Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='magdabroy']Ale chyba najpierw się myje, zanim się do Ciebie zbliży :eviltong:[/QUOTE]

racja :diabloti:

[quote name='vege*']
Aga jaką ty masz szeroką wyobraźnię:diabloti:[/QUOTE]

ja mam bujną i włochatą wyobraźnie :diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']racja :diabloti:

ja mam bujną i włochatą wyobraźnie :diabloti:[/QUOTE]
hahhahaha:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Nie nadążam za Waszym tokiem myślenia :evil_lol: wszystko sprowadza się do jednego....
ahhh chwilami tęsknię za czasami z dzieciństwa, gdzie nigdy było drugiego znaczenia :eviltong:

[quote name='xxxkaluniaxxx']Paru osobą red room by się przydał :diabloti:[/QUOTE]

mówisz, że wyżyłyby się i byłyby normalne? jak na moje ślepe oko mogłoby być jeszcze gorzej :diabloti:

Posted

[quote name='kalyna']
mówisz, że wyżyłyby się i byłyby normalne? jak na moje ślepe oko mogłoby być jeszcze gorzej :diabloti:[/QUOTE]

I pewnie masz rację :evil_lol:

Posted

[quote name='xxxkaluniaxxx']Paru osobą red room by się przydał :diabloti:[/QUOTE]
prawda:diabloti:
[quote name='kalyna']Nie nadążam za Waszym tokiem myślenia :evil_lol: wszystko sprowadza się do jednego....
ahhh chwilami tęsknię za czasami z dzieciństwa, gdzie nigdy było drugiego znaczenia :eviltong:

mówisz, że wyżyłyby się i byłyby normalne? jak na moje ślepe oko mogłoby być jeszcze gorzej :diabloti:[/QUOTE]
I gdy tekst "Jakubie zrób mi loda" nie wzbudzał żadnych podejrzeń :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[quote name='magdabroy']I pewnie masz rację :evil_lol:[/QUOTE]
pewnie tak:evil_lol:

Posted

[quote name='kalyna']

nikt wychodzący red roomu nie będzie normalny :loveu::evil_lol::evil_lol:ale wisz może trochę kajdanek i innych fajnych rzeczy by pomogło trochę? :diabloti:

Posted

[quote name='xxxkaluniaxxx']nikt wychodzący red roomu nie będzie normalny :loveu::evil_lol::evil_lol:ale wisz może trochę kajdanek i innych fajnych rzeczy by pomogło trochę? :diabloti:[/QUOTE]

Kajdanki nie są w moim guście :shake::eviltong:

Posted

[quote name='xxxkaluniaxxx']nikt wychodzący red roomu nie będzie normalny :loveu::evil_lol::evil_lol:ale wisz może trochę kajdanek i innych fajnych rzeczy by pomogło trochę? :diabloti:[/QUOTE]
Zróbmy oddzielny wątek pod tytułem red room:loveu:
[quote name='magdabroy']Kajdanki nie są w moim guście :shake::eviltong:[/QUOTE]
[quote name='xxxkaluniaxxx']hmm... opaski do kabli? taśma izolacyjna? :diabloti: opaski na oczy? :cool3:no bo chyba nie sama wanilia:-o :evil_lol:[/QUOTE]
tak taśma izolacyjna i opaski na oczy :evil_lol::diabloti:

Posted

[quote name='vege*']Zróbmy oddzielny wątek pod tytułem red room:loveu:[/QUOTE]

Tak zróbmy :multi::multi:

[quote name='vege*']tak taśma izolacyjna i opaski na oczy :evil_lol::diabloti:[/QUOTE]

:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='xxxkaluniaxxx']Tak zróbmy :multi::multi:

:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE]
To może Madzia założy co?:diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']i gdzie jest ten red room ?? nie dostałam jeszcze zaproszenia :diabloti:[/QUOTE]
Bo Magda nie założyła jeszcze :mad:

Posted

no a jakże :loveu:
obstawiam klapsy, pejcze, zatyczki i spinki :evil_lol:

[quote name='dOgLoV']i gdzie jest ten red room ?? nie dostałam jeszcze zaproszenia :diabloti:[/QUOTE]

noo widzisz, musisz przeczytać Grey'a :eviltong: i będziesz wtajemniczona :diabloti:

Posted

[quote name='kalyna']no a jakże :loveu:
obstawiam klapsy, pejcze, zatyczki i spinki :evil_lol:[/QUOTE]

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

[quote name='kalyna']noo widzisz, musisz przeczytać Grey'a :eviltong: i będziesz wtajemniczona :diabloti:[/QUOTE]

Grey to lektura obowiązkowa :evil_lol:

Posted

[quote name='natija']ja chce juz wiedziec,gadaj:mad:greya przeczytam,ale jeszcze nie teraz:cool3:gdie ten pokoj:cool3:[/QUOTE]
Ja greya nie czytałam i nie zanosi się, ze przeczytam, nie mam ochoty :evil_lol:

Posted

[quote name='vege*']To może Madzia założy co?:diabloti:[/QUOTE]

[quote name='xxxkaluniaxxx']tak, niech czyni honory :evil_lol:[/QUOTE]

[quote name='vege*']Bo Magda nie założyła jeszcze :mad:[/QUOTE]

Nie podpuszczajcie mnie :mad::eviltong:

Proszę: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/246029-Red-Room?p=21167955#post21167955[/url] :diabloti: