Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No właśnie jak znowu zacznie podkarmiać Nukę to mu to powiem :diabloti: Ale pewnie znam odpowiedź, powie coś w stylu "ale ty to możesz sobie wziąć i rozumiesz wszystko, a Nuka sama sobie nie weźmie" :roll:

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj, łączę się z Tobą w bólu. Tylko, że moi rodzice akurat psu nie dają nic, tylko babcia, która uważa, że po co mu karmę kupuję, że to taki syf i ona nakarmi... chlebem ze smalcem... taaa

Posted

Nuka w zimę nawet od jakiegoś dziecka śnieg zjadła, bo dziecko się popłakało jak Nuka nie chciała i tak przez płacz "pesek nie ce?" :placz: to Nuka podeszła i wzięła od dzieciaka tą kulkę śniegu, a dzieciak przestał płakać :evil_lol:

Posted

czeeeeeeeeeść :)

Idę na spacer, na łąkach jest błoto to przejdę się po osiedlu ogarniać Nukę, żeby spokojnie przechodziła koło swojego wroga :evil_lol:

Posted

Ty$ka napisał(a):

PS: Dlaczego jak się wchodzi na Twój profil na avatarze jest Nuka, a teraz (przy postach) jest niuf? ;pp

W avatarze jest niuf, a Nuka jest na zdjęciu profilowym ;) To są dwie różne rzeczy :eviltong:

Posted

magdabroy napisał(a):
W avatarze jest niuf, a Nuka jest na zdjęciu profilowym ;) To są dwie różne rzeczy :eviltong:

O kurcze.... nie wiedziałam ;p

Posted

Hej :loveu:
Moja mama też mi psa podkarmia:mad: Jakieś 3 lata temu w końcu wysiadła jej jedna tylna łapa, taka tłusta była. Mamę uderzyło po kieszeni, przestała ją paść i F. pięknie schudła do 10 kg. Ostatnio jednak mama stwierdziła, że teraz jak jest chuda (dla niej za chuda) to może jej raz na jakiś czas coś dać, a jej raz na jakiś czas znaczy codziennie. Więc sucz znów się otłuszcza :roll:

Ty$ka napisał(a):

człowiek się uczy całe życie :D

Posted

Ty$ka napisał(a):
Powodzenia :D

PS: Dlaczego jak się wchodzi na Twój profil na avatarze jest Nuka, a teraz (przy postach) jest niuf? ;pp

Czary :diabloti:
magdabroy napisał(a):

jaka mądra Madzia :loveu:
Ty$ka napisał(a):

:evil_lol:
Ada i Fanta napisał(a):
Hej :loveu:
Moja mama też mi psa podkarmia:mad: Jakieś 3 lata temu w końcu wysiadła jej jedna tylna łapa, taka tłusta była. Mamę uderzyło po kieszeni, przestała ją paść i F. pięknie schudła do 10 kg. Ostatnio jednak mama stwierdziła, że teraz jak jest chuda (dla niej za chuda) to może jej raz na jakiś czas coś dać, a jej raz na jakiś czas znaczy codziennie. Więc sucz znów się otłuszcza :roll:

człowiek się uczy całe życie :D

Cześć :loveu:
Widzę, że nie jestem sama z tym problemem :roll: To nie jest fajne jak się o coś prosi a ktoś to bezczelnie olewa i robi swoje :shake: Jak mnie tata o coś prosi jeśli chodzi o Nukę to też to olewam. Jak goście przychodzą to pod moją nieobecność Nuka potrafi z talerza im coś zabrać i wtedy jest krzyk "Baśka bierz tego psa bo znowu wchodzi na stół", moja odpowiedź zawsze jest krótka i prosta "sam przyzwyczaiłeś, sam to odkręcaj, jak prosiłam to się mnie nie słuchało:diabloti:"

Nuka na łąkach kopała dobre 30 min dół, to była normalna trawa z kwiatami polnymi, kopie kopie, dół już ma tak 20 parę cm, a tam jakieś gniazdo :mdleje: Ale na szczęście wypluła wszystko i było puste.

Posted

magdabroy napisał(a):
Bo ja jestem mądrą blondynką :grins:

Pfff.... takie rzeczy to tylko w Erze :p

(za to ja wyszłam na idiotkę :lol:)

Może Nuka kopała właśnie dlatego, że to było gniazdo?

Posted

monika15 napisał(a):
siema :)
mialam nadzieje, ze o jedzeniu, jakis przepisach piszecie, a tu nic:evil_lol: mam ochote cos dobrego zrobic

A na co masz ochotę? Może coś podpowiem ;)

Ty$ka napisał(a):

Ery już nie ma :eviltong:

Nie na idiotkę, tylko na niewiedzącą ;)

Posted

magdabroy napisał(a):

hmmm, na cos slodkiego, ale prostego do zrobienia:cool3: ;)

Posted

magdabroy napisał(a):
Bo ja jestem mądrą blondynką :grins:

:grins:
monika15 napisał(a):
siema :)
mialam nadzieje, ze o jedzeniu, jakis przepisach piszecie, a tu nic:evil_lol: mam ochote cos dobrego zrobic

ja będę zaraz robiła cukinie w cieście naleśnikowym :)
Ty$ka napisał(a):

Może Nuka kopała właśnie dlatego, że to było gniazdo?

nie wiem, ale ona zawsze kopie jak coś wyczuje i zawsze coś wykopie, jak nie kości to właśnie gniazda :mdleje:

Posted

magdabroy napisał(a):

Teraz jest T-mobile :evil_lol:
monika15 napisał(a):
hmmm, na cos slodkiego, ale prostego do zrobienia:cool3: ;)

To może lody z bitą śmietaną i owocami :evil_lol:
Angi napisał(a):
Tez mam ochote na cos slodkiego... Przeszlabym sie do sklepu ale mi sie nie chce. :evil_lol:

A ja nie wiem na co mam ochotę :evil_lol:

Posted

Angi napisał(a):
Tez mam ochote na cos slodkiego... Przeszlabym sie do sklepu ale mi sie nie chce. :evil_lol:

mi tez:evil_lol:

magdabroy napisał(a):
To chyba nie pomogę :shake:

no nic, jakos to przezyje;)

Posted

vege* napisał(a):
Teraz jest T-mobile :evil_lol:

To może lody z bitą śmietaną i owocami :evil_lol:

A ja nie wiem na co mam ochotę :evil_lol:

nie mam lodow i bitej smietany... i owocow:diabloti: