Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='vege*']Ja greya nie czytałam i nie zanosi się, ze przeczytam, nie mam ochoty :evil_lol:[/QUOTE]
ale w Red Roomie byłaś szybciej ode mnie :eviltong:
[quote name='natija']wszyscy chwala,musze sie w koncu za niego wziasc;)[/QUOTE]
jak się szybko weźmiesz, to szybko z nim skończysz :lol:
[quote name='magdabroy']Nie podpuszczajcie mnie :mad::eviltong:

Proszę: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/246029-Red-Room?p=21167955#post21167955[/URL] :diabloti:[/QUOTE]

Ty to naprawdę zrobiłaś :crazyeye:
szalonaaaaaaa :eviltong:

Posted

O rajuśku co się tutaj wyprawia :oops: a mnie nie było...:shake:
Ciekawe która z Was ma w domu red room:razz:
Aaa i jeszcze chciałam Was zaprosić na nasz wątek, tzn wątek OTOZ-etu krośnieńskiego, świeży wątek i potrzebujemy rozruchanka (tak w temacie pozostając :eviltong: )
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/245995-KROSNO-i-okolice-PSIAKI-do-adopcji-pod-opiek%C4%85-OTOZ-Animals-Krosno-i-nie-tylko[/url]

Posted

[quote name='kalyna']ale w Red Roomie byłaś szybciej ode mnie :eviltong:

jak się szybko weźmiesz, to szybko z nim skończysz :lol:

Ty to naprawdę zrobiłaś :crazyeye:
szalonaaaaaaa :eviltong:[/QUOTE]
Szalona Magda:evil_lol:
[quote name='pomóżpomagać']O rajuśku co się tutaj wyprawia :oops: a mnie nie było...:shake:
Ciekawe która z Was ma w domu red room:razz:
Aaa i jeszcze chciałam Was zaprosić na nasz wątek, tzn wątek OTOZ-etu krośnieńskiego, świeży wątek i potrzebujemy rozruchanka (tak w temacie pozostając :eviltong: )
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/245995-KROSNO-i-okolice-PSIAKI-do-adopcji-pod-opieką-OTOZ-Animals-Krosno-i-nie-tylko[/URL][/QUOTE]
A co to za spam mi tu robisz co?:mad::evil_lol: Spoko rób sobie rób:evil_lol:

Posted

Witamy się po raz pierwszy :)

Jak tu ładnie, czarno elegancko :loveu:

[quote name='vege*']Wchodzę sobie na fejsa i się dowiaduję, że mieszańce to nie są kundle :diabloti: umarłam w tym momencie:diabloti:[/QUOTE]

A ja już dawno to wiedziałam. Tak samo pieski w typie rasy to nie są kundle...:roll:
Tylko nie wiem co to są, bo dla mnie definicja jest dość prosta...
Bo miedzy kundlem a mieszańcem rzekoma różnica jest taka że mieszańcem jest pies który ma rodziców różnych ras, ale ras czystych. A kudnel to takie niewiadomo co, jak no mój Amor
[*], że ma w sobie wszystkie rasy tego swiata i jeszcze więcej. Choć dla mnie nie ma to większego znaczenia, ale zauważam że ostatnio powiedzieć komuś że ma kundla jest arcyobrazą, bo on ma pieska w typie, a nie żadnego kundla... ;)

Posted

[quote name='Aleksandrossa']Człowiek uczy się przez całe życie :evil_lol:[/QUOTE]
No na to wychodzi :evil_lol:
[quote name='natija']a ile jeszcze sie dowiemy:evil_lol:[/QUOTE]
nie wątpię:evil_lol:
[quote name='Majkowska']Witamy się po raz pierwszy :)

Jak tu ładnie, czarno elegancko :loveu:

A ja już dawno to wiedziałam. Tak samo pieski w typie rasy to nie są kundle...:roll:
Tylko nie wiem co to są, bo dla mnie definicja jest dość prosta...
Bo miedzy kundlem a mieszańcem rzekoma różnica jest taka że mieszańcem jest pies który ma rodziców różnych ras, ale ras czystych. A kudnel to takie niewiadomo co, jak no mój Amor
[*], że ma w sobie wszystkie rasy tego swiata i jeszcze więcej. Choć dla mnie nie ma to większego znaczenia, ale zauważam że ostatnio powiedzieć komuś że ma kundla jest arcyobrazą, bo on ma pieska w typie, a nie żadnego kundla... ;)[/QUOTE]
No cześć, fajnie, że wpadłaś do nas :)

A ja nie wiedziałam, że mieszaniec to nie kundel :placz: Nuka też jest kundlem, zwykłym kundlem, który urodził się w stodole i miał być pewnie na łańcuchu na wsi albo w klatce 1x1m :( Znalazła się u mnie przypadkowo, mama nie chciała psa bo mieliśmy królika, a on się psów bał, więc przez rok byli trochę odseparowani od siebie, bo roku Stefan odszedł ze starości, a w domu została tylko Nuka. Było strasznie pusto bez niego :(

Też to zauważyłam, że jak się komuś powie, że ma kundla to jest zaraz awantura, że on to ma rasowego husky czy coś tam. Jak się zapytasz o rodowód to robią wielkie oczy i się pytają co to jest? :diabloti:
[quote name='magdabroy']Ja nie jestem szalona :obrazic:[/QUOTE]
serio?:evil_lol:

Posted

Dobra wierzę na słowo:evil_lol:

Muszę iść do sklepu po ser żółty i jakieś warzywa do omleta. Jeszcze śniadania nie zjadłam, siedzę w piżamie i nie chce mi się do tego sklepu iść, który mam jakieś 20m od bloku:evil_lol:

Posted

[quote name='vege*']Ja dziś też śniadania nie zjadłam, bo lodów z ciastkami raczej śniadaniem nazwać nie można?:evil_lol:[/QUOTE]

Lody raczej nie, ale ciastka mogą być zamiast chleba :evil_lol:

[quote name='Aleksandrossa']A ja już ubrana, zaraz do miasta wybywam :evil_lol:
Najpierw chyba jednak kawę trzeba zrobić, jeszcze dziś nie piłam :shake:[/QUOTE]

A ja już dziś 2 kawy zaliczyłam :)

Posted

[quote name='natija']ja narezie jedna kawke zaliczylam,druga bedzie po obiedzie;)[/QUOTE]
;)
[quote name='dOgLoV']ja juz po 2 kawkach :diabloti:[/QUOTE]
A ja po obiedzie :evil_lol: