vege* Posted August 16, 2013 Author Posted August 16, 2013 dOgLoV napisał(a):a ja tam lubie jak mnie Kinia "czesze" albo inny dzieciak :diabloti: O nie, swoich włosów bym nie powierzyła dziecku:diabloti: Quote
łamAga Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 hehehehe juz pare razy miałam grzebień wplątany we włosy :eviltong: Quote
*Magda* Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 dOgLoV napisał(a):ja tez lubie jak mi ktoś coś robi we włosach :loveu: Ja też lubię :loveu: Quote
vege* Posted August 16, 2013 Author Posted August 16, 2013 Ja komuś też lubię coś robić z włosami, ale moich radzę nie tykać, grozi to uszkodzeniem ciała :evil_lol: Quote
vege* Posted August 16, 2013 Author Posted August 16, 2013 jedna nosi do dziś ślad na ramieniu po moim paznokciu, ale akurat to było niechcący :evil_lol: Quote
*Magda* Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 vege* napisał(a):jedna nosi do dziś ślad na ramieniu po moim paznokciu, ale akurat to było niechcący :evil_lol: Akurat, niechcący :diabloti: Quote
Pixeloza Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 vege* napisał(a):A ja nienawidzę jak ktoś dotyka moich włosów, ale sama je lubię dotykać :loveu: Tylko moja fryzjerka ma przyzwolenie :evil_lol: witaj w klubie :evil_lol: Jak ja nie cierpię jak mama mi kręci włosy, zwłaszcza że chcę żeby były proste :mad: Quote
vege* Posted August 17, 2013 Author Posted August 17, 2013 magdabroy napisał(a):Akurat, niechcący :diabloti: dOgLoV napisał(a):tez w to nie wierze :eviltong: ale na prawdę to było niechcący bo się zamachnęłam ręką i niechcący trafiłam w ramię:evil_lol: Pixeloza napisał(a):witaj w klubie :evil_lol: Jak ja nie cierpię jak mama mi kręci włosy, zwłaszcza że chcę żeby były proste :mad: A po co ci mama kręci włosy jak nie chcesz? Quote
vege* Posted August 17, 2013 Author Posted August 17, 2013 Angi napisał(a):bo to mama :evil_lol: to co:evil_lol: Quote
Pixeloza Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 vege* napisał(a):to co:evil_lol: bo ona chce :evil_lol: Ja i moja mama to dwa różne światy :roll: A propos mamy.. właśnie wlazła mi do pokoju i wypiła połowę szklanki pepsi... o co cmon? :icon_roc: Quote
vege* Posted August 17, 2013 Author Posted August 17, 2013 dOgLoV napisał(a):hejka ;) no cześć :) Pixeloza napisał(a):bo ona chce :evil_lol: Ja i moja mama to dwa różne światy :roll: A propos mamy.. właśnie wlazła mi do pokoju i wypiła połowę szklanki pepsi... o co cmon? :icon_roc: To co, że chce, ale to twoje włosy są przecież :) Quote
Ty$ka Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 vege* napisał(a):to co, że chce, ale to twoje włosy są przecież :) dokładnie. Quote
vege* Posted August 18, 2013 Author Posted August 18, 2013 dOgLoV napisał(a):hello ;) cześć :) Wróciłam z warszawy, myślałam, że trafię jeszcze na jakieś fajne promocje w H&M a tu kicha, nie ma nic. To poszłam sobie do C&A i kupiłam krótkie spodenki za całe 12.90:diabloti: Na łąki z Nuką jak znalazł :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 O, też musze w końcu przejść się na zakupy. Ale mi się nie chce :P Quote
łamAga Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 vege* napisał(a):cześć :) Wróciłam z warszawy, myślałam, że trafię jeszcze na jakieś fajne promocje w H&M a tu kicha, nie ma nic. To poszłam sobie do C&A i kupiłam krótkie spodenki za całe 12.90:diabloti: Na łąki z Nuką jak znalazł :evil_lol: hejka ;) u nas w galerii jest taki sklep "szachownica" i tez niedawno kupiłam tam zajebiaszcze spodenki za 15 zł , nadaja sie nawet żeby na miasto w nich wyjść :razz: Quote
*Magda* Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 A ja chyba jutro zrobię wypad na shoping, bo Bogdan ma 2 zmianę i będę się nudzić popołudniu :p Quote
łamAga Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 magdabroy napisał(a):A ja chyba jutro zrobię wypad na shoping, bo Bogdan ma 2 zmianę i będę się nudzić popołudniu :p a jak on jest to sie nie nudzisz ?:eviltong: Quote
*Magda* Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 dOgLoV napisał(a):a jak on jest to sie nie nudzisz ?:eviltong: Nie, bo "wciskam" mu dzieciaka i wchodzę na dogo :evil_lol: Quote
łamAga Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 magdabroy napisał(a):Nie, bo "wciskam" mu dzieciaka i wchodzę na dogo :evil_lol: hahahahhaa dobre , ja dzisiaj usycham z nudów a męża mam w domu , nawet na lody nie szło go wyciągnąć taki gbur , siedzi i czyta książkę :roll: chyba czas zmienić męża :eviltong: Quote
Recommended Posts