Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='natija']heyka,widze,ze tu niezle teksty o starych babach i napinka:evil_lol:[/QUOTE]
No starych starych, bo 60 lat to nie młoda nie?:diabloti:
[quote name='magdabroy']To wolę być w piekle :evil_lol:[/QUOTE]
ok:evil_lol:

Posted

[quote name='vege*']No starych starych, bo 60 lat to nie młoda nie?:diabloti:
[/QUOTE]

Jak będziesz miała 60 lat, to wtedy Cię zapytam czy się jest wtedy starym :evil_lol:

Posted

Ja będę wiecznie młoda :evil_lol: Ale wiesz są ludzie, którzy jak o siebie zadbają to wyglądają, a to to była taka typowa babka co nie wylewa za kołnierz :eviltong:

Posted

[quote name='natija']Vege takie baby to wygladaja nnajgozej:shake:[/QUOTE]
No jest u mnie w mieście taka babka, która nawet 40 lat nie ma, a tak się sypie, że masakra :shake:
[quote name='Onomato-Peja']Starość, fuj. :eviltong: Jak tak można?! :lol:[/QUOTE]
:eviltong:

Posted

[quote name='Beardedo']A ja przybyłam ! :hand:[/QUOTE]
[quote name='dOgLoV']hejka ;)[/QUOTE]
cześć :loveu:
[quote name='magdabroy']A ja nigdzie nie odchodziłam :evil_lol:[/QUOTE]
haha prawda:evil_lol:

Oglądam sobie teraz film "Jeździec znikąd" jak na razie mi się bardzo podoba :)

Posted

[quote name='dOgLoV']i umiesz tak ogladac i pisac na dogo ?? ja tak nie umiem :eviltong:[/QUOTE]

Ja też tak zawsze robię ;) Zraz będę oglądać film i pisać na dogo ;) A w między czasie pójdę zrobić kolację :)

Posted

[quote name='dOgLoV']i umiesz tak ogladac i pisac na dogo ?? ja tak nie umiem :eviltong:[/QUOTE]
No na chwilę zatrzymałam bo poszłam po wodę :eviltong:
[quote name='magdabroy']Ja też tak zawsze robię ;) Zraz będę oglądać film i pisać na dogo ;) A w między czasie pójdę zrobić kolację :)[/QUOTE]
Skończyłam oglądać, fajny film, polecam :)
Teraz na TVP1 jest "Oszukana" z Angelina Jolie, wydaje się trochę nudnawy, ale zobaczymy ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']ja jak cos ogladam to musze miec cisze i spokoj tak tak przy czytaniu książki :lol:[/QUOTE]
Ja przy czytaniu książki lubię mieć ciszę, jak się wciągnę w film to też lubię mieć ciszę, no ale po wodę iść musiałam bo pić mi się chciało, więc przy okazji weszła na dogo :evil_lol:
[quote name='magdabroy']Właśnie ten oglądam ;)[/QUOTE]
Miałam go kiedyś kiedyś obejrzeć i w końcu tak się zbierałam, że zapomniałam :evil_lol:

Posted

[quote name='Pixeloza']Ja potrafię robić 4 rzeczy jednocześnie :diabloti:
Oglądam film, siedzę na fejsie, przeglądam komixxy i jem cukierki :evil_lol:[/QUOTE]
Akurat do filmu to zawsze coś jem, jakieś chrupki, owoce czy lody:evil_lol:

Posted

[quote name='vege*']Akurat do filmu to zawsze coś jem, jakieś chrupki, owoce czy lody:evil_lol:[/QUOTE]

u mnie w dou rzadko coś jest do przekąszenia :mad:
Czasem z braku przekąski biore sobie płatki w miskę na sucho i przekąszam :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']ja na filmie nie lubie nic przekąszac bo wtedy nie słysze co mówią :diabloti:[/QUOTE]

moi *dziadkowie robią wszystko przy tv :lol:
2 telewizory na max (ten sam kanał oczywiście :evil_lol:) i obiadek ,i deserek i kolacja, a w tle? Kakofonia :diabloti:

Posted

[quote name='Pixeloza']u mnie w dou rzadko coś jest do przekąszenia :mad:
Czasem z braku przekąski biore sobie płatki w miskę na sucho i przekąszam :evil_lol:[/QUOTE]
U mnie najczęściej w domu są owoce i jakieś ciastka typu herbatniki czy wafelki bo mój tata ciągle to je, albo sezamki bo moja mama to je, ale ja nie lubię :evil_lol: Ja tam biorę arbuza i wpierniczam :loveu:
[quote name='dOgLoV']ja na filmie nie lubie nic przekąszac bo wtedy nie słysze co mówią :diabloti:[/QUOTE]
Jezu Aga:mdleje::diabloti:
[quote name='Pixeloza']moi *dziadkowie robią wszystko przy tv :lol:
2 telewizory na max (ten sam kanał oczywiście :evil_lol:) i obiadek ,i deserek i kolacja, a w tle? Kakofonia :diabloti:[/QUOTE]
Moja mama słucha głośno tv bo jak mówi "jak jest cicho nie mogę się skupić":evil_lol: