angineuuka Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 foty teraz jednak nie będzie. Mimo, że baterie ładowały się cały dzień to i tak ą rozładowane :| Quote
angineuuka Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 tam znowu nie mam karty pamięci, oddałam do naprawy razem z tabletem. Zapomniałam o niej :p idę je jeszcze podłączyć... Quote
vege* Posted August 12, 2013 Author Posted August 12, 2013 [quote name='Angi']tam znowu nie mam karty pamięci, oddałam do naprawy razem z tabletem. Zapomniałam o niej :p idę je jeszcze podłączyć...[/QUOTE] osz ty tępaku :p Quote
agaciaaa Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 Dopiero dotarłam obejrzeć te foty :lol: [url]http://img833.imageshack.us/img833/5107/wpzl.jpg[/url] przecudny jest :loveu: i ma takie fajne fafelki :loveu: Quote
vege* Posted August 12, 2013 Author Posted August 12, 2013 [quote name='agaciaaa']Dopiero dotarłam obejrzeć te foty :lol: [URL]http://img833.imageshack.us/img833/5107/wpzl.jpg[/URL] przecudny jest :loveu: i ma takie fajne fafelki :loveu:[/QUOTE] Fafelki są fajne :loveu: Quote
łamAga Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 hejka ;) ja tez nic nie oglądam :diabloti: tv to juz chyba z 2 lata nie oglądałam :eviltong: Quote
vege* Posted August 12, 2013 Author Posted August 12, 2013 [quote name='dOgLoV']hejka ;) ja tez nic nie oglądam :diabloti: tv to juz chyba z 2 lata nie oglądałam :eviltong:[/QUOTE] Cześć :) Wyjdź! :eviltong::evil_lol: Quote
łamAga Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 [quote name='vege*']Cześć :) Wyjdź! :eviltong::evil_lol:[/QUOTE] no ok czasami oglądałam wieczorem przed spaniem rodzinę zastępczą i kiepskich oraz oczywiście TLC ale od kiedy Sebek spalił telewizor to juz nic nie oglądam :eviltong: Quote
vege* Posted August 12, 2013 Author Posted August 12, 2013 Co za chodzące nieszczęście z tego Sebka :evil_lol: Quote
łamAga Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 [quote name='vege*']Co za chodzące nieszczęście z tego Sebka :evil_lol:[/QUOTE] noooo , spalił go bo głupi mecz ogladał :eviltong: Quote
angineuuka Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 [quote name='dOgLoV']noooo , spalił go bo głupi mecz ogladał :eviltong:[/QUOTE] lepsze to niż rodzina zastępcza i kiepscy :P Quote
vege* Posted August 12, 2013 Author Posted August 12, 2013 [quote name='dOgLoV']noooo , spalił go bo głupi mecz ogladał :eviltong:[/QUOTE] to trzeba kupic nowy :diabloti: [quote name='Angi']lepsze to niż rodzina zastępcza i kiepscy :P[/QUOTE] też nie przepadam za tymi serialami ale jak już nic nie ma to obejrzę:evil_lol: Quote
Pixeloza Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 [quote name='Angi']lepsze to niż rodzina zastępcza i kiepscy :P[/QUOTE] nie prawda! :eviltong: Ja nocą, jak nic nie ma sobie oglądam rodzinkę zastępczą, kiepskich, daleko od noszy :evil_lol: Quote
*Magda* Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 [quote name='vege*']Ja z seriali to oglądam tylko Przepis na życie, modę na sukces, glee i rodzinkę.pl :eviltong:[/QUOTE] Ja "Przepis na życie", "Prawo Agaty", czasem "Na wspólnej" i "Rodzinka.pl" :) [quote name='vege*']Wiem, ale jest nudny :eviltong: A w modzie się chociaż coś dzieje :grins:[/QUOTE] Tak, dzieje się ;) Jeden dzień trwa tam przez miesiąc :diabloti: Quote
vege* Posted August 12, 2013 Author Posted August 12, 2013 [quote name='Pixeloza']nie prawda! :eviltong: Ja nocą, jak nic nie ma sobie oglądam rodzinkę zastępczą, kiepskich, daleko od noszy :evil_lol:[/QUOTE] Ja nocą oglądam nieustraszonych i szał ciał na vivie :evil_lol: [quote name='magdabroy']Ja "Przepis na życie", "Prawo Agaty", czasem "Na wspólnej" i "Rodzinka.pl" :) Tak, dzieje się ;) Jeden dzień trwa tam przez miesiąc :diabloti:[/QUOTE] Oj ciiii:evil_lol: Quote
Pixeloza Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 nie cierpię mody na sukces, czasu honoru, prawa agaty, przepisu na życie, na wspólnej, klanu, m jak miłoąś, rodzinki.pl :evil_lol: nie przepadam za w11, malanowskimi i CSI, ale jak są to obejrzę za to lubie te dwszelkie dziwactwa typu dlaczego ja, trudne sprawy, ukryta prawda :evil_lol: A moje ukochane seriale to 13 posterunek , dlaekood noszy i rodzina zastępcza :D Quote
angineuuka Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 jednak nie jesteś moją bratnią duszą. :evil_lol: Quote
vege* Posted August 13, 2013 Author Posted August 13, 2013 [quote name='Pixeloza']nie cierpię mody na sukces, czasu honoru, prawa agaty, przepisu na życie, na wspólnej, klanu, m jak miłoąś, rodzinki.pl :evil_lol: nie przepadam za w11, malanowskimi i CSI, ale jak są to obejrzę za to lubie te dwszelkie dziwactwa typu dlaczego ja, trudne sprawy, ukryta prawda :evil_lol: A moje ukochane seriale to 13 posterunek , dlaekood noszy i rodzina zastępcza :D[/QUOTE] W11 i tego typu nie oglądam bo są łupie, ale dlaczego ja, pamiętniki itp oglądam :loveu: [quote name='Angi']jednak nie jesteś moją bratnią duszą. :evil_lol:[/QUOTE] hahaha:evil_lol: Na 15.30 na jutro jestem umówiona do fryzjera, papa długie kłaki :evil_lol: Quote
vege* Posted August 13, 2013 Author Posted August 13, 2013 [quote name='Angi']to dzięki nam? :>[/QUOTE] nie :diabloti: Miałam już w tamtym tyg iść ale się zebrać nie mogłam :evil_lol: Quote
łamAga Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 to musisz wstawić później fotkę przed i po fryzjerze :eviltong: Quote
angineuuka Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 [quote name='Ty$ka']Co Wy macie do Czasu Honoru?[/QUOTE] nic, ja to oglądam :P Quote
Recommended Posts