleksa. Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 vege* napisał(a):wyzwanie czas zacząć! :diabloti::diabloti::diabloti: http://bezuzyteczna.pl/aby-obejrzec-wszystkie-odcinki-54188 przespac to wszystko :D Quote
agaciaaa Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 http://img855.imageshack.us/img855/3087/eznh.jpg cudne ma te łapeczki, jak możesz ich nie lubić :loveu: vege* napisał(a):To może lody z bitą śmietaną i owocami :evil_lol: Też wczoraj jadłam :loveu: z borówką, gruszką, ananasem i arbuzem :loveu: A dziś mam w pracy pycha sałatkę - ryż, kurczak wędzony, kukurydza, ananas i majonez :p Quote
vege* Posted August 22, 2013 Author Posted August 22, 2013 dOgLoV napisał(a):Hejka ;) powodzenia :eviltong: cześć :) nie podejmę się wyzwania bo w necie nie ma tylu odcinków :eviltong: Aleksandra95 napisał(a):przespac to wszystko :D :lol: agaciaaa napisał(a):http://img855.imageshack.us/img855/3087/eznh.jpg cudne ma te łapeczki, jak możesz ich nie lubić :loveu: Też wczoraj jadłam :loveu: z borówką, gruszką, ananasem i arbuzem :loveu: A dziś mam w pracy pycha sałatkę - ryż, kurczak wędzony, kukurydza, ananas i majonez :p Bo mają plamki :evil_lol: Ja jadłam z nektarynką, brzoskwinią i bananem :) Jak jadłam mięso to też taką sałatkę jadłam, tlyko, że z normalnym a nie wędzonym kurczakiem ;) Quote
agaciaaa Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 vege* napisał(a):Bo mają plamki :evil_lol: Ja jadłam z nektarynką, brzoskwinią i bananem :) Jak jadłam mięso to też taką sałatkę jadłam, tlyko, że z normalnym a nie wędzonym kurczakiem ;) Właśnie temu są cudne! :loveu: Banan z lodami jest mega :loveu: czemu ja wczoraj jeszcze banana nie dokupiłam :evil_lol: zrobiłam z tym co akurat miałam w domu ;) Z normalnym też robiłam kiedyś plus jeszcze papryka czerwona. Ale teraz jakoś wolę z wędzonym ;) Quote
vege* Posted August 22, 2013 Author Posted August 22, 2013 agaciaaa napisał(a):Właśnie temu są cudne! :loveu: Banan z lodami jest mega :loveu: czemu ja wczoraj jeszcze banana nie dokupiłam :evil_lol: zrobiłam z tym co akurat miałam w domu ;) Z normalnym też robiłam kiedyś plus jeszcze papryka czerwona. Ale teraz jakoś wolę z wędzonym ;) Ja jakoś tych plamek nie lubię, ale każdy kto ją widzi to się właśnie zachwyca albo jej ogonkiem albo tymi łapkami :lol: Ja też robiłam z tym co miałam w domu, miałam jeszcze arbuza, ale arbuz do lodów mi nie pasuje :eviltong: Quote
agaciaaa Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 vege* napisał(a):Ja też robiłam z tym co miałam w domu, miałam jeszcze arbuza, ale arbuz do lodów mi nie pasuje :eviltong: Też miałam wątpliwości czy będzie pasował, jak dla mnie było ok :p Quote
vege* Posted August 22, 2013 Author Posted August 22, 2013 agaciaaa napisał(a):Też miałam wątpliwości czy będzie pasował, jak dla mnie było ok :p To następnym razem dorzucę arbuza :) A no i z winogronami też jest pycha :loveu: Idę do orange bo mi się umowa kończy i muszę przedłużyć ;) Quote
agaciaaa Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 vege* napisał(a):To następnym razem dorzucę arbuza :) A no i z winogronami też jest pycha :loveu: Idę do orange bo mi się umowa kończy i muszę przedłużyć ;) Spróbuj :) O tak winogrona też super pasują i maliny! Ale malin w Lidlu nie było :eviltong: a tam właśnie poszłam po bitą śmietanę :eviltong: Chce Ci się z domu wychodzić? :eviltong: u mnie leje.. Quote
angineuuka Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 a ja muszę do banku jechać i na pocztę. A mi się nie chce. :eviltong: Quote
vege* Posted August 22, 2013 Author Posted August 22, 2013 agaciaaa napisał(a):Spróbuj :) O tak winogrona też super pasują i maliny! Ale malin w Lidlu nie było :eviltong: a tam właśnie poszłam po bitą śmietanę :eviltong: Chce Ci się z domu wychodzić? :eviltong: u mnie leje.. O maliny :loveu: U mnie dziś nie pada, cały deszcz chyba się wypadał wczoraj i dziś w nocy :evil_lol: Angi napisał(a):a ja muszę do banku jechać i na pocztę. A mi się nie chce. :eviltong: life is brutal:diabloti: Quote
Kazuro Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 ja muszę iść psu po żarcie, bo 3 dzień z rzędu je kaczą szyję (ostatnią już, teraz zamrażalnik świeci pustkami:diabloti:) i dzisiaj spojrzała na mnie wymownym wzrokiem Quote
vege* Posted August 22, 2013 Author Posted August 22, 2013 Ada i Fanta napisał(a):ja muszę iść psu po żarcie, bo 3 dzień z rzędu je kaczą szyję (ostatnią już, teraz zamrażalnik świeci pustkami:diabloti:) i dzisiaj spojrzała na mnie wymownym wzrokiem Wyrodna właścicielka z ciebie:mad: Quote
xxxkaluniaxxx Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 Ada i Fanta napisał(a):ja muszę iść psu po żarcie, bo 3 dzień z rzędu je kaczą szyję (ostatnią już, teraz zamrażalnik świeci pustkami:diabloti:) i dzisiaj spojrzała na mnie wymownym wzrokiem Boszee co za wyrodna właścicielka :shake::evil_lol: U mnie był dziś przystojny pan kurier z Kalusiowym żarciem, nie musiałam się z mieszkania ruszać wystarczyło trochę poklikać :loveu::diabloti: Quote
kalyna Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 xxxkaluniaxxx napisał(a):Boszee co za wyrodna właścicielka :shake::evil_lol: U mnie był dziś przystojny pan kurier z Kalusiowym żarciem, nie musiałam się z mieszkania ruszać wystarczyło trochę poklikać :loveu::diabloti: ja nie wychodziłam z domciu i nie klikałam i jedzonko samo do mnie przyjechało :eviltong: tzn. mamusia się zamartwiła o zwierzyniec i pojechała do rzeźnika i kupiła 15kg mostków i 5kg szyjek kaczych, i parę kg kurzych łapek :evil_lol: ależ ja jestem wygodna :roll: Quote
xxxkaluniaxxx Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 kalyna napisał(a):ja nie wychodziłam z domciu i nie klikałam i jedzonko samo do mnie przyjechało :eviltong: tzn. mamusia się zamartwiła o zwierzyniec i pojechała do rzeźnika i kupiła 15kg mostków i 5kg szyjek kaczych, i parę kg kurzych łapek :evil_lol: ależ ja jestem wygodna :roll: Oj tam oj tam :lol: ile tego :-o używasz osobnej lodówki do jedzonka piesków? :diabloti: Quote
kalyna Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 xxxkaluniaxxx napisał(a):Oj tam oj tam :lol: ile tego :-o używasz osobnej lodówki do jedzonka piesków? :diabloti: przecież przed przybyciem Gandzika, specjalnie kupiłam zamrażarkę :evil_lol: no i jedna półka w lodówce ich, jajka, bierzące żarełko itp gdzieś trzymać muszę.. :lol: Nie wspominam o całej reszcie, ile szafek mam dla psów :splat: Quote
vege* Posted August 23, 2013 Author Posted August 23, 2013 xxxkaluniaxxx napisał(a):Boszee co za wyrodna właścicielka :shake::evil_lol: U mnie był dziś przystojny pan kurier z Kalusiowym żarciem, nie musiałam się z mieszkania ruszać wystarczyło trochę poklikać :loveu::diabloti: Za mnie klika siostra :loveu: kalyna napisał(a):ja nie wychodziłam z domciu i nie klikałam i jedzonko samo do mnie przyjechało :eviltong: tzn. mamusia się zamartwiła o zwierzyniec i pojechała do rzeźnika i kupiła 15kg mostków i 5kg szyjek kaczych, i parę kg kurzych łapek :evil_lol: ależ ja jestem wygodna :roll: Ile żarcia :lol: xxxkaluniaxxx napisał(a):Oj tam oj tam :lol: ile tego :-o używasz osobnej lodówki do jedzonka piesków? :diabloti: No proste, że tak:diabloti: kalyna napisał(a):przecież przed przybyciem Gandzika, specjalnie kupiłam zamrażarkę :evil_lol: no i jedna półka w lodówce ich, jajka, bierzące żarełko itp gdzieś trzymać muszę.. :lol: Nie wspominam o całej reszcie, ile szafek mam dla psów :splat: Ja mam jedną szafę dla Nuki i kilka kartonów z zabawkami i akcesoriami :evil_lol: Quote
vege* Posted August 23, 2013 Author Posted August 23, 2013 agaciaaa napisał(a):ooo już nie śpisz? :eviltong: Nie, wstałam o 9 :crazyeye: dOgLoV napisał(a):hejka ;) cześć :) Quote
łamAga Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 a ja juz prawie od 7dmej nie spie bo Kinia latała po całym domu i darła papkę :mad: Quote
agaciaaa Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 vege* napisał(a):Nie, wstałam o 9 :crazyeye: Ja od jakiegoś pół roku nie wstaję później niż 9 :lol: ale to mi się tak przestawiło dopiero teraz, po tyyylu latach życia :evil_lol: wcześniej nie wstawałam przed 10 jak nie musiałam. Quote
łamAga Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 agaciaaa napisał(a):Ja od jakiegoś pół roku nie wstaję później niż 9 :lol: ale to mi się tak przestawiło dopiero teraz, po tyyylu latach życia :evil_lol: wcześniej nie wstawałam przed 10 jak nie musiałam. Ja kiedys wstawałam 11-12 :diabloti: to były czasy :roll: Quote
vege* Posted August 23, 2013 Author Posted August 23, 2013 dOgLoV napisał(a):a ja juz prawie od 7dmej nie spie bo Kinia latała po całym domu i darła papkę :mad: Trzeba było w łeb strzelić :diabloti: agaciaaa napisał(a):Ja od jakiegoś pół roku nie wstaję później niż 9 :lol: ale to mi się tak przestawiło dopiero teraz, po tyyylu latach życia :evil_lol: wcześniej nie wstawałam przed 10 jak nie musiałam. Ja też nie muszę tak rano wstawać, ale muszę się przyzwyczajać jak do szkoły będę chodziła:evil_lol: Quote
vege* Posted August 23, 2013 Author Posted August 23, 2013 dOgLoV napisał(a):Ja kiedys wstawałam 11-12 :diabloti: to były czasy :roll: Ja kiedyś tak do 10 roku życia wstawałam o 5-6 nie wiem po jakie licho :/ Z wiekiem śpię coraz więcej :evil_lol: Quote
Recommended Posts