vege* Posted August 5, 2013 Author Posted August 5, 2013 [quote name='natija']bo lody zawsze sa dobre;)[/QUOTE] no jasne :) Quote
łamAga Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 [quote name='magdabroy']Aga tylko się lepiej poczuła i już jej lody w głowie :evil_lol:[/QUOTE] no ba ! ale tylko te jadalne :eviltong: Quote
vege* Posted August 5, 2013 Author Posted August 5, 2013 [quote name='natija']ja dzisiaj juz dwa wsiamalam:roll:[/QUOTE] A ja chyba ze 300ml z pudełka 1l :oops: [quote name='dOgLoV']no ba ! ale tylko te jadalne :eviltong:[/QUOTE] no jak widać nie tylko:evil_lol: Quote
*Magda* Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 A ja dziś loda nie jadłam :eviltong: Ale wczoraj... :cool3: Quote
natija Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 nie ja tylko dwie kulki w sumie dzisiaj:roll: Quote
vege* Posted August 5, 2013 Author Posted August 5, 2013 [quote name='magdabroy']A ja dziś loda nie jadłam :eviltong: Ale wczoraj... :cool3:[/QUOTE] A jakiego?:evil_lol: Quote
*Magda* Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 [quote name='natija']nie ja tylko dwie kulki w sumie dzisiaj:roll:[/QUOTE] Dwie kulki, no tyle powinno ich być :diabloti: [quote name='vege*']A jakiego?:evil_lol:[/QUOTE] Spaghetti yogurt :eviltong: Quote
*Magda* Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 [quote name='natija']a jagurt,no tak moze tez byc:evil_lol:[/QUOTE] Full natural :evil_lol: Quote
vege* Posted August 5, 2013 Author Posted August 5, 2013 [quote name='natija']smietankowego pewnie:diabloti:[/QUOTE] :diabloti: [quote name='magdabroy']Dwie kulki, no tyle powinno ich być :diabloti: Spaghetti yogurt :eviltong:[/QUOTE] a te znowu o jednym:evil_lol: Quote
*Magda* Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 [quote name='vege*'] a te znowu o jednym:evil_lol:[/QUOTE] Niby o czym :hmmmm::diabloti: Quote
xxxkaluniaxxx Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 [quote name='magdabroy']Niby o czym :hmmmm::diabloti:[/QUOTE] o lodach :diabloti: Quote
*Magda* Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 [quote name='xxxkaluniaxxx']o lodach :diabloti:[/QUOTE] To natija zaczęła :evil_lol: Quote
łamAga Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 [quote name='vege*'] no jak widać nie tylko:evil_lol:[/QUOTE] tylko tylko , jak mam objawy alergiczne to mi sie nawet na fifola patrzeć nie chce a co dopiero inne rzeczy :diabloti: Quote
vege* Posted August 5, 2013 Author Posted August 5, 2013 [quote name='magdabroy']Niby o czym :hmmmm::diabloti:[/QUOTE] [quote name='xxxkaluniaxxx']o lodach :diabloti:[/QUOTE] Właśnie:diabloti: [quote name='magdabroy']To natija zaczęła :evil_lol:[/QUOTE] To co, ale ty rozwinęłaś :evil_lol: Quote
vege* Posted August 5, 2013 Author Posted August 5, 2013 [quote name='dOgLoV']tylko tylko , jak mam objawy alergiczne to mi sie nawet na fifola patrzeć nie chce a co dopiero inne rzeczy :diabloti: buahahhahah Aga:diabloti: Quote
*Magda* Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 [quote name='dOgLoV']tylko tylko , jak mam objawy alergiczne to mi sie nawet na fifola patrzeć nie chce a co dopiero inne rzeczy :diabloti:[/QUOTE] A co, na Sebka fifola też masz alergię? :diabloti: [quote name='vege*'] To co, ale ty rozwinęłaś :evil_lol:[/QUOTE] Bo Wy się boicie, a ja walę prosto z mostu o czym wszystkie myślimy :evil_lol: Quote
łamAga Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 [quote name='vege*']buahahhahah Aga:diabloti:[/QUOTE] :diabloti: [quote name='magdabroy']A co, na Sebka fifola też masz alergię? :diabloti: Bo Wy się boicie, a ja walę prosto z mostu o czym wszystkie myślimy :evil_lol:[/QUOTE] na niego chyba nie ale wole nie ryzykować a nóż przed chwią był w krzakach sikać a te krzaki bylicą były ?? he?? nie pomyślałaś o tym ?? :eviltong: ja tam też wale prosto z mostu :diabloti: Quote
*Magda* Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 [quote name='dOgLoV'] na niego chyba nie ale wole nie ryzykować a nóż przed chwią był w krzakach sikać a te krzaki bylicą były ?? he?? nie pomyślałaś o tym ?? :eviltong: [/QUOTE] Ale chyba najpierw się myje, zanim się do Ciebie zbliży :eviltong: Quote
vege* Posted August 5, 2013 Author Posted August 5, 2013 [quote name='magdabroy']A co, na Sebka fifola też masz alergię? :diabloti: Bo Wy się boicie, a ja walę prosto z mostu o czym wszystkie myślimy :evil_lol:[/QUOTE] To to już by była chyba tragedia :evil_lol: Nie boimy, tylko wtedy na prawdę myślałam o normalnych lodach:evil_lol: [quote name='natija']i znowu ja winna:evil_lol:[/QUOTE] ktoś musi:eviltong: [quote name='dOgLoV']:diabloti: na niego chyba nie ale wole nie ryzykować a nóż przed chwią był w krzakach sikać a te krzaki bylicą były ?? he?? nie pomyślałaś o tym ?? :eviltong: ja tam też wale prosto z mostu :diabloti:[/QUOTE] Aga jaką ty masz szeroką wyobraźnię:diabloti: Quote
*Magda* Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 [quote name='vege*']To to już by była chyba tragedia :evil_lol: Nie boimy, tylko wtedy na prawdę myślałam o normalnych lodach:evil_lol: [/QUOTE] Ja też ;) To natija wspomniała o dwóch kulkach :diabloti: Quote
natija Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 no temat dzisiaj pierwsza klasa:evil_lol:o fredach rozmawiamy:) Quote
Recommended Posts