vege* Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 No i stało się. :placz: świat mi się w tej chwili zawalił :placz: Stefan nie żyje :placz: ja sobie tego nie wybaczę, że musiałam iść do tej *******onej szkoły i nawet się z nim nie pożegnałam :-( tzn. wycałowałam go rano, powiedziałam mu jak bardzo go kocham :-( ale i tak sobie tego nie wybaczę, że mnie przy nim nie było, że odszedł i nikogo przy nim nie było :-( brakuje mi jego kochanego pyszczka, który przytulał mi się do ręki, jego kochanego brzuszka, do którego mogłam się przytulić :-( dlaczego odszedł tak wcześnie, dlaczego teraz :placz::placz: Quote
vege* Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 Miał coś z płucami, miałam dziś z nim jechać do weta ale było za późno, jak mama wróciła do domu od dziadka ok 8:50 rano Stefan już sobie spał:-( Quote
iwcza Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Jejku, współczuję Ci :-(:-( [*] [*] [*] Quote
stratoos Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Tego pięknego, cudownego Stefana już nie ma? :placz: Przykro mi, naprawdę Ci współczuję :shake: Tak zagle odszedł... :-( Quote
as_kate Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Przykro mi. Mam nadzieję, że wszystko się ułoży. Wspominaj go jako dobrego, pięknego królika. Quote
wiska Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 przykro mi z powodu kroliczka... a u mnie new fotki...malo ,ale chociaz troche :) Quote
Dariette. Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Tak bardzo jest mi przykro z powodu śmierci Stefanka :-(. Wiem, co czujesz, bo w swoim życiu tyle razy płakałam po śmierci zwierzaków... Ogryzek, Trawka, Zyta, Upsik, koty, które były u mnie w domu kiedy byłam malutką dziewczynką... to takie niesprawiedliwe :-(. Króliczku... Quote
jmw Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 to straszne i przykre... :-(:-(:-( dale Stefcia (*) (*) (*) Quote
hexyhexy Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Przykro nam z powodu Stefcia :( Kupiłaś Nuce śliczne obróżki,a z resztą ładnemu we wszystkich ładnie :) Quote
vege* Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 dzięki :) na żywo są jeszcze ładniejsze :lol: jezu no ja nie wyrobie w tej szkole jeszcze 1 mies nie minął a ja już mam tonę ocen i klasówek i kartkówek :angryy: a podobno 3 gim. najłatwiejsza, taaa jasne :cool1: -jutro klasówka z maty, kartkówka z histy, pyta z bioli, powtórzenie z geogr -w środę na szczęście nic :multi: -czwartek powtórzenie z chemii :mdleje: -w piątek nic :multi: - poniedziałek (05.10) robie sobie wolne bo moja kalsa na wycieczkę jedzie a mi sie nie chce bo będzie nudna i juz tam byłam (do modlina na jakieś walki rycerskie jadą) zanudziłabym się jak bym miała na to patrzeć i to jeszcze coś historycznego, o nieee nigdy w życiu :cool1::mdleje: -we wtorek za tydzień klasówka z geogr. -w środę pewnie z angola :scared: -w czwartek z chemii chce ktoś za mnie napisać to wszystko i ściagi napisać? :evil_lol: jezu ja ducha wyzione niedługo na serio :grab: aaa zapomiałam wam powiedzieć Nusia dziś była u fryzjera na kompaniu i trymowaniu i jest strasznie mnięciuchna i pachnąca :loveu: Quote
as_kate Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 tak, mogę za Ciebie napisać, bo dawno nie miałam tak mało klasówek w tygodniu, więc z przyjemnością :evil_lol: Quote
sandgom Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 to rzeczywiście niezaciekawie, ale u mnie jest to samo. Miałam już sprawdzian z polskiego, matmy, angielskiego, chemii :roll: Quote
iwcza Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 To ty wysłałaś mi zaproszenie na naszej klasie? :cool3: Quote
vege* Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 Tak to ja :lol: chyba nie jesteś zła co? :evil_lol: Quote
iwcza Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 vege* napisał(a):Tak to ja :lol: chyba nie jesteś zła co? :evil_lol: nie, ale myślałam że ty to nie ty i że już mam cię w znajomych :lol::lol: Quote
wiki4 Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Przykro mi z powodu króliczka :-( Zdjęcia ! :razz: Quote
vege* Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 zdjęcia to kiedyś będą :lol: jutro jakieś nowe porobie bo ostatnio mam ciągle coś innego do roboty :eviltong: A ten tydzień to na serio taki zabiegany mam: -niedziela muszę iść do kościoła po podpis z niedzieli (do indeksu do bierzmowania) i rano do Wa-wy na zakupy po jakieś buty, spodnie i coś fajnego na występ do szkoły na środę mi potrzebne -w pon. mam wycieczkę (jednak jadę bo nie chce mi się w domu siedzieć) -we wtorek muszę iść zamówić kwiaty na środę i kupić prezent dla wychowawczyni i mam próby w szkole na apel -w środę mam wolne od szkoły ale muszę do niej iść rozdać kwiaty nauczycielom i zaśpiewać na apelu :lol: -w czwartek klasówka z historii (o matko boska ja nie zdam z historii :shake: :evil_lol:) -w piątek chyba nic nie mam ale nie wiem :eviltong: -w sobotę ognisko mam :multi: -w niedzielę znowu do kościoła :splat: wybaczcie, że tyle czasu fotek nie było ale sami rozumiecie jak to jest jak się jest w 3 gim :evil_lol: Quote
wiki4 Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 vege* napisał(a): wybaczcie, że tyle czasu fotek nie było ale sami rozumiecie jak to jest jak się jest w 3 gim :evil_lol: Ja jeszcze nie ... :roll: Już się boję :evil_lol: Quote
as_kate Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 maruszisz... za rok dopiero CI się zacznie :roll: :evil_lol: Quote
iwcza Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 A ja się nie mogę doczekać 3 klasy bo na wymianę jadę :D:D:D Quote
wiki4 Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Powodzenia ! :razz: Zgłosiłaś swoje cudo do konkursu na psią miss ? :p Quote
vege* Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 as_kate napisał(a):maruszisz... za rok dopiero CI się zacznie :roll: :evil_lol: a żebyś wiedziała, że marudzę :eviltong: każdy gadał, że w 3 gim to mało lekcji i mało nauki a tu doopa :evil_lol: iwcza napisał(a):A ja się nie mogę doczekać 3 klasy bo na wymianę jadę :D:D:D fajnie :-D a gdzie na wymianę jedziesz? :razz: Quote
iwcza Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 vege* napisał(a): fajnie :-D a gdzie na wymianę jedziesz? :razz: najprawdopodobniej do Parthenay :loveu: Quote
Recommended Posts