vege* Posted August 16, 2013 Author Posted August 16, 2013 monika15 napisał(a):myślałam, że to pęknięcie jest ozdobne:evil_lol: sporo je obcięłaś ;) ja na razie nie ruszam moich włosów, bo czeka mnie studniówka, a im dłuzsze włosy tym więcej pomysłów na fryzure Ja też obcięłam po 100dniówce w lutym, a teraz znowu bo już mnie denerwowały, plątały się i nie były takie jakie bym chciała, żeby były ;) Nie to pęknięcie najpierw było małe i z czasem tak się powiększało, aż jest takie duże :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 Na taką samą długość sobie ścięłam 28czerwca. Szkoda, że tego już nie widać, bo moje włosy piekielnie szybko rosną :( Quote
vege* Posted August 16, 2013 Author Posted August 16, 2013 Moja też szybko rosną, tak jak mówiłam pod koniec lutego miałam długość jakieś 36 cm, 5 mies później miałam już 10 cm więcej, jak dla mnie to dużo urosły w tak krótkim czasie :lol: Tak myślałam, że sobie za puszczę takie długie, ale nie, za bardzo by mnie męczyło mycie tak długich włosów codziennie. Quote
Naklejka Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 monika15 napisał(a):myślałam, że to pęknięcie jest ozdobne:evil_lol: sporo je obcięłaś ;) ja na razie nie ruszam moich włosów, bo czeka mnie studniówka, a im dłuzsze włosy tym więcej pomysłów na fryzure Jak miło nie iść na studniówkę i nie przejmować się swoimi włosami :loveu: Ja sporo obcięłam i to była bardzo dobra decyzja :) Quote
vege* Posted August 16, 2013 Author Posted August 16, 2013 Naklejka napisał(a):Jak miło nie iść na studniówkę i nie przejmować się swoimi włosami :loveu: Ja sporo obcięłam i to była bardzo dobra decyzja :) Ja byłam na 100dniówce i nie jestem z niej zadowolona -.- Angi napisał(a):fajna koszulka :D dziękuję :) moja siostra ma taką i jak posła w niej do przedszkola (uczy ang w przedszkolu) to dzieci krzyczały "ciocia jakie masz fajne parówki na bluzce" :evil_lol: Quote
łamAga Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 fajnie fajnie , ale szkoda by mi było i tak :eviltong: a to za zamazanie twarzy :mad: Quote
vege* Posted August 16, 2013 Author Posted August 16, 2013 dOgLoV napisał(a):fajnie fajnie , ale szkoda by mi było i tak :eviltong: a to za zamazanie twarzy :mad: oj tam odrosną, a nie mam zamiaru chodzić całe życie w kitce, albo dużym koku na czubku głowy :evil_lol: ale dziś na serio wyglądam niewyjściowo :lol: Quote
łamAga Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 vege* napisał(a):oj tam odrosną, a nie mam zamiaru chodzić całe życie w kitce, albo dużym koku na czubku głowy :evil_lol: ale dziś na serio wyglądam niewyjściowo :lol: to w rozpuszczonych :diabloti: ja od miesiaca wygladam niewyjsciowo :eviltong: jak mi Sebek wczoraj fote pstryknął i sie zobaczyłam to myslalam ze padne :diabloti: Quote
vege* Posted August 16, 2013 Author Posted August 16, 2013 A jak szybko schnie :) Te co miałam kiedyś, czyli 60 cm to była masakra, bez suszarki schły mi ok 3h :mdleje: Quote
vege* Posted August 16, 2013 Author Posted August 16, 2013 dOgLoV napisał(a):to w rozpuszczonych :diabloti: ja od miesiaca wygladam niewyjsciowo :eviltong: jak mi Sebek wczoraj fote pstryknął i sie zobaczyłam to myslalam ze padne :diabloti: Długich rozpuszczonych nie lubię u siebie, bo mam ciężkie włosy i robił mi się przy chlap na głowie :evil_lol: Quote
łamAga Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 vege* napisał(a):Długich rozpuszczonych nie lubię u siebie, bo mam ciężkie włosy i robił mi się przy chlap na głowie :evil_lol: a ja mam cinkie włosy wiec mogę :eviltong: Quote
vege* Posted August 16, 2013 Author Posted August 16, 2013 No widzisz, są plusy cienkich włosów :eviltong: Mnie to nawet skóra głowy od kitki bolała bo mi włosy tak ciągnęły całą głowę :shake: Quote
łamAga Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 vege* napisał(a):No widzisz, są plusy cienkich włosów :eviltong: Mnie to nawet skóra głowy od kitki bolała bo mi włosy tak ciągnęły całą głowę :shake: zazdroszczę :roll: Quote
łamAga Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 vege* napisał(a):Bólu głowy mi zazdrościsz:evil_lol: nie , takich włosów :eviltong: Quote
vege* Posted August 16, 2013 Author Posted August 16, 2013 Moja siostra ma dwa razy takie jak ja i to dopiero jest hardcore :evil_lol: Ja jak mocno ścisnę w kitkę włosy to mam obwód prawie 10 cm, moja siostra ma chyba z 15 cm albo więcej :mdleje: Quote
łamAga Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 vege* napisał(a):Moja siostra ma dwa razy takie jak ja i to dopiero jest hardcore :evil_lol: Ja jak mocno ścisnę w kitkę włosy to mam obwód prawie 10 cm, moja siostra ma chyba z 15 cm albo więcej :mdleje: ja sie nie wypowiadam :eviltong: Quote
vege* Posted August 16, 2013 Author Posted August 16, 2013 Ja przy jej włosach uczę się cierpliwości :diabloti: Quote
vege* Posted August 16, 2013 Author Posted August 16, 2013 dOgLoV napisał(a):czeszesz ją ? :cool3: Tak jak przyjeżdża do nas co drugi weekend, albo jak jestem u niej to tak bo sama umie ogarnąć się tylko w kitkę, do fryzur ma dwie lewe ręce, a włosy ma 65-70 cm, a że ja kocham robić przeróżne dobierane warkocze a ona uwielbia jak ktoś coś robi jej z włosami to jak się dorwę to tak plotę i plotę :diabloti: Quote
łamAga Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 ja tez lubie jak mi ktoś coś robi we włosach :loveu: Quote
vege* Posted August 16, 2013 Author Posted August 16, 2013 A ja nienawidzę jak ktoś dotyka moich włosów, ale sama je lubię dotykać :loveu: Tylko moja fryzjerka ma przyzwolenie :evil_lol: Quote
łamAga Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 a ja tam lubie jak mnie Kinia "czesze" albo inny dzieciak :diabloti: Quote
Recommended Posts