xxxkaluniaxxx Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::multi: Quote
kalyna Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 [quote name='vege*']Ja greya nie czytałam i nie zanosi się, ze przeczytam, nie mam ochoty :evil_lol:[/QUOTE] ale w Red Roomie byłaś szybciej ode mnie :eviltong: [quote name='natija']wszyscy chwala,musze sie w koncu za niego wziasc;)[/QUOTE] jak się szybko weźmiesz, to szybko z nim skończysz :lol: [quote name='magdabroy']Nie podpuszczajcie mnie :mad::eviltong: Proszę: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/246029-Red-Room?p=21167955#post21167955[/URL] :diabloti:[/QUOTE] Ty to naprawdę zrobiłaś :crazyeye: szalonaaaaaaa :eviltong: Quote
pomóżpomagać Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 O rajuśku co się tutaj wyprawia :oops: a mnie nie było...:shake: Ciekawe która z Was ma w domu red room:razz: Aaa i jeszcze chciałam Was zaprosić na nasz wątek, tzn wątek OTOZ-etu krośnieńskiego, świeży wątek i potrzebujemy rozruchanka (tak w temacie pozostając :eviltong: ) [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/245995-KROSNO-i-okolice-PSIAKI-do-adopcji-pod-opiek%C4%85-OTOZ-Animals-Krosno-i-nie-tylko[/url] Quote
vege* Posted August 6, 2013 Author Posted August 6, 2013 [quote name='kalyna']ale w Red Roomie byłaś szybciej ode mnie :eviltong: jak się szybko weźmiesz, to szybko z nim skończysz :lol: Ty to naprawdę zrobiłaś :crazyeye: szalonaaaaaaa :eviltong:[/QUOTE] Szalona Magda:evil_lol: [quote name='pomóżpomagać']O rajuśku co się tutaj wyprawia :oops: a mnie nie było...:shake: Ciekawe która z Was ma w domu red room:razz: Aaa i jeszcze chciałam Was zaprosić na nasz wątek, tzn wątek OTOZ-etu krośnieńskiego, świeży wątek i potrzebujemy rozruchanka (tak w temacie pozostając :eviltong: ) [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/245995-KROSNO-i-okolice-PSIAKI-do-adopcji-pod-opieką-OTOZ-Animals-Krosno-i-nie-tylko[/URL][/QUOTE] A co to za spam mi tu robisz co?:mad::evil_lol: Spoko rób sobie rób:evil_lol: Quote
vege* Posted August 6, 2013 Author Posted August 6, 2013 Wchodzę sobie na fejsa i się dowiaduję, że mieszańce to nie są kundle :diabloti: umarłam w tym momencie:diabloti: Quote
Aleksandrossa Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 [quote name='vege*']Wchodzę sobie na fejsa i się dowiaduję, że mieszańce to nie są kundle :diabloti: umarłam w tym momencie:diabloti:[/QUOTE] Człowiek uczy się przez całe życie :evil_lol: Quote
Majkowska Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 Witamy się po raz pierwszy :) Jak tu ładnie, czarno elegancko :loveu: [quote name='vege*']Wchodzę sobie na fejsa i się dowiaduję, że mieszańce to nie są kundle :diabloti: umarłam w tym momencie:diabloti:[/QUOTE] A ja już dawno to wiedziałam. Tak samo pieski w typie rasy to nie są kundle...:roll: Tylko nie wiem co to są, bo dla mnie definicja jest dość prosta... Bo miedzy kundlem a mieszańcem rzekoma różnica jest taka że mieszańcem jest pies który ma rodziców różnych ras, ale ras czystych. A kudnel to takie niewiadomo co, jak no mój Amor [*], że ma w sobie wszystkie rasy tego swiata i jeszcze więcej. Choć dla mnie nie ma to większego znaczenia, ale zauważam że ostatnio powiedzieć komuś że ma kundla jest arcyobrazą, bo on ma pieska w typie, a nie żadnego kundla... ;) Quote
vege* Posted August 7, 2013 Author Posted August 7, 2013 [quote name='Aleksandrossa']Człowiek uczy się przez całe życie :evil_lol:[/QUOTE] No na to wychodzi :evil_lol: [quote name='natija']a ile jeszcze sie dowiemy:evil_lol:[/QUOTE] nie wątpię:evil_lol: [quote name='Majkowska']Witamy się po raz pierwszy :) Jak tu ładnie, czarno elegancko :loveu: A ja już dawno to wiedziałam. Tak samo pieski w typie rasy to nie są kundle...:roll: Tylko nie wiem co to są, bo dla mnie definicja jest dość prosta... Bo miedzy kundlem a mieszańcem rzekoma różnica jest taka że mieszańcem jest pies który ma rodziców różnych ras, ale ras czystych. A kudnel to takie niewiadomo co, jak no mój Amor [*], że ma w sobie wszystkie rasy tego swiata i jeszcze więcej. Choć dla mnie nie ma to większego znaczenia, ale zauważam że ostatnio powiedzieć komuś że ma kundla jest arcyobrazą, bo on ma pieska w typie, a nie żadnego kundla... ;)[/QUOTE] No cześć, fajnie, że wpadłaś do nas :) A ja nie wiedziałam, że mieszaniec to nie kundel :placz: Nuka też jest kundlem, zwykłym kundlem, który urodził się w stodole i miał być pewnie na łańcuchu na wsi albo w klatce 1x1m :( Znalazła się u mnie przypadkowo, mama nie chciała psa bo mieliśmy królika, a on się psów bał, więc przez rok byli trochę odseparowani od siebie, bo roku Stefan odszedł ze starości, a w domu została tylko Nuka. Było strasznie pusto bez niego :( Też to zauważyłam, że jak się komuś powie, że ma kundla to jest zaraz awantura, że on to ma rasowego husky czy coś tam. Jak się zapytasz o rodowód to robią wielkie oczy i się pytają co to jest? :diabloti: [quote name='magdabroy']Ja nie jestem szalona :obrazic:[/QUOTE] serio?:evil_lol: Quote
*Magda* Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 [quote name='vege*'] serio?:evil_lol:[/QUOTE] Serio :diabloti: Quote
vege* Posted August 7, 2013 Author Posted August 7, 2013 Dobra wierzę na słowo:evil_lol: Muszę iść do sklepu po ser żółty i jakieś warzywa do omleta. Jeszcze śniadania nie zjadłam, siedzę w piżamie i nie chce mi się do tego sklepu iść, który mam jakieś 20m od bloku:evil_lol: Quote
*Magda* Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 A ja już mam przygotowane wszystko do obiadu :eviltong: Quote
vege* Posted August 7, 2013 Author Posted August 7, 2013 Obiad to ja pewnie o 18 będę jadła albo jak będę głodna :evil_lol: U nas w domu każdy je wtedy jak jest głodny :eviltong: Quote
*Magda* Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 No ja obiad o 15:30 albo o 16:30, zależy kiedy wróci Bogdan ;) ale wszystko już przygotowane :) Quote
vege* Posted August 7, 2013 Author Posted August 7, 2013 Rozumiem :) Rodzice jedzą jak wracają z pracy po 16, ja jak mi się chce :evil_lol: Quote
natija Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 u mnie juz tez obiadek sie gotuje,a sniadania nie jadam:roll: Quote
vege* Posted August 7, 2013 Author Posted August 7, 2013 Ja dziś też śniadania nie zjadłam, bo lodów z ciastkami raczej śniadaniem nazwać nie można?:evil_lol: Quote
Aleksandrossa Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 A ja już ubrana, zaraz do miasta wybywam :evil_lol: Najpierw chyba jednak kawę trzeba zrobić, jeszcze dziś nie piłam :shake: Quote
vege* Posted August 7, 2013 Author Posted August 7, 2013 Ja wgl kawy nie piję bo kawa śmierdzi :evil_lol: Quote
*Magda* Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 [quote name='vege*']Ja dziś też śniadania nie zjadłam, bo lodów z ciastkami raczej śniadaniem nazwać nie można?:evil_lol:[/QUOTE] Lody raczej nie, ale ciastka mogą być zamiast chleba :evil_lol: [quote name='Aleksandrossa']A ja już ubrana, zaraz do miasta wybywam :evil_lol: Najpierw chyba jednak kawę trzeba zrobić, jeszcze dziś nie piłam :shake:[/QUOTE] A ja już dziś 2 kawy zaliczyłam :) Quote
vege* Posted August 7, 2013 Author Posted August 7, 2013 Do lodów dorzuciłam tylko 3 takie małe herbatniki więc raczej się jako chleb nie zaliczają :evil_lol: Quote
natija Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 ja narezie jedna kawke zaliczylam,druga bedzie po obiedzie;) Quote
vege* Posted August 7, 2013 Author Posted August 7, 2013 [quote name='natija']ja narezie jedna kawke zaliczylam,druga bedzie po obiedzie;)[/QUOTE] ;) [quote name='dOgLoV']ja juz po 2 kawkach :diabloti:[/QUOTE] A ja po obiedzie :evil_lol: Quote
Recommended Posts