natija Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 a ja juz mysle o kolacji,glodna sie robie:roll: Quote
łamAga Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 mi sie jesc nie chce ale arbuza albo loda bym zjadła , chociaż loda juz dzisiaj jadłam :diabloti: Quote
vege* Posted August 7, 2013 Author Posted August 7, 2013 [quote name='dOgLoV']mi sie jesc nie chce ale arbuza albo loda bym zjadła , chociaż loda juz dzisiaj jadłam :diabloti:[/QUOTE] Takie rzeczy to w red roomie pisać:diabloti: Quote
*Magda* Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 [quote name='vege*']Takie rzeczy to w red roomie pisać:diabloti:[/QUOTE] Właśnie :evil_lol: Quote
łamAga Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 [quote name='vege*']Takie rzeczy to w red roomie pisać:diabloti:[/QUOTE] [quote name='magdabroy']Właśnie :evil_lol:[/QUOTE] tak to o innych zboczuchy :eviltong: Quote
vege* Posted August 8, 2013 Author Posted August 8, 2013 Hej wszystkim ;) Chciałam tylko powiedzieć, że nie ma to jak zobaczyć na termometrze temperaturę 53*C bo więcej stopni na termometrze nie mam :mdleje: Quote
vege* Posted August 8, 2013 Author Posted August 8, 2013 [quote name='Ty$ka']Hej :) U nas to samo... masakra totalna...[/QUOTE] Ja po prostu umieram, palę się żywcem! Ale od jutra ma być chłodno już:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Ty$ka Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 [quote name='vege*']Ja po prostu umieram, palę się żywcem! Ale od jutra ma być chłodno już:multi::multi::multi::multi::multi:[/QUOTE] Oby prognozy się sprawdziły, bo ciacham młodą i chcę by rany ładnie się goiły ;) Quote
vege* Posted August 8, 2013 Author Posted August 8, 2013 [quote name='Ty$ka']Oby prognozy się sprawdziły, bo [B]ciacham młodą[/B] i chcę by rany ładnie się goiły ;)[/QUOTE] Ja o czymś nie wiem? Masz jakiegoś nowego domownika czy jak? :) Quote
Ty$ka Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 No tak... skrót myślowy :lol: [quote name='vege*']Ja o czymś nie wiem? Masz jakiegoś nowego domownika czy jak? :)[/QUOTE] Mówię o Milce - kocie srajku. ;) Przymierzałam się, przymierzałam i w końcu udało się zapisać ją na konkretny termin. Quote
*Magda* Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 (edited) Ale jestem dziś zakręcona :roll: Edited August 8, 2013 by magdabroy Quote
Onomato-Peja Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 53 stopnie... Macie tam jakąś umieralnię, na pomorzu 30 to już katastrofa ekeologiczna i ludzie się duszą... Idealnie byłoby tak wiosennie... 17-20 stopni + opcjonalnie jakiś lekki wietrzyk. :) Quote
*Magda* Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 U nas w tamtym tygodniu było 51,2 :roll: A dziś tylko 20 :) Quote
Ty$ka Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 [quote name='Onomato-Peja']Idealnie byłoby tak wiosennie... 17-20 stopni + opcjonalnie jakiś lekki wietrzyk. :)[/QUOTE] Popieram :) Quote
vege* Posted August 8, 2013 Author Posted August 8, 2013 [quote name='Ty$ka']No tak... skrót myślowy :lol: Mówię o Milce - kocie srajku. ;) Przymierzałam się, przymierzałam i w końcu udało się zapisać ją na konkretny termin.[/QUOTE] No to na pewno będzie wszystko ok ;) [quote name='magdabroy']Ale jestem dziś zakręcona :roll:[/QUOTE] ja też :shake: [quote name='dOgLoV']hej laska ;)[/QUOTE] no hej :) [quote name='Onomato-Peja']53 stopnie... Macie tam jakąś umieralnię, na pomorzu 30 to już katastrofa ekeologiczna i ludzie się duszą... [B]Idealnie byłoby tak wiosennie... 17-20 stopni + opcjonalnie jakiś lekki wietrzyk.[/B] :)[/QUOTE] Lubię Cię za te słowa:loveu: [quote name='magdabroy']U nas w tamtym tygodniu było 51,2 :roll: A dziś tylko 20 :)[/QUOTE] U mnie dziś była masakra, dosłownie. Ludzie to prawie nago chodzili. Każdy miał na sobie jak najmniej ubrań :evil_lol::shake: [quote name='Ty$ka']Popieram :)[/QUOTE] :) Quote
*Magda* Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 [quote name='vege*'] U mnie dziś była masakra, dosłownie. Ludzie to prawie nago chodzili. [B]Każdy miał na sobie jak najmniej ubrań[/B] :evil_lol::shake: [/QUOTE] Musiało być ciekawie :diabloti::cool3: Quote
Ty$ka Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 [quote name='magdabroy']Musiało być ciekawie :diabloti::cool3:[/QUOTE] A Ty od razu wyskakujesz z jednym :siara: Quote
*Magda* Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 [quote name='Ty$ka']A Ty od razu wyskakujesz z jednym :siara:[/QUOTE] Przepraszam :oops::diabloti: Quote
vege* Posted August 8, 2013 Author Posted August 8, 2013 [quote name='magdabroy']Musiało być ciekawie :diabloti::cool3:[/QUOTE] Nie wiem czy stara, pomarszczona, gruba baba w staniku i krótkich spodenkach to fajny widok :mdleje: [quote name='Ty$ka']A Ty od razu wyskakujesz z jednym :siara:[/QUOTE] co nie:diabloti: [quote name='magdabroy']Przepraszam :oops::diabloti:[/QUOTE] Padaj na twarz i przepraszaj za takie myśli :diabloti: Quote
*Magda* Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 [quote name='vege*'] Padaj na twarz i przepraszaj za takie myśli :diabloti:[/QUOTE] Nigdy :diabloti::eviltong: Quote
vege* Posted August 8, 2013 Author Posted August 8, 2013 [quote name='magdabroy']Nigdy :diabloti::eviltong:[/QUOTE] to spłoniesz w piekle bo bozia Cię za bramy nieba nie wpuści:diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
natija Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 heyka,widze,ze tu niezle teksty o starych babach i napinka:evil_lol: Quote
Recommended Posts