Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

monika15 napisał(a):
myślałam, że to pęknięcie jest ozdobne:evil_lol:

sporo je obcięłaś ;) ja na razie nie ruszam moich włosów, bo czeka mnie studniówka, a im dłuzsze włosy tym więcej pomysłów na fryzure

Ja też obcięłam po 100dniówce w lutym, a teraz znowu bo już mnie denerwowały, plątały się i nie były takie jakie bym chciała, żeby były ;)

Nie to pęknięcie najpierw było małe i z czasem tak się powiększało, aż jest takie duże :evil_lol:

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moja też szybko rosną, tak jak mówiłam pod koniec lutego miałam długość jakieś 36 cm, 5 mies później miałam już 10 cm więcej, jak dla mnie to dużo urosły w tak krótkim czasie :lol: Tak myślałam, że sobie za puszczę takie długie, ale nie, za bardzo by mnie męczyło mycie tak długich włosów codziennie.

Posted

monika15 napisał(a):
myślałam, że to pęknięcie jest ozdobne:evil_lol:

sporo je obcięłaś ;) ja na razie nie ruszam moich włosów, bo czeka mnie studniówka, a im dłuzsze włosy tym więcej pomysłów na fryzure

Jak miło nie iść na studniówkę i nie przejmować się swoimi włosami :loveu:
Ja sporo obcięłam i to była bardzo dobra decyzja :)

Posted

Naklejka napisał(a):
Jak miło nie iść na studniówkę i nie przejmować się swoimi włosami :loveu:
Ja sporo obcięłam i to była bardzo dobra decyzja :)

Ja byłam na 100dniówce i nie jestem z niej zadowolona -.-

Angi napisał(a):
fajna koszulka :D

dziękuję :)
moja siostra ma taką i jak posła w niej do przedszkola (uczy ang w przedszkolu) to dzieci krzyczały "ciocia jakie masz fajne parówki na bluzce" :evil_lol:

Posted

dOgLoV napisał(a):
fajnie fajnie , ale szkoda by mi było i tak :eviltong:

a to za zamazanie twarzy :mad:

oj tam odrosną, a nie mam zamiaru chodzić całe życie w kitce, albo dużym koku na czubku głowy :evil_lol:

ale dziś na serio wyglądam niewyjściowo :lol:

Posted

vege* napisał(a):
oj tam odrosną, a nie mam zamiaru chodzić całe życie w kitce, albo dużym koku na czubku głowy :evil_lol:

ale dziś na serio wyglądam niewyjściowo :lol:

to w rozpuszczonych :diabloti:

ja od miesiaca wygladam niewyjsciowo :eviltong: jak mi Sebek wczoraj fote pstryknął i sie zobaczyłam to myslalam ze padne :diabloti:

Posted

dOgLoV napisał(a):
to w rozpuszczonych :diabloti:

ja od miesiaca wygladam niewyjsciowo :eviltong: jak mi Sebek wczoraj fote pstryknął i sie zobaczyłam to myslalam ze padne :diabloti:

Długich rozpuszczonych nie lubię u siebie, bo mam ciężkie włosy i robił mi się przy chlap na głowie :evil_lol:

Posted

vege* napisał(a):
Długich rozpuszczonych nie lubię u siebie, bo mam ciężkie włosy i robił mi się przy chlap na głowie :evil_lol:

a ja mam cinkie włosy wiec mogę :eviltong:

Posted

No widzisz, są plusy cienkich włosów :eviltong: Mnie to nawet skóra głowy od kitki bolała bo mi włosy tak ciągnęły całą głowę :shake:

Posted

vege* napisał(a):
No widzisz, są plusy cienkich włosów :eviltong: Mnie to nawet skóra głowy od kitki bolała bo mi włosy tak ciągnęły całą głowę :shake:

zazdroszczę :roll:

Posted

Moja siostra ma dwa razy takie jak ja i to dopiero jest hardcore :evil_lol: Ja jak mocno ścisnę w kitkę włosy to mam obwód prawie 10 cm, moja siostra ma chyba z 15 cm albo więcej :mdleje:

Posted

vege* napisał(a):
Moja siostra ma dwa razy takie jak ja i to dopiero jest hardcore :evil_lol: Ja jak mocno ścisnę w kitkę włosy to mam obwód prawie 10 cm, moja siostra ma chyba z 15 cm albo więcej :mdleje:

ja sie nie wypowiadam :eviltong:

Posted

dOgLoV napisał(a):
czeszesz ją ? :cool3:

Tak jak przyjeżdża do nas co drugi weekend, albo jak jestem u niej to tak bo sama umie ogarnąć się tylko w kitkę, do fryzur ma dwie lewe ręce, a włosy ma 65-70 cm, a że ja kocham robić przeróżne dobierane warkocze a ona uwielbia jak ktoś coś robi jej z włosami to jak się dorwę to tak plotę i plotę :diabloti: