*Magda* Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 Szybko chcesz go wymienić na nowszy model :diabloti: Od 2 lat Bogdan nie miał drugiej zmiany, więc ten tydzień chyba wykituję, zanim się przyzwyczaję, że wieczory spędzam sama :( Quote
łamAga Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 magdabroy napisał(a):Szybko chcesz go wymienić na nowszy model :diabloti: Od 2 lat Bogdan nie miał drugiej zmiany, więc ten tydzień chyba wykituję, zanim się przyzwyczaję, że wieczory spędzam sama :( bo sie nudze :eviltong: przyzwyczaisz sie ;) Quote
Ty$ka Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 A te rozgadały się w kilku galeriach :siara: :lol: Quote
vege* Posted August 18, 2013 Author Posted August 18, 2013 dOgLoV napisał(a):hejka ;) u nas w galerii jest taki sklep "szachownica" i tez niedawno kupiłam tam zajebiaszcze spodenki za 15 zł , nadaja sie nawet żeby na miasto w nich wyjść :razz: Te moje to też normalne spodenki takie ciemne beżowe z materiału jakby jeans, tylko ja na co dzień nie chodzę w krótkich bo wiecznie mam nogi podrapane, albo w siniakach dlatego napisałam, że to z Nuką na spacery :evil_lol: magdabroy napisał(a):A ja chyba jutro zrobię wypad na shoping, bo Bogdan ma 2 zmianę i będę się nudzić popołudniu :p Ja chyba się jutro przejdę po jakiś szampon do włosów dOgLoV napisał(a):a jak on jest to sie nie nudzisz ?:eviltong: magdabroy napisał(a):Nie, bo "wciskam" mu dzieciaka i wchodzę na dogo :evil_lol: dOgLoV napisał(a):hahahahhaa dobre , ja dzisiaj usycham z nudów a męża mam w domu , nawet na lody nie szło go wyciągnąć taki gbur , siedzi i czyta książkę :roll: chyba czas zmienić męża :eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: magdabroy napisał(a):Szybko chcesz go wymienić na nowszy model :diabloti: Od 2 lat Bogdan nie miał drugiej zmiany, więc ten tydzień chyba wykituję, zanim się przyzwyczaję, że wieczory spędzam sama :( Masz Theosia :) dOgLoV napisał(a):bo sie nudze :eviltong: przyzwyczaisz sie ;) właśnie ;) Ty$ka napisał(a):A te rozgadały się w kilku galeriach :siara: :lol: dOgLoV napisał(a):a co , jak szaleć to szaleć :diabloti: Chwilę mnie nie było a tu tyle mi nagadały :diabloti: Quote
łamAga Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 ja tez raczej nie chodze ale zdarza sie ;) Quote
vege* Posted August 18, 2013 Author Posted August 18, 2013 Ja nie chodzę bo za grube nogi mam :evil_lol: ale za 13 zeta miałam nie kupić? :diabloti: Quote
łamAga Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 vege* napisał(a):Ja nie chodzę bo za grube nogi mam :evil_lol: ale za 13 zeta miałam nie kupić? :diabloti: buahahahaha za grube , bo nie wyrobie hehe ja mam nieładne i co :eviltong: Quote
vege* Posted August 18, 2013 Author Posted August 18, 2013 No nic :eviltong: Ostatnio oglądałam jakiś program i nastolatkowie mówili co im nie pasuje w wyglądzie, później pytali się przypadkowych ludzi o to i powiedzieli, że nawet nie zauważyli tych 'wad', które oni wymienili :evil_lol: Quote
łamAga Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 bo My sobie sami wmawiamy jakies wady które staja sie obsesja , mi sie wydaje ze mam za duzy brzuch i kazdy sie na niego gapi jak ide w bardziej opiętej bluzce :roll: Quote
vege* Posted August 18, 2013 Author Posted August 18, 2013 Dokładnie, sami sobie wmawiamy coś i później siada to na psyche. Quote
łamAga Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 vege* napisał(a):Dokładnie, sami sobie wmawiamy coś i później siada to na psyche. pocieszajace jest tylko to że większość tak ma ;) nie jesteśmy same :diabloti: Quote
*Magda* Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 Ty$ka napisał(a):A te rozgadały się w kilku galeriach :siara: :lol: Zazdrosna? :diabloti: vege* napisał(a): Masz Theosia :) Theoś pójdzie spać o 19:30 ;) A Bogdan kończy pracę o 0:00 :roll: Quote
Ty$ka Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 Ja też mam kompleksy i dobrze mi z tym :lol: Quote
vege* Posted August 19, 2013 Author Posted August 19, 2013 magdabroy napisał(a):Zazdrosna? :diabloti: Theoś pójdzie spać o 19:30 ;) A Bogdan kończy pracę o 0:00 :roll: To niech Theoś chodzi spać równo z tobą :evil_lol: Ty$ka napisał(a):Ja też mam kompleksy i dobrze mi z tym :lol: Każdy ma kompleksy, bo nie wierzę, że gdzieś jest osoba, która ich nie ma. Jednak czasami dopowiadamy sami sobie aż za dużo i sobie niszczymy tym psyche :evil_lol: Muszę iść zaraz do sklepu po koncentrat, mam ochotę na pomidorówkę :loveu: Quote
Ty$ka Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Jasne, we wszystkim trzeba znaleźć umiar :) Ja np. uważam, że mam brzydkie i grube nogi, no nie oszukujmy się - mój brat ma już lepsze, zgrabniejsze ;) ale jakoś z tego powodu nie tnę się ;ppp Miłych zakupów :D Quote
vege* Posted August 19, 2013 Author Posted August 19, 2013 Ja też się nie tnę hahhaha, ja sobie zaczęłam ćwiczyć, żeby je ujędrnić i czuć się lepiej :) Dzięki, sklep mam 20m od domu, ale nie chce mi się iść :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 A co ćwiczysz? Bo ja tylko chodzę i się rozciągam, ale to nie pomaga za bardzo. Tzn. na efekty trzeba dłużej czekać ;). Poza tym mięsnie mi się nieźle zbiły przez te parę lat chodzenia :D Skąd ja to znam 8) Quote
vege* Posted August 19, 2013 Author Posted August 19, 2013 Chodakowską, wcześniej skalpel, teraz skalpel 2. Ćwiczyłam chwilę mel b, jest fajna wyciska poty, ale nie ma po tym zakwasów :) Quote
vege* Posted August 19, 2013 Author Posted August 19, 2013 Ty$ka napisał(a):I co, widzisz efekty? :D Jasne, że tak :) Jestem smuklejsza i lepiej się czuję po ćwiczeniach :) Tak lekko :lol: Quote
Ty$ka Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 To muszę w końcu dorwać Chodakowską w księgarni. Zastanawiałam się czy jest warta swojej ceny i na razie się powstrzymywałam od zakupu :p Quote
vege* Posted August 19, 2013 Author Posted August 19, 2013 Ty$ka napisał(a):To muszę w końcu dorwać Chodakowską w księgarni. Zastanawiałam się czy jest warta swojej ceny i na razie się powstrzymywałam od zakupu :p Ja książki nie kupowałam, ćwiczę z tymi filmikami co są na youtube :) Quote
Ty$ka Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 vege* napisał(a):Ja książki nie kupowałam, ćwiczę z tymi filmikami co są na youtube :) O, nie wiedziałam, że na YT ma :P To pewnie, ja też nie kupuję:D Dzięki :loveu: Quote
Recommended Posts