kalyna Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 [quote name='vege*']Ja z biedry jem te takie w fioletowym opakowaniu 1L ;) jak piwo to tylko smakowe :loveu: sernika nienawidzę w żadnej postaci, fuuuuuuj!:shake: te są najlepsze :loveu: dokładnie, a na dodatek nie wszystkie mi smakują :shake: :crazyeye: sernik na zimno z owocami to najlepsze co może być :loveu: Quote
vege* Posted August 4, 2013 Author Posted August 4, 2013 Ale jednak biały kolor przeraża :evil_lol: Ale wiem, że ma taką fajną sierść, że jak wyschnie i się wykruszy to sierść jest czysta, ale sam widok brudnego psa po świeżej zabawie :diabloti: Quote
łamAga Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 [quote name='magdabroy']Na dogo jest laska, która ma samoyeda (Mychaaaaa) i z tego co pisze w swojej galerii, to samoyed potrzebuje bardzo dużo ruchu ;)[/QUOTE] jak każdy pies potrzebuje ruchu ale z tego co ja czytałam to nie aż tak dużo jak husky czy malamut .... [quote name='kalyna'] :crazyeye: sernik na zimno z owocami to najlepsze co może być :loveu:[/QUOTE] ja dzisiaj jadłam sernik na zimno z jagodami i malinami :loveu::loveu::loveu::loveu: [quote name='vege*']Ale jednak biały kolor przeraża :evil_lol: Ale wiem, że ma taką fajną sierść, że jak wyschnie i się wykruszy to sierść jest czysta, ale sam widok brudnego psa po świeżej zabawie :diabloti:[/QUOTE] przyzwyczaiła byś sie :diabloti: Quote
vege* Posted August 4, 2013 Author Posted August 4, 2013 [quote name='magdabroy']Na dogo jest laska, która ma samoyeda (Mychaaaaa) i z tego co pisze w swojej galerii, to samoyed potrzebuje bardzo dużo ruchu ;) Czasami wchodziłam do jej galerii, ale już długo długo nie byłam u niej. [quote name='kalyna']te są najlepsze :loveu: dokładnie, a na dodatek nie wszystkie mi smakują :shake: :crazyeye: sernik na zimno z owocami to najlepsze co może być :loveu: Nie tych nie lubię akurat. Mi sernik nie smakuje, jak mówiłam kiedyś jedyne dobre ciasta dla mnie to szarlotka mojej mamy (ale tylko na zimno, na ciepło jest fuj), murzynek i strucla :loveu: No i inne suche ciasta typu jakieś babki drożdżowe ;) Wyżej przecież są zdjęcia :evil_lol: Widziałam dziś super nianię, pamiętacie ją? Jest strasznie niska, strasznie się roztyła, miała mega odrosty i coś żarła:diabloti: Ogólnie wyglądała po prostu źle:evil_lol: Quote
vege* Posted August 4, 2013 Author Posted August 4, 2013 [quote name='dOgLoV']jak każdy pies potrzebuje ruchu ale z tego co ja czytałam to nie aż tak dużo jak husky czy malamut .... ja dzisiaj jadłam sernik na zimno z jagodami i malinami :loveu::loveu::loveu::loveu: przyzwyczaiła byś sie :diabloti:[/QUOTE] A ja jadłam kukurydzę:loveu: No nie wiem :evil_lol: Quote
łamAga Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 .... i coś żarła .... buahahahahhahahhahaha :diabloti: Quote
*Magda* Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 [quote name='vege*']Czasami wchodziłam do jej galerii, ale już długo długo nie byłam u niej. [/QUOTE] Teraz rzadko coś pisze w galerii ;) Ale z tego co pamiętam, to Honey musi robić kilkanaście km dziennie ;) Quote
kalyna Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 aaa brązowy Gończy piękny :loveu: walnęłam się w liczbie stron.. za dużo piszecie :eviltong: Aga, żaden Samoyed tylko DON :mad: Quote
vege* Posted August 4, 2013 Author Posted August 4, 2013 [quote name='dOgLoV'].... i coś żarła .... buahahahahhahahhahaha :diabloti:[/QUOTE] hahahaha:diabloti: [quote name='magdabroy']Teraz rzadko coś pisze w galerii ;) Ale z tego co pamiętam, to Honey musi robić kilkanaście km dziennie ;)[/QUOTE] O to na pewno nie jest pies dla mnie :evil_lol: [quote name='kalyna']aaa brązowy Gończy piękny :loveu: walnęłam się w liczbie stron.. za dużo piszecie :eviltong: Aga, żaden Samoyed tylko DON :mad:[/QUOTE] Rudy, nie brązowy, rudy:evil_lol: ojej mam już 100 stronę:multi: DON nie dla Agi, za duży:evil_lol: Quote
kalyna Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 [quote name='vege*']Rudy, nie brązowy, rudy:evil_lol: ojej mam już 100 stronę:multi: DON nie dla Agi, za duży:evil_lol:[/QUOTE] o jesssso :evil_lol: ej suczka ma 55-60cm, więc niech nie dramatyzuje :eviltong: Quote
*Magda* Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 [quote name='vege*'] DON nie dla Agi, za duży:evil_lol:[/QUOTE] Zawsze można mu podciąć łapy :evil_lol: Quote
vege* Posted August 4, 2013 Author Posted August 4, 2013 [quote name='kalyna']o jesssso :evil_lol: ej suczka ma 55-60cm, więc niech nie dramatyzuje :eviltong:[/QUOTE] To by Adze pod cycki uszami sięgała:evil_lol: [quote name='magdabroy']Zawsze można mu podciąć łapy :evil_lol:[/QUOTE] o no właśnie :D Quote
pcheelkaa Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 Witamy się, zaglądamy z myślą o zdjęciach a tu nic :P Quote
vege* Posted August 4, 2013 Author Posted August 4, 2013 [quote name='pcheelkaa']Witamy się, zaglądamy z myślą o zdjęciach a tu nic :P[/QUOTE] No nie następna :mad: Na poprzednią stronę odsyłam :evil_lol: Quote
pcheelkaa Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 [quote name='vege*']No nie następna :mad: Na poprzednią stronę odsyłam :evil_lol:[/QUOTE] To dla mnie żadne tłumaczenie :P Quote
natija Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 zdjecia widzialam:)malo ich troche,ale wystarczy na jakis czas;) a takie lody sama bym zjadla:loveu: Quote
vege* Posted August 5, 2013 Author Posted August 5, 2013 [quote name='pcheelkaa']To dla mnie żadne tłumaczenie :P[/QUOTE] No jak nie? :( [quote name='natija']zdjecia widzialam:)malo ich troche,ale wystarczy na jakis czas;) a takie lody sama bym zjadla:loveu:[/QUOTE] wiem, że mało ale więcej nie mam ;) Quote
xxxkaluniaxxx Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 Mnie białe psy z deka przerażają a o ironio marzy mi się rudy grzywacz pp który z wiekiem przeważnie jaśnieje do prawie białego :evil_lol: jak tu utrzymać wystawowego psa w czystości jak nie daj się brudas trafi :lol: Ala jak zwykle swoje :evil_lol::evil_lol: Quote
vege* Posted August 5, 2013 Author Posted August 5, 2013 [quote name='xxxkaluniaxxx']Mnie białe psy z deka przerażają a o ironio marzy mi się rudy grzywacz pp który z wiekiem przeważnie jaśnieje do prawie białego :evil_lol: jak tu utrzymać wystawowego psa w czystości jak nie daj się brudas trafi :lol: Ala jak zwykle swoje :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Jak to jak? Wyprowadzać w klatce na kółkach:evil_lol: Quote
łamAga Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 hello ;) w biedronce podobno dzisiaj wszystkie lody sa -20% :cool3: Quote
xxxkaluniaxxx Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 [quote name='vege*']Jak to jak? Wyprowadzać w klatce na kółkach:evil_lol:[/QUOTE] To musze dokupić kółka bo klatkę mam :evil_lol::evil_lol: Quote
vege* Posted August 5, 2013 Author Posted August 5, 2013 [quote name='dOgLoV']hello ;) w biedronce podobno dzisiaj wszystkie lody sa -20% :cool3:[/QUOTE] A nie wiem, mama mi lody kupiła, ale czy były -20% to nie wiem :evil_lol: [quote name='xxxkaluniaxxx']To musze dokupić kółka bo klatkę mam :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] No i git :evil_lol: Quote
*Magda* Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 Aga tylko się lepiej poczuła i już jej lody w głowie :evil_lol: Quote
vege* Posted August 5, 2013 Author Posted August 5, 2013 [quote name='magdabroy']Aga tylko się lepiej poczuła i już jej lody w głowie :evil_lol:[/QUOTE] no nie hhahaha:evil_lol: Quote
Recommended Posts