Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='vege*']nie psa tylko jej ogonek :evil_lol: a co chcesz kupić ?:evil_lol:

Skuszę się na uchole :eviltong:

Zapraszamy do siebie na nowe fotki. ;)

Posted

Ale wy niecierpliwi jesteście :eviltong: wczoraj nie robiłam zdjęć bo byłam zajęta, byłam z Nuką u weta na zastrzyku bo Nuka jest alergiczką :placz: dziś było rozpoczęcie roku :angryy: no i cały dzień coś robiłam obiecuję, że jutro jakieś dam na pewno :)

Posted

Nob o Nuka nie chciała pozować :lol: chyba się obraziła na mnie bo co chwilę przymierzałam obroże jej bo musiałam dobrze wyregulować i sobie przez to wszystko poszła :eviltong:

Posted

A ja pozytywy widzę, np. spotkasz się z dobrymi znajomymi, czasem są fajne wycieczki, luźne lekcje (przynajmniej u mnie) i kupa śmiechu :evil_lol:

Posted

vege* napisał(a):
A ja pozytywy widzę, np. spotkasz się z dobrymi znajomymi, czasem są fajne wycieczki, luźne lekcje (przynajmniej u mnie) i kupa śmiechu :evil_lol:

To jedyne fajne rzeczy kojarzące się ze szkoła, ale reszta, szkoda gadać... A do której klasy Ty teraz chodzisz??:cool3:

Posted

też do 3 gim. i teraz ciągle ten sam temat, w kółko na okrągło 'organizacja pracy na lekcjach...' itp. jezu masakra ile tego słuchać można:shake:

Posted

u mnie tylko na macie, fizyce, geografii i chemii było kąkretnie (tzn. nie gadali o tym i tamtym), ale mi się nie chce wstawać do tej szkoły codziennie na 8:00 tylko w środę na 8:55 :placz:, jaka bym była szczęśliwa jakbyśmy mieli codziennie na 10:45 i max 3h xD:eviltong:
[RIGHT]
[/RIGHT]

Posted

Nuka jest śliczniutka :loveu::loveu::loveu::loveu: i widać że bardzo szczęśliwa :multi: ma kochającą pancie , brata króliczka i duuużo przyjaciół :multi: czego chcieć więcej :lol::lol::lol::lol:

Posted

No też mi się wydaje, że Nuka czuje się u mnie szczęśliwa i bezpieczna :) teraz właśnie się wepchała na swojej pańci poduszkę, przykryłam ją kołderką (żeby nie zmarzła) i sobie śpi w najlepsze :evil_lol: i teraz mama się głowi gdzie ona spać będzie :hmmmm: poduszkę zajęła Nuka, drugą stronę łóżka tata, do mojego pokoju nie wpuszczę :evil_lol: (chociaż mam dwa łóżka), został prysznic w łazience :diabloti:

Posted

[quote name='vege*']u mnie tylko na macie, fizyce, geografii i chemii było kąkretnie (tzn. nie gadali o tym i tamtym), ale mi się nie chce wstawać do tej szkoły codziennie na 8:00 tylko w środę na 8:55 :placz:, jaka bym była szczęśliwa jakbyśmy mieli codziennie na 10:45 i max 3h xD:eviltong:

Ja mam codziennie na ósmą, oprócz środy, kiedy mam na 7.10 :placz:. Też bym chciała się wyspać... :eviltong: 3 godzieny w zupełności by wystarczyły. Ale dlaczego my gadamy o szkole? :evil_lol:

Posted

vege* napisał(a):
u mnie tylko na macie, fizyce, geografii i chemii było kąkretnie (tzn. nie gadali o tym i tamtym), ale mi się nie chce wstawać do tej szkoły codziennie na 8:00 tylko w środę na 8:55 :placz:, jaka bym była szczęśliwa jakbyśmy mieli codziennie na 10:45 i max 3h xD:eviltong:

e tam marudzisz.. siedze od 8:30 do 15:20... kazdego dnia