vege* Posted August 5, 2013 Author Posted August 5, 2013 [quote name='magdabroy']Ja też ;) To natija wspomniała o dwóch kulkach :diabloti:[/QUOTE] No wiem wiem :diabloti: Quote
natija Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 ja wspomnialam,a Wy rozwinelys Cie temata:diabloti: Quote
łamAga Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 [quote name='magdabroy']Ale chyba najpierw się myje, zanim się do Ciebie zbliży :eviltong:[/QUOTE] racja :diabloti: [quote name='vege*'] Aga jaką ty masz szeroką wyobraźnię:diabloti:[/QUOTE] ja mam bujną i włochatą wyobraźnie :diabloti: Quote
vege* Posted August 5, 2013 Author Posted August 5, 2013 [quote name='dOgLoV']racja :diabloti: ja mam bujną i włochatą wyobraźnie :diabloti:[/QUOTE] hahhahaha:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
xxxkaluniaxxx Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 Paru osobą red room by się przydał :diabloti: Quote
kalyna Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 Nie nadążam za Waszym tokiem myślenia :evil_lol: wszystko sprowadza się do jednego.... ahhh chwilami tęsknię za czasami z dzieciństwa, gdzie nigdy było drugiego znaczenia :eviltong: [quote name='xxxkaluniaxxx']Paru osobą red room by się przydał :diabloti:[/QUOTE] mówisz, że wyżyłyby się i byłyby normalne? jak na moje ślepe oko mogłoby być jeszcze gorzej :diabloti: Quote
*Magda* Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 [quote name='kalyna'] mówisz, że wyżyłyby się i byłyby normalne? jak na moje ślepe oko mogłoby być jeszcze gorzej :diabloti:[/QUOTE] I pewnie masz rację :evil_lol: Quote
vege* Posted August 6, 2013 Author Posted August 6, 2013 [quote name='xxxkaluniaxxx']Paru osobą red room by się przydał :diabloti:[/QUOTE] prawda:diabloti: [quote name='kalyna']Nie nadążam za Waszym tokiem myślenia :evil_lol: wszystko sprowadza się do jednego.... ahhh chwilami tęsknię za czasami z dzieciństwa, gdzie nigdy było drugiego znaczenia :eviltong: mówisz, że wyżyłyby się i byłyby normalne? jak na moje ślepe oko mogłoby być jeszcze gorzej :diabloti:[/QUOTE] I gdy tekst "Jakubie zrób mi loda" nie wzbudzał żadnych podejrzeń :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='magdabroy']I pewnie masz rację :evil_lol:[/QUOTE] pewnie tak:evil_lol: Quote
xxxkaluniaxxx Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 [quote name='kalyna'] mówisz, że wyżyłyby się i byłyby normalne? jak na moje ślepe oko mogłoby być jeszcze gorzej :diabloti:[/QUOTE] nikt wychodzący red roomu nie będzie normalny :loveu::evil_lol::evil_lol:ale wisz może trochę kajdanek i innych fajnych rzeczy by pomogło trochę? :diabloti: Quote
*Magda* Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 [quote name='xxxkaluniaxxx']nikt wychodzący red roomu nie będzie normalny :loveu::evil_lol::evil_lol:ale wisz może trochę kajdanek i innych fajnych rzeczy by pomogło trochę? :diabloti:[/QUOTE] Kajdanki nie są w moim guście :shake::eviltong: Quote
xxxkaluniaxxx Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 [quote name='magdabroy']Kajdanki nie są w moim guście :shake::eviltong:[/QUOTE] hmm... opaski do kabli? taśma izolacyjna? :diabloti: opaski na oczy? :cool3:no bo chyba nie sama wanilia:-o :evil_lol: Quote
vege* Posted August 6, 2013 Author Posted August 6, 2013 [quote name='xxxkaluniaxxx']nikt wychodzący red roomu nie będzie normalny :loveu::evil_lol::evil_lol:ale wisz może trochę kajdanek i innych fajnych rzeczy by pomogło trochę? :diabloti:[/QUOTE] Zróbmy oddzielny wątek pod tytułem red room:loveu: [quote name='magdabroy']Kajdanki nie są w moim guście :shake::eviltong:[/QUOTE] [quote name='xxxkaluniaxxx']hmm... opaski do kabli? taśma izolacyjna? :diabloti: opaski na oczy? :cool3:no bo chyba nie sama wanilia:-o :evil_lol:[/QUOTE] tak taśma izolacyjna i opaski na oczy :evil_lol::diabloti: Quote
xxxkaluniaxxx Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 [quote name='vege*']Zróbmy oddzielny wątek pod tytułem red room:loveu:[/QUOTE] Tak zróbmy :multi::multi: [quote name='vege*']tak taśma izolacyjna i opaski na oczy :evil_lol::diabloti:[/QUOTE] :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
vege* Posted August 6, 2013 Author Posted August 6, 2013 [quote name='xxxkaluniaxxx']Tak zróbmy :multi::multi: :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE] To może Madzia założy co?:diabloti: Quote
łamAga Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 i gdzie jest ten red room ?? nie dostałam jeszcze zaproszenia :diabloti: Quote
vege* Posted August 6, 2013 Author Posted August 6, 2013 [quote name='dOgLoV']i gdzie jest ten red room ?? nie dostałam jeszcze zaproszenia :diabloti:[/QUOTE] Bo Magda nie założyła jeszcze :mad: Quote
kalyna Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 [quote name='xxxkaluniaxxx']nikt wychodzący red roomu nie będzie normalny :loveu::evil_lol::evil_lol:ale wisz może trochę kajdanek i innych fajnych rzeczy by pomogło trochę? :diabloti:[/QUOTE] no a jakże :loveu: obstawiam klapsy, pejcze, zatyczki i spinki :evil_lol: [quote name='dOgLoV']i gdzie jest ten red room ?? nie dostałam jeszcze zaproszenia :diabloti:[/QUOTE] noo widzisz, musisz przeczytać Grey'a :eviltong: i będziesz wtajemniczona :diabloti: Quote
xxxkaluniaxxx Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 [quote name='kalyna']no a jakże :loveu: obstawiam klapsy, pejcze, zatyczki i spinki :evil_lol:[/QUOTE] :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: [quote name='kalyna']noo widzisz, musisz przeczytać Grey'a :eviltong: i będziesz wtajemniczona :diabloti:[/QUOTE] Grey to lektura obowiązkowa :evil_lol: Quote
natija Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 ja chce juz wiedziec,gadaj:mad:greya przeczytam,ale jeszcze nie teraz:cool3:gdie ten pokoj:cool3: Quote
łamAga Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 eee tam olał red room-a idziemy do dark roomu :diabloti: Quote
vege* Posted August 6, 2013 Author Posted August 6, 2013 [quote name='natija']ja chce juz wiedziec,gadaj:mad:greya przeczytam,ale jeszcze nie teraz:cool3:gdie ten pokoj:cool3:[/QUOTE] Ja greya nie czytałam i nie zanosi się, ze przeczytam, nie mam ochoty :evil_lol: Quote
xxxkaluniaxxx Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 [quote name='vege*']Ja greya nie czytałam i nie zanosi się, ze przeczytam, nie mam ochoty :evil_lol:[/QUOTE] No bez jaj :cool3: ja czytałam na wyścigi ze znajomymi :evil_lol: Quote
natija Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 wszyscy chwala,musze sie w koncu za niego wziasc;) Quote
*Magda* Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 [quote name='vege*']To może Madzia założy co?:diabloti:[/QUOTE] [quote name='xxxkaluniaxxx']tak, niech czyni honory :evil_lol:[/QUOTE] [quote name='dOgLoV']i gdzie jest ten red room ?? nie dostałam jeszcze zaproszenia :diabloti:[/QUOTE] [quote name='vege*']Bo Magda nie założyła jeszcze :mad:[/QUOTE] Nie podpuszczajcie mnie :mad::eviltong: Proszę: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/246029-Red-Room?p=21167955#post21167955[/url] :diabloti: Quote
Recommended Posts