vege* Posted August 21, 2013 Author Posted August 21, 2013 No właśnie jak znowu zacznie podkarmiać Nukę to mu to powiem :diabloti: Ale pewnie znam odpowiedź, powie coś w stylu "ale ty to możesz sobie wziąć i rozumiesz wszystko, a Nuka sama sobie nie weźmie" :roll: Quote
Ty$ka Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 Oj, łączę się z Tobą w bólu. Tylko, że moi rodzice akurat psu nie dają nic, tylko babcia, która uważa, że po co mu karmę kupuję, że to taki syf i ona nakarmi... chlebem ze smalcem... taaa Quote
vege* Posted August 21, 2013 Author Posted August 21, 2013 Nuka by nie zjadła chleba ze smalcem, ale u babci wszystko zje:roll: Quote
Ty$ka Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 No u mojej babci też mój... eh... to jest przerażające... Quote
vege* Posted August 21, 2013 Author Posted August 21, 2013 Nuka w zimę nawet od jakiegoś dziecka śnieg zjadła, bo dziecko się popłakało jak Nuka nie chciała i tak przez płacz "pesek nie ce?" :placz: to Nuka podeszła i wzięła od dzieciaka tą kulkę śniegu, a dzieciak przestał płakać :evil_lol: Quote
vege* Posted August 21, 2013 Author Posted August 21, 2013 czeeeeeeeeeść :) Idę na spacer, na łąkach jest błoto to przejdę się po osiedlu ogarniać Nukę, żeby spokojnie przechodziła koło swojego wroga :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 Powodzenia :D PS: Dlaczego jak się wchodzi na Twój profil na avatarze jest Nuka, a teraz (przy postach) jest niuf? ;pp Quote
*Magda* Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 Ty$ka napisał(a): PS: Dlaczego jak się wchodzi na Twój profil na avatarze jest Nuka, a teraz (przy postach) jest niuf? ;pp W avatarze jest niuf, a Nuka jest na zdjęciu profilowym ;) To są dwie różne rzeczy :eviltong: Quote
Ty$ka Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 magdabroy napisał(a):W avatarze jest niuf, a Nuka jest na zdjęciu profilowym ;) To są dwie różne rzeczy :eviltong: O kurcze.... nie wiedziałam ;p Quote
Kazuro Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 Hej :loveu: Moja mama też mi psa podkarmia:mad: Jakieś 3 lata temu w końcu wysiadła jej jedna tylna łapa, taka tłusta była. Mamę uderzyło po kieszeni, przestała ją paść i F. pięknie schudła do 10 kg. Ostatnio jednak mama stwierdziła, że teraz jak jest chuda (dla niej za chuda) to może jej raz na jakiś czas coś dać, a jej raz na jakiś czas znaczy codziennie. Więc sucz znów się otłuszcza :roll: Ty$ka napisał(a):O kurcze.... nie wiedziałam ;p człowiek się uczy całe życie :D Quote
vege* Posted August 21, 2013 Author Posted August 21, 2013 Ty$ka napisał(a):Powodzenia :D PS: Dlaczego jak się wchodzi na Twój profil na avatarze jest Nuka, a teraz (przy postach) jest niuf? ;pp Czary :diabloti: magdabroy napisał(a):W avatarze jest niuf, a Nuka jest na zdjęciu profilowym ;) To są dwie różne rzeczy :eviltong: jaka mądra Madzia :loveu: Ty$ka napisał(a):O kurcze.... nie wiedziałam ;p :evil_lol: Ada i Fanta napisał(a):Hej :loveu: Moja mama też mi psa podkarmia:mad: Jakieś 3 lata temu w końcu wysiadła jej jedna tylna łapa, taka tłusta była. Mamę uderzyło po kieszeni, przestała ją paść i F. pięknie schudła do 10 kg. Ostatnio jednak mama stwierdziła, że teraz jak jest chuda (dla niej za chuda) to może jej raz na jakiś czas coś dać, a jej raz na jakiś czas znaczy codziennie. Więc sucz znów się otłuszcza :roll: człowiek się uczy całe życie :D Cześć :loveu: Widzę, że nie jestem sama z tym problemem :roll: To nie jest fajne jak się o coś prosi a ktoś to bezczelnie olewa i robi swoje :shake: Jak mnie tata o coś prosi jeśli chodzi o Nukę to też to olewam. Jak goście przychodzą to pod moją nieobecność Nuka potrafi z talerza im coś zabrać i wtedy jest krzyk "Baśka bierz tego psa bo znowu wchodzi na stół", moja odpowiedź zawsze jest krótka i prosta "sam przyzwyczaiłeś, sam to odkręcaj, jak prosiłam to się mnie nie słuchało:diabloti:" Nuka na łąkach kopała dobre 30 min dół, to była normalna trawa z kwiatami polnymi, kopie kopie, dół już ma tak 20 parę cm, a tam jakieś gniazdo :mdleje: Ale na szczęście wypluła wszystko i było puste. Quote
*Magda* Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 vege* napisał(a): jaka mądra Madzia :loveu: Bo ja jestem mądrą blondynką :grins: Quote
monika15 Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 siema :) mialam nadzieje, ze o jedzeniu, jakis przepisach piszecie, a tu nic:evil_lol: mam ochote cos dobrego zrobic Quote
Ty$ka Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 magdabroy napisał(a):Bo ja jestem mądrą blondynką :grins: Pfff.... takie rzeczy to tylko w Erze :p (za to ja wyszłam na idiotkę :lol:) Może Nuka kopała właśnie dlatego, że to było gniazdo? Quote
*Magda* Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 monika15 napisał(a):siema :) mialam nadzieje, ze o jedzeniu, jakis przepisach piszecie, a tu nic:evil_lol: mam ochote cos dobrego zrobic A na co masz ochotę? Może coś podpowiem ;) Ty$ka napisał(a):Pfff.... takie rzeczy to tylko w Erze :p (za to ja wyszłam na idiotkę :lol:) Ery już nie ma :eviltong: Nie na idiotkę, tylko na niewiedzącą ;) Quote
monika15 Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 magdabroy napisał(a):A na co masz ochotę? Może coś podpowiem ;) Ery już nie ma :eviltong: Nie na idiotkę, tylko na niewiedzącą ;) hmmm, na cos slodkiego, ale prostego do zrobienia:cool3: ;) Quote
angineuuka Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 Tez mam ochote na cos slodkiego... Przeszlabym sie do sklepu ale mi sie nie chce. :evil_lol: Quote
vege* Posted August 21, 2013 Author Posted August 21, 2013 magdabroy napisał(a):Bo ja jestem mądrą blondynką :grins: :grins: monika15 napisał(a):siema :) mialam nadzieje, ze o jedzeniu, jakis przepisach piszecie, a tu nic:evil_lol: mam ochote cos dobrego zrobic ja będę zaraz robiła cukinie w cieście naleśnikowym :) Ty$ka napisał(a):Pfff.... takie rzeczy to tylko w Erze :p (za to ja wyszłam na idiotkę :lol:) Może Nuka kopała właśnie dlatego, że to było gniazdo? nie wiem, ale ona zawsze kopie jak coś wyczuje i zawsze coś wykopie, jak nie kości to właśnie gniazda :mdleje: Quote
*Magda* Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 monika15 napisał(a):hmmm, na cos slodkiego, ale prostego do zrobienia:cool3: ;) To chyba nie pomogę :shake: Quote
vege* Posted August 21, 2013 Author Posted August 21, 2013 magdabroy napisał(a):A na co masz ochotę? Może coś podpowiem ;) Ery już nie ma :eviltong: Nie na idiotkę, tylko na niewiedzącą ;) Teraz jest T-mobile :evil_lol: monika15 napisał(a):hmmm, na cos slodkiego, ale prostego do zrobienia:cool3: ;) To może lody z bitą śmietaną i owocami :evil_lol: Angi napisał(a):Tez mam ochote na cos slodkiego... Przeszlabym sie do sklepu ale mi sie nie chce. :evil_lol: A ja nie wiem na co mam ochotę :evil_lol: Quote
monika15 Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 Angi napisał(a):Tez mam ochote na cos slodkiego... Przeszlabym sie do sklepu ale mi sie nie chce. :evil_lol: mi tez:evil_lol: magdabroy napisał(a):To chyba nie pomogę :shake: no nic, jakos to przezyje;) Quote
monika15 Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 vege* napisał(a):Teraz jest T-mobile :evil_lol: To może lody z bitą śmietaną i owocami :evil_lol: A ja nie wiem na co mam ochotę :evil_lol: nie mam lodow i bitej smietany... i owocow:diabloti: Quote
Recommended Posts