Pixeloza Posted August 10, 2013 Posted August 10, 2013 Najlepsze jest to że mimo że ten sam kanał, tona jednym telewizorze leci o kilka sek szybciej :evil_lol: Quote
vege* Posted August 11, 2013 Author Posted August 11, 2013 [quote name='Pixeloza']Najlepsze jest to że mimo że ten sam kanał, tona jednym telewizorze leci o kilka sek szybciej :evil_lol:[/QUOTE] No też mnie to drażni jak tata albo mama oglądają to co ja, wtedy muszę zamykać wszystkie drzwi bo takie drażniące to jest, u mnie gadają, a za chwilę leci to samo zdanie u taty :evil_lol: Quote
natija Posted August 11, 2013 Posted August 11, 2013 tez nie lubie tego echa,wkurza strasznie;) Quote
łamAga Posted August 11, 2013 Posted August 11, 2013 [quote name='vege*'] Jezu Aga:mdleje::diabloti: [/QUOTE] ale nie że tak głośno jem :eviltong: Quote
vege* Posted August 11, 2013 Author Posted August 11, 2013 [quote name='dOgLoV']ale nie że tak głośno jem :eviltong:[/QUOTE] Ja nie wiem co ty robisz :evil_lol: [quote name='natija']tez nie lubie tego echa,wkurza strasznie;)[/QUOTE] mnie tak samo ;) Laminowałam sobie dziś włosy żelatyną i powiem, że efekt jest suuuuuuper :loveu: Włosy gładkie, nie plączą się, nie elektryzują i są proste :loveu:(chociaż ja ogólnie mam proste włosy to końce lubiły mi się czasem wywinąć) :lol: Quote
vege* Posted August 11, 2013 Author Posted August 11, 2013 1 łyżka żelatyny spożywczej + 3 lyżki wrzącej wody, dokładnie wymieszać i dodać 1 łyżeczkę maski/odżywki do włosów. Nałożyć na UMYTE włosy osuszone ręcznikiem, owinąć folią, założyć czapkę i zostawić na 45 min min. Zmyć chłodną/zimną wodą dokładnie i cieszyć się efektem :) Quote
łamAga Posted August 11, 2013 Posted August 11, 2013 [quote name='vege*']1 łyżka żelatyny spożywczej + 3 lyżki wrzącej wody, dokładnie wymieszać i dodać 1 łyżeczkę maski/odżywki do włosów. Nałożyć na UMYTE włosy osuszone ręcznikiem, owinąć folią, założyć czapkę i zostawić na 45 min min. Zmyć chłodną/zimną wodą dokładnie i cieszyć się efektem :)[/QUOTE] pierwsze o takim czymś słysze ;) ale brzmi ciekawie ;) Quote
vege* Posted August 11, 2013 Author Posted August 11, 2013 Tanie, łatwe, a jakie efekty :loveu: Tylko nie wolno stosować częściej niż co 4 mycia, bo można przesuszyć włosy. najbezpieczniej raz w tygodniu, ewentualnie max 2 razy ;) Quote
łamAga Posted August 11, 2013 Posted August 11, 2013 a to sie ma po tym taki efekt lejących włosów jak maja we filmach laski ?? :cool3: Quote
vege* Posted August 11, 2013 Author Posted August 11, 2013 [quote name='dOgLoV']a to sie ma po tym taki efekt lejących włosów jak maja we filmach laski ?? :cool3:[/QUOTE] Tak dokładnie takie są ;) Tzn moje się takie stały :) Quote
łamAga Posted August 11, 2013 Posted August 11, 2013 [quote name='vege*']Tak dokładnie takie są ;) Tzn moje się takie stały :)[/QUOTE] ooo widzisz to dobrze wiedziec kiedys moze wypróbuje :cool3: Quote
*Monia* Posted August 11, 2013 Posted August 11, 2013 Moje takie nie były, niewielką różnicę widziałam. Wchodzę zobaczyć jakieś zdjęcia, szukam, szukam i zwątpiłam bo nic nie ma poza gadaniem :mad: Quote
*Magda* Posted August 11, 2013 Posted August 11, 2013 [quote name='vege*']1 łyżka żelatyny spożywczej + 3 lyżki wrzącej wody, dokładnie wymieszać i dodać 1 łyżeczkę maski/odżywki do włosów. Nałożyć na UMYTE włosy osuszone ręcznikiem, owinąć folią, założyć czapkę i zostawić na 45 min min. Zmyć chłodną/zimną wodą dokładnie i cieszyć się efektem :)[/QUOTE] Żelatynę mam, wodę w kranie mam, folię mam...tylko odżywki do włosów nie mam :mad: i co teraz?? Quote
Aleksa. Posted August 11, 2013 Posted August 11, 2013 [quote name='vege*']1 łyżka żelatyny spożywczej + 3 lyżki wrzącej wody, dokładnie wymieszać i dodać 1 łyżeczkę maski/odżywki do włosów. Nałożyć na UMYTE włosy osuszone ręcznikiem, owinąć folią, założyć czapkę i zostawić na 45 min min. Zmyć chłodną/zimną wodą dokładnie i cieszyć się efektem :)[/QUOTE] spróbuję :D Quote
natija Posted August 11, 2013 Posted August 11, 2013 pobrobujcie,a ja poczekam na efekty,moze pozniej tez sprobuje;) Quote
vege* Posted August 11, 2013 Author Posted August 11, 2013 [quote name='dOgLoV']ooo widzisz to dobrze wiedziec kiedys moze wypróbuje :cool3:[/QUOTE] Wypróbuj warto ;) [quote name='*Monia*']Moje takie nie były, niewielką różnicę widziałam. Wchodzę zobaczyć jakieś zdjęcia, szukam, szukam i zwątpiłam bo nic nie ma poza gadaniem :mad:[/QUOTE] Ja widzę ogromną różnicę na swoich włosach ;) Na pewno nie raz jeszcze tak zrobię :) Zdjęcia gdzieś tam były :evil_lol: [quote name='magdabroy']Żelatynę mam, wodę w kranie mam, folię mam...tylko odżywki do włosów nie mam :mad: i co teraz??[/QUOTE] Do sklepu :evil_lol: Można też dodać pół łyżeczki oleju (słonecznikowego rzepakowego, kokosowego), ale olej trzeba długo płukać bo się trudno zmywa jak się nie ma odżywki. [quote name='Aleksandra95']spróbuję :D[/QUOTE] Próbuj, próbuj :) [quote name='natija']pobrobujcie,a ja poczekam na efekty,moze pozniej tez sprobuje;)[/QUOTE] Ja zdjęcia nie zrobiłam, przed i po, ale jak następnym razem będę robiła to zrobię zdjęcia :) Quote
vege* Posted August 11, 2013 Author Posted August 11, 2013 [B]Monia[/B] proszę dla ciebie specjalnie wygrzebałam coś :lol: [URL=http://imageshack.us/photo/my-images/826/mdrd.jpg/][IMG]http://img826.imageshack.us/img826/2927/mdrd.jpg[/IMG][/URL] Quote
Pixeloza Posted August 11, 2013 Posted August 11, 2013 Ja nie mam włosów. ja mam KUDŁY :evil_lol: falowano-kręcone, niesamowicie plączące się kudły :evil_lol: Quote
natija Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 [quote name='Pixeloza']Ja nie mam włosów. ja mam KUDŁY :evil_lol: falowano-kręcone, niesamowicie plączące się kudły :evil_lol:[/QUOTE] no to widze,ze jedziemy na jednym wozku;):evil_lol: Quote
vege* Posted August 12, 2013 Author Posted August 12, 2013 [quote name='Pixeloza']Ja nie mam włosów. ja mam KUDŁY :evil_lol: falowano-kręcone, niesamowicie plączące się kudły :evil_lol:[/QUOTE] [quote name='natija']no to widze,ze jedziemy na jednym wozku;):evil_lol:[/QUOTE] Ja mam proste i ich nienawidziłam kiedyś bo zawsze marzyłam o lokach/falach. Ale już je lubię bo mogę więcej fryzur sobie zrobić, a loki jednak są ciężkie do ogarnięcia :eviltong: Quote
Pixeloza Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 [quote name='vege*']Ja mam proste i ich nienawidziłam kiedyś bo zawsze marzyłam o lokach/falach. Ale już je lubię bo mogę więcej fryzur sobie zrobić, a loki jednak są ciężkie do ogarnięcia :eviltong:[/QUOTE] Moja mama chce kręcone... najgorsze jest to, że mi na siłe włosy robiła na kręcone, robiła warkoczyki, zawijała papiloty :mad: Quote
vege* Posted August 12, 2013 Author Posted August 12, 2013 [quote name='Pixeloza']Moja mama chce kręcone... najgorsze jest to, że mi na siłe włosy robiła na kręcone, robiła warkoczyki, zawijała papiloty :mad:[/QUOTE] Biedna ty :evil_lol: Quote
Onomato-Peja Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 [quote name='vege*']1 łyżka żelatyny spożywczej + 3 lyżki wrzącej wody, dokładnie wymieszać i dodać 1 łyżeczkę maski/odżywki do włosów. Nałożyć na UMYTE włosy osuszone ręcznikiem, owinąć folią, założyć czapkę i zostawić na 45 min min. Zmyć chłodną/zimną wodą dokładnie i cieszyć się efektem :)[/QUOTE] O matko pierwsze słysze... Efekt lejących włosów to ja mam po taniej odżywce. :D Ojciec kiedyś przywiózł w wielkim słoju, jakas fryzjerska, chyba 15zł go kosztowała. Na bazie jedwabiu do włosów. :) Quote
angineuuka Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 a ja mam lekko falowane włosy, a każdy i tak myśli że je prostuje :p Quote
Recommended Posts