as_kate Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 W sobotę prawdopodobnie bedziemy się widzieć, to się go zapytam :cooldevi: Quote
Cavy Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 [quote name='vege*']nie psa tylko jej ogonek :evil_lol: a co chcesz kupić ?:evil_lol: Skuszę się na uchole :eviltong: Zapraszamy do siebie na nowe fotki. ;) Quote
vege* Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 chętnie bym wpadła do twojej galeri ale gdzie ona jest? :oops: jak anciskam na podpis to wyskakuje mi grafika na zamówienie :oops: Quote
stratoos Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 No i gdzie te fotki.... :mad: :evil_lol: Quote
vege* Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 Ale wy niecierpliwi jesteście :eviltong: wczoraj nie robiłam zdjęć bo byłam zajęta, byłam z Nuką u weta na zastrzyku bo Nuka jest alergiczką :placz: dziś było rozpoczęcie roku :angryy: no i cały dzień coś robiłam obiecuję, że jutro jakieś dam na pewno :) Quote
stratoos Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Nie cieszysz się z powrotu do szkoły :diabloti: Ja bardzo :evil_lol: To czkamy do jutra ;) Quote
vege* Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 nie no z jednej strony to nawet fajnie ale z drugiej masakra :angryy: stratoos do której klasy idziesz? Quote
vege* Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 Jak nie ma jak są :lol: Nuka w nowych obróżkach :) Quote
iwcza Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 http://img9.imageshack.us/img9/4295/090902163917.jpg Śliczna ta obróżka :loveu::loveu: Nuśka oczywiście też :eviltong: Quote
vege* Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 Nob o Nuka nie chciała pozować :lol: chyba się obraziła na mnie bo co chwilę przymierzałam obroże jej bo musiałam dobrze wyregulować i sobie przez to wszystko poszła :eviltong: Quote
stratoos Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 [quote name='vege*']nie no z jednej strony to nawet fajnie ale z drugiej masakra :angryy: stratoos do której klasy idziesz? Ja tam też zbyt wielu pozytywnych stron chodzenia do szkoły nie widzę :evil_lol: Ja idę, a właściwie już chodzę do 3 gimn. Te głupie testy :placz: http://img406.imageshack.us/img406/4061/090902165320.jpg cudne oczęta ma Twoja Nuka :loveu: :evil_lol: Quote
vege* Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 A ja pozytywy widzę, np. spotkasz się z dobrymi znajomymi, czasem są fajne wycieczki, luźne lekcje (przynajmniej u mnie) i kupa śmiechu :evil_lol: Quote
stratoos Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 vege* napisał(a):A ja pozytywy widzę, np. spotkasz się z dobrymi znajomymi, czasem są fajne wycieczki, luźne lekcje (przynajmniej u mnie) i kupa śmiechu :evil_lol: To jedyne fajne rzeczy kojarzące się ze szkoła, ale reszta, szkoda gadać... A do której klasy Ty teraz chodzisz??:cool3: Quote
vege* Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 też do 3 gim. i teraz ciągle ten sam temat, w kółko na okrągło 'organizacja pracy na lekcjach...' itp. jezu masakra ile tego słuchać można:shake: Quote
stratoos Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 I ble, ble, ble... U nas "na szczęście" już nie gadają o organizacji, ale zaczęli normalne lekcje :roll: Quote
vege* Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 u mnie tylko na macie, fizyce, geografii i chemii było kąkretnie (tzn. nie gadali o tym i tamtym), ale mi się nie chce wstawać do tej szkoły codziennie na 8:00 tylko w środę na 8:55 :placz:, jaka bym była szczęśliwa jakbyśmy mieli codziennie na 10:45 i max 3h xD:eviltong: [RIGHT] [/RIGHT] Quote
łamAga Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Nuka jest śliczniutka :loveu::loveu::loveu::loveu: i widać że bardzo szczęśliwa :multi: ma kochającą pancie , brata króliczka i duuużo przyjaciół :multi: czego chcieć więcej :lol::lol::lol::lol: Quote
vege* Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 No też mi się wydaje, że Nuka czuje się u mnie szczęśliwa i bezpieczna :) teraz właśnie się wepchała na swojej pańci poduszkę, przykryłam ją kołderką (żeby nie zmarzła) i sobie śpi w najlepsze :evil_lol: i teraz mama się głowi gdzie ona spać będzie :hmmmm: poduszkę zajęła Nuka, drugą stronę łóżka tata, do mojego pokoju nie wpuszczę :evil_lol: (chociaż mam dwa łóżka), został prysznic w łazience :diabloti: Quote
stratoos Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 [quote name='vege*']u mnie tylko na macie, fizyce, geografii i chemii było kąkretnie (tzn. nie gadali o tym i tamtym), ale mi się nie chce wstawać do tej szkoły codziennie na 8:00 tylko w środę na 8:55 :placz:, jaka bym była szczęśliwa jakbyśmy mieli codziennie na 10:45 i max 3h xD:eviltong: Ja mam codziennie na ósmą, oprócz środy, kiedy mam na 7.10 :placz:. Też bym chciała się wyspać... :eviltong: 3 godzieny w zupełności by wystarczyły. Ale dlaczego my gadamy o szkole? :evil_lol: Quote
taxelina Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 vege* napisał(a):u mnie tylko na macie, fizyce, geografii i chemii było kąkretnie (tzn. nie gadali o tym i tamtym), ale mi się nie chce wstawać do tej szkoły codziennie na 8:00 tylko w środę na 8:55 :placz:, jaka bym była szczęśliwa jakbyśmy mieli codziennie na 10:45 i max 3h xD:eviltong: e tam marudzisz.. siedze od 8:30 do 15:20... kazdego dnia Quote
Recommended Posts