Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No i stało się. :placz: świat mi się w tej chwili zawalił :placz: Stefan nie żyje :placz: ja sobie tego nie wybaczę, że musiałam iść do tej *******onej szkoły i nawet się z nim nie pożegnałam :-( tzn. wycałowałam go rano, powiedziałam mu jak bardzo go kocham :-( ale i tak sobie tego nie wybaczę, że mnie przy nim nie było, że odszedł i nikogo przy nim nie było :-( brakuje mi jego kochanego pyszczka, który przytulał mi się do ręki, jego kochanego brzuszka, do którego mogłam się przytulić :-( dlaczego odszedł tak wcześnie, dlaczego teraz :placz::placz:

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Miał coś z płucami, miałam dziś z nim jechać do weta ale było za późno, jak mama wróciła do domu od dziadka ok 8:50 rano Stefan już sobie spał:-(

Posted

Tak bardzo jest mi przykro z powodu śmierci Stefanka :-(.
Wiem, co czujesz, bo w swoim życiu tyle razy płakałam po śmierci zwierzaków... Ogryzek, Trawka, Zyta, Upsik, koty, które były u mnie w domu kiedy byłam malutką dziewczynką...
to takie niesprawiedliwe :-(.

Króliczku...

• 2 weeks later...
Posted

dzięki :) na żywo są jeszcze ładniejsze :lol:
jezu no ja nie wyrobie w tej szkole jeszcze 1 mies nie minął a ja już mam tonę ocen i klasówek i kartkówek :angryy: a podobno 3 gim. najłatwiejsza, taaa jasne :cool1:

-jutro klasówka z maty, kartkówka z histy, pyta z bioli, powtórzenie z geogr
-w środę na szczęście nic :multi:
-czwartek powtórzenie z chemii :mdleje:
-w piątek nic :multi:
- poniedziałek (05.10) robie sobie wolne bo moja kalsa na wycieczkę jedzie a mi sie nie chce bo będzie nudna i juz tam byłam (do modlina na jakieś walki rycerskie jadą) zanudziłabym się jak bym miała na to patrzeć i to jeszcze coś historycznego, o nieee nigdy w życiu :cool1::mdleje:
-we wtorek za tydzień klasówka z geogr.
-w środę pewnie z angola :scared:
-w czwartek z chemii

chce ktoś za mnie napisać to wszystko i ściagi napisać? :evil_lol:
jezu ja ducha wyzione niedługo na serio :grab:

aaa zapomiałam wam powiedzieć Nusia dziś była u fryzjera na kompaniu i trymowaniu i jest strasznie mnięciuchna i pachnąca :loveu:

Posted

vege* napisał(a):
Tak to ja :lol: chyba nie jesteś zła co? :evil_lol:

nie, ale myślałam że ty to nie ty i że już mam cię w znajomych :lol::lol:

Posted

zdjęcia to kiedyś będą :lol: jutro jakieś nowe porobie bo ostatnio mam ciągle coś innego do roboty :eviltong:
A ten tydzień to na serio taki zabiegany mam:
-niedziela muszę iść do kościoła po podpis z niedzieli (do indeksu do bierzmowania) i rano do Wa-wy na zakupy po jakieś buty, spodnie i coś fajnego na występ do szkoły na środę mi potrzebne
-w pon. mam wycieczkę (jednak jadę bo nie chce mi się w domu siedzieć)
-we wtorek muszę iść zamówić kwiaty na środę i kupić prezent dla wychowawczyni i mam próby w szkole na apel
-w środę mam wolne od szkoły ale muszę do niej iść rozdać kwiaty nauczycielom i zaśpiewać na apelu :lol:
-w czwartek klasówka z historii (o matko boska ja nie zdam z historii :shake: :evil_lol:)
-w piątek chyba nic nie mam ale nie wiem :eviltong:
-w sobotę ognisko mam :multi:
-w niedzielę znowu do kościoła :splat:

wybaczcie, że tyle czasu fotek nie było ale sami rozumiecie jak to jest jak się jest w 3 gim :evil_lol:

Posted

vege* napisał(a):

wybaczcie, że tyle czasu fotek nie było ale sami rozumiecie jak to jest jak się jest w 3 gim :evil_lol:

Ja jeszcze nie ... :roll: Już się boję :evil_lol:

Posted

as_kate napisał(a):
maruszisz... za rok dopiero CI się zacznie :roll: :evil_lol:

a żebyś wiedziała, że marudzę :eviltong: każdy gadał, że w 3 gim to mało lekcji i mało nauki a tu doopa :evil_lol:
iwcza napisał(a):
A ja się nie mogę doczekać 3 klasy bo na wymianę jadę :D:D:D

fajnie :-D a gdzie na wymianę jedziesz? :razz: