Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dOgLoV']mi sie jesc nie chce ale arbuza albo loda bym zjadła , chociaż loda juz dzisiaj jadłam :diabloti:[/QUOTE]
Takie rzeczy to w red roomie pisać:diabloti:

Posted

Hej wszystkim ;)

Chciałam tylko powiedzieć, że nie ma to jak zobaczyć na termometrze temperaturę 53*C bo więcej stopni na termometrze nie mam :mdleje:

Posted

[quote name='Ty$ka']Hej :)

U nas to samo... masakra totalna...[/QUOTE]
Ja po prostu umieram, palę się żywcem! Ale od jutra ma być chłodno już:multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

[quote name='vege*']Ja po prostu umieram, palę się żywcem! Ale od jutra ma być chłodno już:multi::multi::multi::multi::multi:[/QUOTE]
Oby prognozy się sprawdziły, bo ciacham młodą i chcę by rany ładnie się goiły ;)

Posted

[quote name='Ty$ka']Oby prognozy się sprawdziły, bo [B]ciacham młodą[/B] i chcę by rany ładnie się goiły ;)[/QUOTE]
Ja o czymś nie wiem? Masz jakiegoś nowego domownika czy jak? :)

Posted

No tak... skrót myślowy :lol:

[quote name='vege*']Ja o czymś nie wiem? Masz jakiegoś nowego domownika czy jak? :)[/QUOTE]
Mówię o Milce - kocie srajku. ;) Przymierzałam się, przymierzałam i w końcu udało się zapisać ją na konkretny termin.

Posted

[quote name='Ty$ka']No tak... skrót myślowy :lol:

Mówię o Milce - kocie srajku. ;) Przymierzałam się, przymierzałam i w końcu udało się zapisać ją na konkretny termin.[/QUOTE]
No to na pewno będzie wszystko ok ;)
[quote name='magdabroy']Ale jestem dziś zakręcona :roll:[/QUOTE]
ja też :shake:
[quote name='dOgLoV']hej laska ;)[/QUOTE]
no hej :)
[quote name='Onomato-Peja']53 stopnie... Macie tam jakąś umieralnię, na pomorzu 30 to już katastrofa ekeologiczna i ludzie się duszą...
[B]Idealnie byłoby tak wiosennie... 17-20 stopni + opcjonalnie jakiś lekki wietrzyk.[/B] :)[/QUOTE]
Lubię Cię za te słowa:loveu:
[quote name='magdabroy']U nas w tamtym tygodniu było 51,2 :roll: A dziś tylko 20 :)[/QUOTE]
U mnie dziś była masakra, dosłownie. Ludzie to prawie nago chodzili. Każdy miał na sobie jak najmniej ubrań :evil_lol::shake:
[quote name='Ty$ka']Popieram :)[/QUOTE]
:)

Posted

[quote name='vege*']
U mnie dziś była masakra, dosłownie. Ludzie to prawie nago chodzili. [B]Każdy miał na sobie jak najmniej ubrań[/B] :evil_lol::shake:
[/QUOTE]

Musiało być ciekawie :diabloti::cool3:

Posted

[quote name='magdabroy']Musiało być ciekawie :diabloti::cool3:[/QUOTE]
Nie wiem czy stara, pomarszczona, gruba baba w staniku i krótkich spodenkach to fajny widok :mdleje:
[quote name='Ty$ka']A Ty od razu wyskakujesz z jednym :siara:[/QUOTE]
co nie:diabloti:
[quote name='magdabroy']Przepraszam :oops::diabloti:[/QUOTE]
Padaj na twarz i przepraszaj za takie myśli :diabloti:

Posted

[quote name='magdabroy']Nigdy :diabloti::eviltong:[/QUOTE]
to spłoniesz w piekle bo bozia Cię za bramy nieba nie wpuści:diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: